Τρένο Ζεστοκόβα - Κρακοβία τιμές από 13,65€

Ξεκίνα από
13,65€
Ανακαλύπτω

Ζεστοκόβα σε Κρακοβία από τρένου

Το ταξίδι από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία με τρένου είναι 100,0 km και διαρκεί 1 ω 32 λεπτά. Υπάρχουν 5 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 03:04 και την τελευταία στο 18:24. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ζεστοκόβα σε Κρακοβία με τρένου για μόλις 13,65€ ή έως και 15,16€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 13,65€.

Καλύτερη τιμή 13,65€
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 32 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 5
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 13,65€
Υψηλότερη Τιμή 15,16€
Πρώτη Αναχώρηση 03:04
Τελευταία Αναχώρηση 18:24
Απόσταση 100,0 km
Αναχώρηση Ζεστοκόβα
Άφιξη Κρακοβία
Transportistas PKP

Τρένου Εισιτήρια από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία

  Sep 30
  Περισσότερα
  19°
  Oct 01
  13,65€
  18°
  Oct 02
  13,99€
  20°
  Oct 03
  13,87€
  22°
  Oct 04
  Περισσότερα
  17°
  Oct 05
  Περισσότερα
  13°
  Oct 06
  13,66€
  16°
  Oct 07
  Περισσότερα
  14°
  Oct 08
  Περισσότερα
  11°
  Oct 09
  Περισσότερα
  10°
  Oct 10
  Περισσότερα
  Oct 11
  Περισσότερα
  11°
  Oct 12
  Περισσότερα
  11°
  Oct 13
  Περισσότερα
  12°
  Oct 14
  Περισσότερα
  13°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
19°

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία κοστίζουν 3,44€. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 15,75€ για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Ζεστοκόβα για Κρακοβία.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία

 
Sep 30
Σάββατο
19°
Περισσότερα
Περισσότερα
Oct 01
Κυριακή
18°
13,65€
7,34€
Oct 02
Δευτέρα
20°
13,99€
6,40€
Oct 03
Τρίτη
22°
13,87€
5,85€
Oct 04
Τετάρτη
17°
Περισσότερα
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
13°
Περισσότερα
Περισσότερα
Oct 06
Παρασκευή
16°
13,66€
6,50€
Φτηνά εισιτήρια από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ζεστοκόβα στο Κρακοβία.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Ζεστοκόβα έως Κρακοβία

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κρακοβία με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Κρακοβία με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το 2001, ο Όμιλος PKP δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της αναδιάρθρωσης των κρατικών πολωνικών σιδηροδρόμων σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εταιρεία διαθέτει διάφορους τύπους τρένων, συμπεριλαμβανομένων των τρένων Intercity, Express, Regional, Pendolino και EuroNight. Η PKP λειτουργεί επίσης τρένα υψηλής ταχύτητας με την επωνυμία "Pendolino", τα οποία μπορούν να φτάσουν ταχύτητες έως και 250 km/h.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το PKP όταν ταξιδεύετε από το Ζεστοκόβα στο Κρακοβία.

Second Class

Τα εισιτήρια δεύτερης θέσης στο PKP Intercity είναι πιο προσιτά, προσφέρουν τυπικά καθίσματα με βασικές ανέσεις και ενδέχεται να είναι πιο πολυσύχναστα κατά τις ώρες αιχμής του ταξιδιού.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class

Τα εισιτήρια πρώτης θέσης στα τρένα PKP προσφέρουν μεγαλύτερα, πιο άνετα καθίσματα με περισσότερο χώρο για τα πόδια, καλύτερες εγκαταστάσεις και ανέσεις, δωρεάν σνακ και ποτά και μια πιο ήσυχη ατμόσφαιρα, αλλά είναι πιο ακριβά.

Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Υπηρεσίες εν πλω PKP από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις PKP
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Ζεστοκόβα έως Κρακοβία Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.6kg
Λεωφορείο
3.7kg
Πτήση
149.3kg
Αυτοκίνητο
14.4kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ζεστοκόβα έως Κρακοβία με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Ζεστοκόβα και Κρακοβία είναι 0.6kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ζεστοκόβα και Κρακοβία; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ζεστοκόβα και Κρακοβία θα εξοικονομήσετε 148.7kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 3.2kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 13.8kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία;
Ένα εισιτήριο τρένου από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία είναι 14,08€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 13,65€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία είναι 13,65€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ζεστοκόβα και Κρακοβία από τρένου;
Ζεστοκόβα έως Κρακοβία είναι 100,0 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Ζεστοκόβα και Κρακοβία;
Το Ζεστοκόβα έως το Κρακοβία είναι κατά μέσο όρο 1 ω 39 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ω 32 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία;
Το Ζεστοκόβα έως το Κρακοβία καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail PKP που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Ζεστοκόβα σε Κρακοβία;
Ζεστοκόβα έως Κρακοβία έχει 5 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία;
Το παλαιότερο τρένου από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία αναχωρεί στο 03:04. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία αναχωρεί στο 18:24. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 13,65€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Ζεστοκόβα στο Κρακοβία;
Υπάρχουν σταθμοί 3 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Ζεστοκόβα για να μεταβείτε στο Κρακοβία. Μπορείτε να πάτε από Czestochowa Główny Dworzec, Czestochowa - Stradom and Czestochowa και μπορείτε να φτάσετε στο Kraków Train Station and Krakow.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Ζεστοκόβα σε Κρακοβία;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 5 από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ζεστοκόβα έως Κρακοβία από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Ζεστοκόβα και Κρακοβία είναι 1 ω 32 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Ζεστοκόβα και Κρακοβία.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ζεστοκόβα έως Κρακοβία από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Ζεστοκόβα στο Κρακοβία δημιουργεί εκπομπές CO2 0.6kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Ζεστοκόβα

Διεθνή δρομολόγια από Ζεστοκόβα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ζεστοκόβα

Κύριες διαδρομές προς Κρακοβία

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές