Βρείτε τρένο από Αλικάντε προς Μούρθια

Ξεκίνα από
10,44 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Από 38 €

2 Μέρες

Από 10,44 €

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Αλικάντε προς Μούρθια με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Αλικάντε προς Μούρθια. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Αλικάντε προς Μούρθια;

Όταν ταξιδεύετε από Αλικάντε προς Μούρθια, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 22,44 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 4,09 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Αλικάντε σε Μούρθια από Τρένου

Το ταξίδι από Αλικάντε έως Μούρθια με Train είναι 69 km και διαρκεί 1 ω. Υπάρχουν 3 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 09:16 και την τελευταία στο 16:56. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αλικάντε σε Μούρθια με Train για μόλις 4,09 € ή έως και 65,81 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 10,44 €.

Καλύτερη τιμή 9,55 €
Διάρκεια Ταξιδίου 55 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 3
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 9,55 €
Υψηλότερη Τιμή 59 €
Πρώτη Αναχώρηση 05:55
Τελευταία Αναχώρηση 16:56
Απόσταση 69 km
Αναχώρηση Αλικάντε
Άφιξη Μούρθια
Transportistas Renfe, SNCF,

Τρένου Εισιτήρια από Αλικάντε έως Μούρθια

  Apr 02
  Περισσότερα
  18°
  Apr 03
  38
  17°
  Apr 04
  10.435
  17°
  Apr 05
  10.447
  16°
  Apr 06
  10.446
  15°
  Apr 07
  9.85
  14°
  Apr 08
  10.517
  16°
  Apr 09
  10.786
  15°
  Apr 10
  9.55
  15°
  Apr 11
  9.85
  16°
  Apr 12
  Περισσότερα
  17°
  Apr 13
  Περισσότερα
  18°
  Apr 14
  Περισσότερα
  18°
  Apr 15
  Περισσότερα
  17°
  Apr 16
  Περισσότερα
  17°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
18°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Αλικάντε έως Μούρθια

 
Apr 02
Sunday
18°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 03
Monday
17°
38 €
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 04
Tuesday
17°
10,44 €
7,47 €
5 €
Apr 05
Wednesday
16°
10,45 €
6,96 €
7 €
Apr 06
Thursday
15°
10,45 €
6,94 €
7 €
Apr 07
Friday
14°
9,85 €
6,56 €
Περισσότερα
Apr 08
Saturday
16°
10,52 €
7,01 €
Περισσότερα

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Αλικάντε έως Μούρθια

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Αλικάντε έως Μούρθια Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
19.95kg
Τρένου
0.98kg
Λεωφορείο
4.76kg
Αυτοκίνητο
3.43kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Μούρθια

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Αλικάντε προς Μούρθια;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Αλικάντε και Μούρθια συνήθως χρειάζεται 1 ω για να καλύψει μια απόσταση 70 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Αλικάντε προς Μούρθια θα χρειαστείτε 53 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Μούρθια γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Αλικάντε προς Μούρθια;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Αλικάντε προς Μούρθια είναι στις 09:16 ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 16:56. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Αλικάντε και Μούρθια. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Αλικάντε για Μούρθια;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Αλικάντε από σταθμούς όπως Alicante/alacant, Sant Gabriel, Alicante Railway Station and Alicante-terminal. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Μούρθια στους ακόλουθους σταθμούς: Murcia, Murcia Railway Station and Murcia Del Carmen. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Αλικάντε και Μούρθια. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Αλικάντε προς Μούρθια;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 8 καθημερινές αναχωρήσεις από Αλικάντε προς Μούρθια. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 14 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν Renfe and Renfe Intercity και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 8 αναχωρήσεις από Αλικάντε που πηγαίνουν απευθείας Μούρθια. Υπάρχουν 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές