Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Βαρσοβία προς Κρακοβία

Starting from
3,32 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Από 6,21 €
Μέσω Τρένου

Αύριο

Από 6,18 €
Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Από 13,21 €
Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κρακοβία

Ανακαλύπτω

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Βαρσοβία προς Κρακοβία με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Κρακοβία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Βαρσοβία προς Κρακοβία;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Βαρσοβία προς Κρακοβία κοστίζουν 3,32 €. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 12,41 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Βαρσοβία για Κρακοβία.Βαρσοβία προς το Κρακοβία μέσω τρένου

Καλύτερη τιμή 3,32 €
Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 17 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 22
Πρώτη αναχώρηση 23:05
Τελευταία αναχώρηση 23:11
απόσταση 252 km
Αναχώρηση Βαρσοβία
Άφιξη Κρακοβία
Transportistas Rozklad, SBB, PKP

Τιμή εισιτηρίου Βαρσοβία - Κρακοβία κάθε μέρα

 
Σήμερα
8,23 €
11,19 €
Περισσότερα
4 €
Αύριο
6,21 €
7,99 €
Περισσότερα
9 €
Σε 2 ημέρες
6,18 €
6,99 €
Περισσότερα
9 €
Σε 3 ημέρες
13,21 €
9,99 €
30,39 €
9 €
Σε 4 ημέρες
6,21 €
7,99 €
Περισσότερα
9 €
Σε 5 ημέρες
6,09 €
7,99 €
Περισσότερα
9 €
Σε 6 ημέρες
4,16 €
6,99 €
Περισσότερα
9 €

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
3
Transportistas
2
Ελάχιστη τιμή
3,32 €
Μέγιστη τιμή
53,12 €

Βαρσοβία - Κρακοβία

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Τρένου

4,19 €

Ημερομηνία
Δευτέρα, Μάιος, th, 2022
PKP-logo
Варшава-Центральна - Kraków Train Station
23:05 - 02:20
PKP
3 ω 15 λεπτά
CO2: 0.72kg
Φτηνότερες
Μέσω Λεωφορείο

6,49 €

Ημερομηνία
Δευτέρα, Μάιος, th, 2022
FlixBus-logo
Warsaw West - Kraków MDA
09:20 - 13:25
FlixBus
4 ω 5 λεπτά
CO2: 8.89kg
Μέσω Πτήση

26,33 €

Ημερομηνία
Σάββατο, Απρίλιος, th, 2022
LOT-logo
Warsaw - J. Paul II Balice
07:15 - 08:10
LOT
55 λεπτά
CO2: 46.71kg

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Βαρσοβία προς Κρακοβία;

Η απόσταση μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία είναι περίπου 253 km. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 3 ω 35 λεπτά. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία διαρκούν 2 ω 17 λεπτά. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Βαρσοβία προς Κρακοβία;

Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Βαρσοβία προς Κρακοβία αναχωρεί στις 04:05. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις 23:11. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Βαρσοβία για Κρακοβία;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Βαρσοβία από σταθμούς όπως Warszawa - wschodnia stacja kolejowa, Warsaw - Zachodni and Warszawa Centralna railway station. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Κρακοβία στους ακόλουθους σταθμούς: Kraków Train Station and Kraków Główny. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Βαρσοβία και Κρακοβία. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Βαρσοβία προς Κρακοβία;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Κρακοβία, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως SBB and PKP. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 38 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 13 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 13 απευθείας διαδρομές μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές