Βρείτε τρένο από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία

Ξεκίνα από
15,33 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 15,03 €

Αύριο

Από 14,80 €

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία κοστίζουν 3,11 €. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 15,06 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Ζεστοκόβα για Κρακοβία.Ζεστοκόβα σε Κρακοβία από Τρένου

Το ταξίδι από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία με Train είναι 100 km και διαρκεί 26 ω 38 λεπτά. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 16:02 και την τελευταία στο 17:36. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ζεστοκόβα σε Κρακοβία με Train για μόλις 3,11 € ή έως και 20,39 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 14,80 €.

Καλύτερη τιμή 14,80 €
Διάρκεια Ταξιδίου 26 ω 57 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 2
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 14,80 €
Υψηλότερη Τιμή 15,41 €
Πρώτη Αναχώρηση 12:39
Τελευταία Αναχώρηση 17:36
Απόσταση 100 km
Αναχώρηση Ζεστοκόβα
Άφιξη Κρακοβία
Transportistas Rozklad, PKP,

Τρένου Εισιτήρια από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία

  Apr 02
  15.034
  Apr 03
  14.803
  Apr 04
  Περισσότερα
  Apr 05
  Περισσότερα
  Apr 06
  15.331
  Apr 07
  15.12
  10°
  Apr 08
  Περισσότερα
  11°
  Apr 09
  Περισσότερα
  12°
  Apr 10
  Περισσότερα
  10°
  Apr 11
  Περισσότερα
  10°
  Apr 12
  Περισσότερα
  Apr 13
  Περισσότερα
  12°
  Apr 14
  15.41
  Apr 15
  14.82
  Apr 16
  Περισσότερα
  13°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Ζεστοκόβα έως Κρακοβία

 
Apr 02
Sunday
15,03 €
7,52 €
Apr 03
Monday
14,80 €
5,25 €
Apr 04
Tuesday
Περισσότερα
4,46 €
Apr 05
Wednesday
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 06
Thursday
15,33 €
4,46 €
Apr 07
Friday
10°
15,12 €
6,04 €
Apr 08
Saturday
11°
Περισσότερα
8,91 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Ζεστοκόβα έως Κρακοβία

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Ζεστοκόβα έως Κρακοβία Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
28.5kg
Τρένου
1.4kg
Λεωφορείο
6.8kg
Αυτοκίνητο
4.9kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Κρακοβία

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία;

Το ταξίδι μεταξύ Ζεστοκόβα και Κρακοβία είναι περίπου 100 km και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 26 ω 38 λεπτά. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 25 λεπτά. Αν θέλετε να πάτε από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Ζεστοκόβα είναι στις 16:02 και η τελευταία στις 17:36. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία;

Σε Ζεστοκόβα, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Czestochowa Główny Dworzec, Czestochowa-stradom and Czestochowa Train Station. Όταν φτάσετε Κρακοβία, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Kraków Train Station and Krakow. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Το δρομολόγιο από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Rozklad, Pkp and Polregio. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 10 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Ζεστοκόβα 2 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Ζεστοκόβα προς Κρακοβία, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 1 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 1 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές