Τρένο Παλέρμο - Κατάνη τιμές από 16,40€

Ξεκίνα από
16,40€
Ανακαλύπτω

Παλέρμο σε Κατάνη από τρένου

Το ταξίδι από Παλέρμο έως Κατάνη με τρένου είναι 166,4 km και διαρκεί 3 ω 28 λεπτά. Υπάρχουν 13 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:07 και την τελευταία στο 20:45. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Παλέρμο σε Κατάνη με τρένου για μόλις 16,40€ ή έως και 34,70€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 16,40€.

Καλύτερη τιμή 16,40€
Διάρκεια Ταξιδίου 3 ω 28 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 13
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 16,40€
Υψηλότερη Τιμή 34,70€
Πρώτη Αναχώρηση 06:07
Τελευταία Αναχώρηση 20:45
Απόσταση 166,4 km
Αναχώρηση Παλέρμο
Άφιξη Κατάνη
Transportistas Autobus, Regionale Veloce,

Τρένου Εισιτήρια από Παλέρμο έως Κατάνη

  Sep 30
  16,40€
  26°
  Oct 01
  16,40€
  25°
  Oct 02
  16,40€
  26°
  Oct 03
  16,40€
  25°
  Oct 04
  16,40€
  25°
  Oct 05
  16,40€
  25°
  Oct 06
  16,40€
  25°
  Oct 07
  16,40€
  26°
  Oct 08
  16,40€
  25°
  Oct 09
  16,40€
  24°
  Oct 10
  16,40€
  23°
  Oct 11
  16,40€
  22°
  Oct 12
  16,40€
  22°
  Oct 13
  16,40€
  23°
  Oct 14
  16,40€
  22°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
26°

Ταξιδεύοντας από Παλέρμο προς Κατάνη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Παλέρμο προς Κατάνη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Παλέρμο προς Κατάνη με τρένο;

Όταν ταξιδεύετε από Παλέρμο προς Κατάνη, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 21,10€. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 14,90€, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Παλέρμο έως Κατάνη

 
Sep 30
Σάββατο
26°
16,40€
14€
Περισσότερα
Oct 01
Κυριακή
25°
16,40€
14€
14€
Oct 02
Δευτέρα
26°
16,40€
14€
Περισσότερα
Oct 03
Τρίτη
25°
16,40€
14€
Περισσότερα
Oct 04
Τετάρτη
25°
16,40€
14,99€
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
25°
16,40€
14€
Περισσότερα
Oct 06
Παρασκευή
25°
16,40€
14€
Περισσότερα
Φτηνά εισιτήρια από Παλέρμο έως Κατάνη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Παλέρμο έως Κατάνη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Παλέρμο έως Κατάνη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Παλέρμο στο Κατάνη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Παλέρμο έως Κατάνη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 16€ έως 16€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 0% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Παλέρμο έως Κατάνη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Παλέρμο - Κατάνη μπορούν να βρεθούν με 14€ αν είστε τυχεροί ή 16€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 16€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κατάνη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Κατάνη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Παλέρμο έως Κατάνη

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το DB - Intercity όταν ταξιδεύετε από το Παλέρμο στο Κατάνη.

Second Class

Στα τρένα SBB Intercity, εκτός από τις βασικές ανέσεις για εισιτήριο Δεύτερης Θέσης, υπάρχει μια Οικογενειακή Ζώνη ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση σε οικογένειες με παιδιά. Αν πεινάσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα στην άμαξα του εστιατορίου.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class

Στην First Class του SBB Intercity, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσωπική πρίζα, τα πιο άνετα καθίσματα και τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Ορισμένα τρένα IC προσφέρουν επίσης ήσυχες ζώνες και επιχειρηματικές περιοχές.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Υπηρεσίες εν πλω Autobus and DB - Intercity από Παλέρμο έως Κατάνη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Παλέρμο έως Κατάνη κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Autobus DB - Intercity
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Φαγητό και ποτό

Παλέρμο έως Κατάνη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
1.4kg
Λεωφορείο
9.5kg
Πτήση
378.8kg
Αυτοκίνητο
36.5kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Παλέρμο έως Κατάνη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Παλέρμο και Κατάνη είναι 1.4kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Παλέρμο και Κατάνη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Παλέρμο και Κατάνη θα εξοικονομήσετε 377.4kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 8.0kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 35.1kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Παλέρμο έως Κατάνη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Παλέρμο έως Κατάνη είναι 18,25€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 16,40€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Παλέρμο προς Κατάνη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Παλέρμο έως Κατάνη είναι 16,40€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Παλέρμο και Κατάνη από τρένου;
Παλέρμο έως Κατάνη είναι 166,4 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Παλέρμο και Κατάνη;
Το Παλέρμο έως το Κατάνη είναι κατά μέσο όρο 4 ω 12 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ω 28 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Παλέρμο έως Κατάνη;
Το Παλέρμο έως το Κατάνη καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Autobus, Regionale Veloce, DB - Intercity που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Παλέρμο σε Κατάνη;
Παλέρμο έως Κατάνη έχει 13 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Παλέρμο έως Κατάνη;
Το παλαιότερο τρένου από Παλέρμο έως Κατάνη αναχωρεί στο 06:07. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Παλέρμο έως Κατάνη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Παλέρμο έως Κατάνη αναχωρεί στο 20:45. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Παλέρμο έως Κατάνη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 16,40€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Παλέρμο στο Κατάνη;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Παλέρμο για να μεταβείτε στο Κατάνη. Μπορείτε να πάτε από Palermo Centrale και μπορείτε να φτάσετε στο Catania Centrale and Catania Ognina.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Παλέρμο έως Κατάνη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Παλέρμο και Κατάνη είναι 3 ω 28 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Παλέρμο έως Κατάνη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Παλέρμο και Κατάνη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Παλέρμο έως Κατάνη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Παλέρμο στο Κατάνη δημιουργεί εκπομπές CO2 1.4kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Παλέρμο

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Παλέρμο

Άλλοι προορισμοί από Παλέρμο

Κύριες διαδρομές προς Κατάνη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές