Βρείτε τρένο από Παλέρμο προς Κατάνη

Ξεκίνα από
20 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 20 €

Αύριο

Από 20 €

2 Μέρες

Από 20 €

Ταξιδεύοντας από Παλέρμο προς Κατάνη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Παλέρμο προς Κατάνη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Παλέρμο προς Κατάνη με τρένο;

Όταν ταξιδεύετε από Παλέρμο προς Κατάνη, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 22,98 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 7,50 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Παλέρμο σε Κατάνη από Τρένου

Το ταξίδι από Παλέρμο έως Κατάνη με Train είναι 166 km και διαρκεί 4 ω 59 λεπτά. Υπάρχουν 3 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 07:08 και την τελευταία στο 18:33. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Παλέρμο σε Κατάνη με Train για μόλις 7,50 € ή έως και 42,40 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 20 €.

Καλύτερη τιμή 14,90 €
Διάρκεια Ταξιδίου 5 ω 1 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 3
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 14,90 €
Υψηλότερη Τιμή 34,70 €
Πρώτη Αναχώρηση 10:00
Τελευταία Αναχώρηση 18:33
Απόσταση 166 km
Αναχώρηση Παλέρμο
Άφιξη Κατάνη
Transportistas Trenitalia, SNCF,

Τρένου Εισιτήρια από Παλέρμο έως Κατάνη

  Apr 02
  20
  15°
  Apr 03
  20
  15°
  Apr 04
  20
  15°
  Apr 05
  20
  14°
  Apr 06
  Περισσότερα
  15°
  Apr 07
  20
  16°
  Apr 08
  20
  17°
  Apr 09
  20
  17°
  Apr 10
  20
  16°
  Apr 11
  20
  16°
  Apr 12
  20
  17°
  Apr 13
  20
  17°
  Apr 14
  20
  18°
  Apr 15
  20
  19°
  Apr 16
  20
  18°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
15°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Παλέρμο έως Κατάνη

 
Apr 02
Sunday
15°
20 €
14 €
14 €
Apr 03
Monday
15°
20 €
14 €
Περισσότερα
Apr 04
Tuesday
15°
20 €
14 €
Περισσότερα
Apr 05
Wednesday
14°
20 €
14 €
Περισσότερα
Apr 06
Thursday
15°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 07
Friday
16°
20 €
14 €
Περισσότερα
Apr 08
Saturday
17°
20 €
14 €
Περισσότερα

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Παλέρμο έως Κατάνη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Παλέρμο έως Κατάνη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
47.595kg
Τρένου
2.338kg
Λεωφορείο
11.356kg
Αυτοκίνητο
8.183kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Κατάνη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Παλέρμο προς Κατάνη με το τρένο;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Παλέρμο και Κατάνη συνήθως χρειάζεται 4 ω 59 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 167 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Παλέρμο προς Κατάνη θα χρειαστείτε 3 ω 2 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Κατάνη γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Παλέρμο προς Κατάνη;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Παλέρμο προς Κατάνη είναι στις 07:08. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 18:33. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Παλέρμο για Κατάνη;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Παλέρμο και Κατάνη. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Παλέρμο σε σταθμούς όπως Palermo Centrale. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Catania Centrale σε Κατάνη. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Παλέρμο προς Κατάνη.

Πόσες διαδρομές από Παλέρμο προς Κατάνη υπάρχουν κάθε μέρα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Παλέρμο προς Κατάνη μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 3 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Trenitalia, Trainline and Regionale Veloce. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 14 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Παλέρμο προς Κατάνη. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Παλέρμο προς Κατάνη διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 1 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 2 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές