Τρένο Βαρσοβία - Κρακοβία τιμές από 12€

Ξεκίνα από
12€
Ανακαλύπτω

Βαρσοβία σε Κρακοβία από τρένου

Το ταξίδι από Βαρσοβία έως Κρακοβία με τρένου είναι 252,5 km και διαρκεί 2 ω 5 λεπτά. Υπάρχουν 20 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 05:02 και την τελευταία στο 23:41. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βαρσοβία σε Κρακοβία με τρένου για μόλις 12€ ή έως και 57€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 12€.

Καλύτερη τιμή 12€
Διάρκεια Ταξιδίου 2 ω 5 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 20
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 12€
Υψηλότερη Τιμή 57€
Πρώτη Αναχώρηση 05:02
Τελευταία Αναχώρηση 23:41
Απόσταση 252,5 km
Αναχώρηση Βαρσοβία
Άφιξη Κρακοβία
Transportistas POLREGIO, PKP

Τρένου Εισιτήρια από Βαρσοβία έως Κρακοβία

  Sep 30
  19€
  20°
  Oct 01
  16,59€
  18°
  Oct 02
  18,45€
  19°
  Oct 03
  16,11€
  23°
  Oct 04
  15,80€
  17°
  Oct 05
  20€
  13°
  Oct 06
  16,59€
  16°
  Oct 07
  19€
  14°
  Oct 08
  20€
  11°
  Oct 09
  15,84€
  Oct 10
  15,82€
  Oct 11
  18€
  11°
  Oct 12
  15,79€
  12°
  Oct 13
  18,88€
  12°
  Oct 14
  15,62€
  14°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
20°

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Βαρσοβία προς Κρακοβία με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Κρακοβία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Βαρσοβία προς Κρακοβία;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Βαρσοβία προς Κρακοβία κοστίζουν 4,51€. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 44,36€ για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Βαρσοβία για Κρακοβία.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Βαρσοβία έως Κρακοβία

 
Sep 30
Σάββατο
20°
19€
12,99€
107€
Oct 01
Κυριακή
18°
16,59€
13,01€
96,03€
Oct 02
Δευτέρα
19°
18,45€
13,28€
96,21€
Oct 03
Τρίτη
23°
16,11€
11,36€
80,69€
Oct 04
Τετάρτη
17°
15,80€
8,87€
65,18€
Oct 05
Πέμπτη
13°
20€
10,99€
76€
Oct 06
Παρασκευή
16°
16,59€
10,84€
94,83€
Φτηνά εισιτήρια από Βαρσοβία έως Κρακοβία
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βαρσοβία έως Κρακοβία.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βαρσοβία έως Κρακοβία, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βαρσοβία στο Κρακοβία.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Βαρσοβία έως Κρακοβία

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 16€ έως 29€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 43% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βαρσοβία έως Κρακοβία

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Βαρσοβία - Κρακοβία μπορούν να βρεθούν με 6€ αν είστε τυχεροί ή 15€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 23€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κρακοβία με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Κρακοβία με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το 2001, ο Όμιλος PKP δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της αναδιάρθρωσης των κρατικών πολωνικών σιδηροδρόμων σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εταιρεία διαθέτει διάφορους τύπους τρένων, συμπεριλαμβανομένων των τρένων Intercity, Express, Regional, Pendolino και EuroNight. Η PKP λειτουργεί επίσης τρένα υψηλής ταχύτητας με την επωνυμία "Pendolino", τα οποία μπορούν να φτάσουν ταχύτητες έως και 250 km/h.

Το POLREGIO είναι μια περιφερειακή υπηρεσία τρένων στην Πολωνία που συνδέει διάφορες πόλεις και κωμοπόλεις εντός της χώρας. Λειτουργεί από τους πολωνικούς κρατικούς σιδηροδρόμους (PKP) και προσφέρει προσιτές και βολικές επιλογές μεταφοράς τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες. Τα τρένα POLREGIO παρέχουν συνδέσεις με μεγάλες πόλεις όπως η Βαρσοβία, η Κρακοβία, το Γκντανσκ και το Πόζναν. Το REGIO (R), το REGIOplus, το interREGIO (IR) και το REGIOekspres (RE) είναι διαφορετικοί τύποι τρένων που εκμεταλλεύεται η POLREGIO.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Βαρσοβία έως Κρακοβία

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το PKP όταν ταξιδεύετε από το Βαρσοβία στο Κρακοβία.

Second Class

Τα εισιτήρια δεύτερης θέσης στο PKP Intercity είναι πιο προσιτά, προσφέρουν τυπικά καθίσματα με βασικές ανέσεις και ενδέχεται να είναι πιο πολυσύχναστα κατά τις ώρες αιχμής του ταξιδιού.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class

Τα εισιτήρια πρώτης θέσης στα τρένα PKP προσφέρουν μεγαλύτερα, πιο άνετα καθίσματα με περισσότερο χώρο για τα πόδια, καλύτερες εγκαταστάσεις και ανέσεις, δωρεάν σνακ και ποτά και μια πιο ήσυχη ατμόσφαιρα, αλλά είναι πιο ακριβά.

Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Υπηρεσίες εν πλω POLREGIO and PKP από Βαρσοβία έως Κρακοβία
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βαρσοβία έως Κρακοβία κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις POLREGIO PKP
WiFi
Αποσκευές
Προσιτότητα
Ποδήλατο
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός

Βαρσοβία έως Κρακοβία Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.9kg
Λεωφορείο
6.1kg
Πτήση
243.9kg
Αυτοκίνητο
23.5kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βαρσοβία έως Κρακοβία με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία είναι 0.9kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία θα εξοικονομήσετε 242.9kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 5.2kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 22.6kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Βαρσοβία έως Κρακοβία;
Ένα εισιτήριο τρένου από Βαρσοβία έως Κρακοβία είναι 37,21€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 12€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βαρσοβία προς Κρακοβία;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βαρσοβία έως Κρακοβία είναι 12€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία από τρένου;
Βαρσοβία έως Κρακοβία είναι 252,5 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία;
Το Βαρσοβία έως το Κρακοβία είναι κατά μέσο όρο 2 ω 42 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ω 5 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Βαρσοβία έως Κρακοβία;
Το Βαρσοβία έως το Κρακοβία καλύπτεται από τελεστές 2. Μπορείτε να βρείτε στο Virail POLREGIO, PKP που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Βαρσοβία σε Κρακοβία;
Βαρσοβία έως Κρακοβία έχει 20 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Βαρσοβία έως Κρακοβία;
Το παλαιότερο τρένου από Βαρσοβία έως Κρακοβία αναχωρεί στο 05:02. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Βαρσοβία έως Κρακοβία;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Βαρσοβία έως Κρακοβία αναχωρεί στο 23:41. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βαρσοβία έως Κρακοβία;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 12€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Βαρσοβία στο Κρακοβία;
Υπάρχουν σταθμοί 3 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Βαρσοβία για να μεταβείτε στο Κρακοβία. Μπορείτε να πάτε από Warszawa - Wschodnia Stacja Kolejowa, Estación Warszawa Centralna and Warsaw - Zachodni και μπορείτε να φτάσετε στο Kraków Train Station and Krakow.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Βαρσοβία σε Κρακοβία;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 20 από Βαρσοβία έως Κρακοβία.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βαρσοβία έως Κρακοβία από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία είναι 2 ω 5 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Βαρσοβία έως Κρακοβία;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βαρσοβία έως Κρακοβία από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Βαρσοβία στο Κρακοβία δημιουργεί εκπομπές CO2 0.9kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Βαρσοβία

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βαρσοβία

Διεθνή δρομολόγια από Βαρσοβία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βαρσοβία

Κύριες διαδρομές προς Κρακοβία

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές