Τρένο Πάντοβα - Μιλάνο τιμές από 13,90€

Ξεκίνα από
13,90€
Ανακαλύπτω

Πάντοβα σε Μιλάνο από τρένου

Το ταξίδι από Πάντοβα έως Μιλάνο με τρένου είναι 210,1 km και διαρκεί 1 ω 59 λεπτά. Υπάρχουν 338 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 02:04 και την τελευταία στο 00:05. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Πάντοβα σε Μιλάνο με τρένου για μόλις 13,90€ ή έως και 95€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 13,90€.

Καλύτερη τιμή 13,90€
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 59 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 338
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 13,90€
Υψηλότερη Τιμή 95€
Πρώτη Αναχώρηση 02:04
Τελευταία Αναχώρηση 00:05
Απόσταση 210,1 km
Αναχώρηση Πάντοβα
Άφιξη Μιλάνο
Transportistas Italo, Regionale Veloce,

Τρένου Εισιτήρια από Πάντοβα έως Μιλάνο

  Sep 30
  18,15€
  28°
  Oct 01
  18,15€
  26°
  Oct 02
  18,15€
  26°
  Oct 03
  13,90€
  25°
  Oct 04
  15,32€
  24°
  Oct 05
  16,73€
  21°
  Oct 06
  18,15€
  22°
  Oct 07
  18,15€
  23°
  Oct 08
  18,15€
  20°
  Oct 09
  19,02€
  19°
  Oct 10
  19,90€
  18°
  Oct 11
  19,90€
  19°
  Oct 12
  19,90€
  15°
  Oct 13
  19,90€
  16°
  Oct 14
  17,90€
  17°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
28°

Μεταβείτε από Πάντοβα προς Μιλάνο με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Πάντοβα προς Μιλάνο; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Πάντοβα προς Μιλάνο και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Πάντοβα προς Μιλάνο με τρένο;

Όταν ταξιδεύετε από Πάντοβα προς Μιλάνο, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 39,02€. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 9,90€, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Πάντοβα έως Μιλάνο

 
Sep 30
Σάββατο
28°
18,15€
9,99€
14€
Oct 01
Κυριακή
26°
18,15€
9,99€
Περισσότερα
Oct 02
Δευτέρα
26°
18,15€
9,99€
13€
Oct 03
Τρίτη
25°
13,90€
4,90€
24€
Oct 04
Τετάρτη
24°
15,32€
4,74€
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
21°
16,73€
4,58€
Περισσότερα
Oct 06
Παρασκευή
22°
18,15€
4,90€
14€
Φτηνά εισιτήρια από Πάντοβα έως Μιλάνο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Πάντοβα έως Μιλάνο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Πάντοβα έως Μιλάνο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Πάντοβα στο Μιλάνο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Πάντοβα έως Μιλάνο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 16€ έως 22€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 28% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Πάντοβα έως Μιλάνο

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Πάντοβα - Μιλάνο μπορούν να βρεθούν με 17€ αν είστε τυχεροί ή 18€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 18€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μιλάνο με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Μιλάνο με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Italo, θυγατρική της ιταλικής σιδηροδρομικής εταιρείας Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV), εκμεταλλεύεται μια υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας σε όλη την Ιταλία. Η κυκλοφορία του 2012 των τρένων Italo, τα οποία είναι τόσο συμβατικά όσο και υψηλής ταχύτητας, παρέχει στους ταξιδιώτες γρήγορο και άνετο ταξίδι σε όλη την Ιταλία. Η ταχύτητα των 300 km/h εξασφαλίζει τακτική και άνετη μεταφορά σε μεγάλες πόλεις όπως η Ρώμη, η Νάπολη, η Φλωρεντία και το Μιλάνο.

Το Frecciarossa, που λειτουργεί από την Trenitalia, την εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων, είναι μια διάσημη υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας στην Ιταλία. Τα τρένα FRECCIAROSSA, που έχουν ταχύτητες έως και 300 km/h, συνδέουν μεγάλες πόλεις όπως η Ρώμη, το Μιλάνο, η Νάπολη, η Φλωρεντία και το Τορίνο.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Πάντοβα έως Μιλάνο

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το EuroCity, Frecciarossa και Italo όταν ταξιδεύετε από το Πάντοβα στο Μιλάνο.

Second Class

Με τα τρένα Eurocity της Deutsche Bahn, ένα εισιτήριο δεύτερης θέσης σας εγγυάται ένα πιο προσιτό ταξίδι. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε βασικές εγκαταστάσεις, όπως πρίζες, κλιματισμό και άμαξα.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία σε ένα πιο ήσυχο μέρος με πρόσθετες υπηρεσίες, όπως ρυθμιζόμενα καθίσματα, περισσότερο χώρο για τα πόδια, υπηρεσία catering και επιλογή θέσεων, μπορείτε να επιλέξετε τα εισιτήρια πρώτης θέσης στα τρένα Eurocity της Deutsche Bahn.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Standard

Το Standard είναι το βασικό επίπεδο εξυπηρέτησης και περιλαμβάνει άνετο κάθισμα και πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες εν πλω. Τα πούλμαν 5-8 είναι για το Standard επίπεδο με καθίσματα καλυμμένα με γκρι οικολογικό δέρμα.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Premium

Η premium υπηρεσία περιλαμβάνει ευρύτερο κάθισμα, περισσότερο χώρο για τα πόδια και πρόσβαση σε πρόσθετες ανέσεις, όπως ποτό καλωσορίσματος και επιλογή εφημερίδων. Το λεωφορείο 4 στο τρένο Frecciarossa 1000 έχει δεσμευτεί για το επίπεδο Premium.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Executive

Το Executive είναι το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις σε επίπεδο Business, καθώς και ένα σύστημα προσωπικής ψυχαγωγίας και γκουρμέ γεύματα που σερβίρονται από έναν αφοσιωμένο σεφ.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Business

Η επιχειρηματική υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες ταξιδιώτες και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις του επιπέδου Premium, καθώς και πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό Business Lounge και προτεραιότητα επιβίβασης. Τα πούλμαν 2 και 3 της Frecciarossa 1000 προορίζονται για το επίπεδο εξυπηρέτησης Business.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Smart

Με το Smart ambiance, απολαύστε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες του Italo σε προσιτή τιμή.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός

Prima

Ζήστε τα καλύτερα του Italo με την ατμόσφαιρα Prima, παρέχοντάς σας μέγιστη άνεση και κορυφαίες υπηρεσίες για ολόκληρο το ταξίδι σας.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός

Club Executive

Για ένα ακόμα πιο πολυτελές και χαλαρωτικό ταξίδι, επιλέξτε το Club Ambiance. Εδώ, θα απολαύσετε την απόλυτη άνεση και περιποίηση με ευρύχωρα μεμονωμένα καθίσματα.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός

Second Class

Στα τρένα SBB Intercity, εκτός από τις βασικές ανέσεις για εισιτήριο Δεύτερης Θέσης, υπάρχει μια Οικογενειακή Ζώνη ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση σε οικογένειες με παιδιά. Αν πεινάσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα στην άμαξα του εστιατορίου.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class

Στην First Class του SBB Intercity, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσωπική πρίζα, τα πιο άνετα καθίσματα και τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Ορισμένα τρένα IC προσφέρουν επίσης ήσυχες ζώνες και επιχειρηματικές περιοχές.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Υπηρεσίες εν πλω Italo, Frecciarossa και DB - Intercity από Πάντοβα έως Μιλάνο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Πάντοβα έως Μιλάνο κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Italo Frecciarossa DB - Intercity Autobus EuroCity
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Βαγόνι ύπνου

Πάντοβα έως Μιλάνο Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
1.0kg
Λεωφορείο
6.7kg
Πτήση
266.0kg
Αυτοκίνητο
25.7kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Πάντοβα έως Μιλάνο με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Πάντοβα και Μιλάνο είναι 1.0kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Πάντοβα και Μιλάνο; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Πάντοβα και Μιλάνο θα εξοικονομήσετε 265.0kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 5.7kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 24.7kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Πάντοβα έως Μιλάνο;
Ένα εισιτήριο τρένου από Πάντοβα έως Μιλάνο είναι 31,70€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 13,90€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Πάντοβα προς Μιλάνο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Πάντοβα έως Μιλάνο είναι 13,90€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Πάντοβα και Μιλάνο από τρένου;
Πάντοβα έως Μιλάνο είναι 210,1 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Πάντοβα και Μιλάνο;
Το Πάντοβα έως το Μιλάνο είναι κατά μέσο όρο 2 ω 57 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ω 59 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Πάντοβα έως Μιλάνο;
Το Πάντοβα έως το Μιλάνο καλύπτεται από τελεστές 7. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Italo, Regionale Veloce, Frecciarossa, DB - Intercity, Autobus, InterCityNotte, EuroCity που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Πάντοβα σε Μιλάνο;
Πάντοβα έως Μιλάνο έχει 338 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Πάντοβα έως Μιλάνο;
Το παλαιότερο τρένου από Πάντοβα έως Μιλάνο αναχωρεί στο 02:04. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Πάντοβα έως Μιλάνο;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Πάντοβα έως Μιλάνο αναχωρεί στο 00:05. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Πάντοβα έως Μιλάνο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 13,90€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Πάντοβα στο Μιλάνο;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Πάντοβα για να μεταβείτε στο Μιλάνο. Μπορείτε να πάτε από Padova και μπορείτε να φτάσετε στο Milano Centrale, Milano Rho Fiera, Milano Porta Garibaldi, Milano Cadorna, Milano Lambrate, Sesto S. Giovanni and Malpensa Aeroporto T2.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Πάντοβα σε Μιλάνο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 27 από Πάντοβα έως Μιλάνο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Πάντοβα έως Μιλάνο από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Πάντοβα και Μιλάνο είναι 1 ω 59 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Πάντοβα έως Μιλάνο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Πάντοβα και Μιλάνο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Πάντοβα έως Μιλάνο από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Πάντοβα στο Μιλάνο δημιουργεί εκπομπές CO2 1.0kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Πάντοβα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Πάντοβα

Διεθνή δρομολόγια από Πάντοβα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Πάντοβα

Κύριες διαδρομές προς Μιλάνο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές