Βρείτε τρένο από Καρδίτσα προς Palaeofarsalos

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 20 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση: 06:17
Τελευταία αναχώρηση: 22:23
Απόσταση 28km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Καρδίτσα προς Palaeofarsalos στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Καρδίτσα προς Palaeofarsalos

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Καρδίτσα και Palaeofarsalos.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Καρδίτσα προς Palaeofarsalos

Τρένα από Καρδίτσα προς Palaeofarsalos


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Καρδίτσα και Palaeofarsalos

Τα τρένα προς Palaeofarsalos θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Καρδίτσα και θα αφιχθούν στον σταθμό Παλαιοφάρσαλος.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Καρδίτσα προς Palaeofarsalos με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Palaeofarsalos από την πόλη Καρδίτσα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 3. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 3 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Καρδίτσα προς Palaeofarsalos;

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Palaeofarsalos φεύγει στις 06:10, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 22:10. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 19 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Palaeofarsalos σε 19 minutes.