Βρείτε τρένο από Βόλος προς Αιγίνιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 27 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση 09:50
Τελευταία αναχώρηση 20:40
απόσταση 131 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Βόλος προς Αιγίνιο

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Βόλος προς Αιγίνιο. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Βόλος προς Αιγίνιο: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Βόλος προς Αιγίνιο που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Βόλος προς Αιγίνιο

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Βόλος προς Αιγίνιο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αιγίνιο φεύγει στις 09:50, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:40. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 ω 27 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αιγίνιο σε 1 ω 50 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Βόλος και Αιγίνιο

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Βόλος από τον σταθμό Βόλος και φτάνουν στον σταθμό Αιγίνιο.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Βόλος προς Αιγίνιο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Βόλος προς Αιγίνιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 6. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 6 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Βόλος προς Αιγίνιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 6 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 6 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.