Βρείτε λεωφορείο από Κρακοβία προς Βαρσοβία

Ξεκίνα από
9,21 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 16,99 €

Αύριο

Από 12,99 €

2 Μέρες

Από 11,06 €

Μεταβείτε από Κρακοβία προς Βαρσοβία με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Κρακοβία προς Βαρσοβία; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Κρακοβία προς Βαρσοβία;

Τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Κρακοβία για Βαρσοβία κοστίζουν 6,99 €. Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 17,31 € για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Κρακοβία για Βαρσοβία.Κρακοβία σε Βαρσοβία από Λεωφορείο

Το ταξίδι από Κρακοβία έως Βαρσοβία με Bus είναι 252 km και διαρκεί 5 ω 43 λεπτά. Υπάρχουν 17 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 19:28 και την τελευταία στο 22:45. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κρακοβία σε Βαρσοβία με Bus για μόλις 6,99 € ή έως και 40,98 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 11,06 €.

Καλύτερη τιμή 8,59 €
Διάρκεια Ταξιδίου 6 ω 10 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 17
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 8,59 €
Υψηλότερη Τιμή 32,48 €
Πρώτη Αναχώρηση 00:05
Τελευταία Αναχώρηση 22:45
Απόσταση 252 km
Αναχώρηση Κρακοβία
Άφιξη Βαρσοβία
Transportistas Flixbus, Leo Express,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Κρακοβία έως Βαρσοβία

  Apr 02
  16.99
  Apr 03
  12.99
  Apr 04
  11.056
  Apr 05
  11.056
  Apr 06
  12.903
  Apr 07
  13.959
  Apr 08
  12.903
  12°
  Apr 09
  13.631
  12°
  Apr 10
  15.014
  10°
  Apr 11
  12.99
  11°
  Apr 12
  10.99
  Apr 13
  10.99
  11°
  Apr 14
  12.58
  Apr 15
  10.737
  Apr 16
  13.99
  13°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Κρακοβία έως Βαρσοβία

 
Apr 02
Sunday
18,97 €
16,99 €
Apr 03
Monday
19,63 €
12,99 €
Apr 04
Tuesday
16,32 €
11,06 €
Apr 05
Wednesday
16,94 €
11,06 €
Apr 06
Thursday
19,24 €
12,90 €
Apr 07
Friday
16,77 €
13,96 €
Apr 08
Saturday
12°
14,18 €
12,90 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Κρακοβία έως Βαρσοβία

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Κρακοβία έως Βαρσοβία Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
72.105kg
Τρένου
3.542kg
Λεωφορείο
17.204kg
Αυτοκίνητο
12.397kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Βαρσοβία

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Κρακοβία προς Βαρσοβία;

Η διαδρομή από Κρακοβία προς Βαρσοβία καλύπτει μια απόσταση 253 km. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 5 ω 43 λεπτά. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 3 ω 8 λεπτά. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Κρακοβία προς Βαρσοβία πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Κρακοβία προς Βαρσοβία;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Κρακοβία προς Βαρσοβία είναι στις 19:28. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 22:45. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Στο ταξίδι με λεωφορείο από Κρακοβία προς Βαρσοβία, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Σε Κρακοβία, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Krakow Kraków, Kraków, Dworzec Autobusowy Mda, Kraków Mda, Krakow Krakow Bus Station, Bosacka St 18, Kraków Borek Fałęcki, Краков (АС "Чижины"), Krakow and Kraków Airport. Όταν φτάσετε Βαρσοβία, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Warsaw Автовокзал "Варшава-Заходня", Иерусалимские аллеи; дом 144, Warsaw Metro Wilanowska, Warszawa, Lotnisko Chopina, Warsaw Metro Wilanowska, Bus Parking, Wilanowska Ave 238, Варшава, АВ Запад, Nowy Dwór Mazowiecki, Mpl Warszawa - Modlin, Warsaw West and Warszawa, Metro Młociny. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές από Κρακοβία προς Βαρσοβία πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κρακοβία προς Βαρσοβία, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως Flixbus, Leo Express, Przewoznik Testowy, Okbus / Modlinbus, Neobus, Neobus Polska, Polonus, Ad Euro-trans, Wyskoczgdzies Pl, Jtp Ptak Sp J and Distribusion. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 60 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 12 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 7 απευθείας διαδρομές μεταξύ Κρακοβία και Βαρσοβία. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 5 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές