Τρένο Αλικάντε - Μούρθια τιμές από 8,35 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

5,53 €
7,73 €
7,11 €

Αλικάντε σε Μούρθια από τρένου

Το ταξίδι από Αλικάντε έως Μούρθια με τρένου είναι 69,36 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 24 λ.. Υπάρχουν 15 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 7:00 π.μ. και την τελευταία στο 9:55 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αλικάντε σε Μούρθια με τρένου για μόλις 8,35 € ή έως και 59,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 8,35 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ8,35 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 24 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα15
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ8,35 €
Υψηλότερη Τιμή59,00 €
Πρώτη Αναχώρηση7:00 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση9:55 μ.μ.
Απόσταση69,36 χλμ.
ΑναχώρησηΑλικάντε
ΆφιξηΜούρθια
TransportistasRenfe - Media Distancia, Renfe - IntercityΠερισσότερα

Τρένου Εισιτήρια από Alicante έως Murcia

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Ταξιδεύοντας από Αλικάντε προς Μούρθια με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Αλικάντε προς Μούρθια; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Αλικάντε προς Μούρθια και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Αλικάντε προς Μούρθια;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Αλικάντε προς Μούρθια θα σας κοστίσει 17,50 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 8,35 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Αλικάντε προς Μούρθια. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 17,50 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Αλικάντε για Μούρθια.

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Αλικάντε προς Μούρθια;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώ. 24 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 69,36 χλμ. από Αλικάντε προς Μούρθια. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Αλικάντε προς Μούρθια να διαρκέσει περισσότερο από 1 ώ. 24 λ.. Το ταξίδι μεταξύ Αλικάντε και Μούρθια είναι περίπου 69,36 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 1 ώ. 24 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 0 ώ. 52 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Αλικάντε προς Μούρθια όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Αλικάντε προς Μούρθια;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Αλικάντε είναι στις 7:00 π.μ. και η τελευταία στις 9:55 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Αλικάντε προς Μούρθια μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων. Το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ αναχωρεί από Αλικάντε στις 7:00 π.μ.. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά το βράδυ, το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις 9:55 μ.μ.. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Αλικάντε και Μούρθια. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Αλικάντε για Μούρθια;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Αλικάντε από τους ακόλουθους σταθμούς: Alicante-Terminal,Alicante Airport (ALC),San Gabriel Apt,Alicante, Estación de Autobuses. Μέχρι την άφιξή σας σε Μούρθια, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: Murcia del Carmen,Murcia, Estacion de Autobuses. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Μούρθια.

Πόσες διαδρομές από Αλικάντε προς Μούρθια υπάρχουν κάθε μέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αλικάντε προς Μούρθια, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 15 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 13 απευθείας διαδρομές μεταξύ Αλικάντε και Μούρθια. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 2 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Αλικάντε προς Μούρθια. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Alicante έως Murcia

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Αλικάντε έως Μούρθια
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλικάντε έως Μούρθια.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αλικάντε έως Μούρθια, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αλικάντε στο Μούρθια.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Alicante έως Murcia

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 9,48 € έως 11,09 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 15% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλικάντε έως Μούρθια

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Αλικάντε - Μούρθια μπορούν να βρεθούν με 9,90 € αν είστε τυχεροί ή 10,70 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 11,93 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μούρθια με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Μούρθια με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Τα τρένα Avlo εισήχθησαν το 2020 ως σιδηροδρομική υπηρεσία υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί από τη Renfe, την εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ισπανίας, ως μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση στην υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας AVE. Τα τρένα Avlo, σε αντίθεση με το AVE, προσφέρουν μία κατηγορία θέσεων και έχουν λιγότερες υπηρεσίες επί του σκάφους για να προσφέρουν μεγαλύτερη χωρητικότητα επιβατών. Οι κύριοι σταθμοί είναι οι Barcelona Sants, Madrid Atocha και Zaragoza-Delicias.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Αλικάντε έως Μούρθια

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το AVLO όταν ταξιδεύετε από το Αλικάντε στο Μούρθια.

Economy Class

Μπορείτε να ταξιδέψετε με το τυπικό εισιτήριο «οικονομικής θέσης» στα τρένα Avlo, το οποίο αναφέρεται στο τυπικό, βασικό επίπεδο θέσεων που διατίθενται στο τρένο. Με αυτό το εισιτήριο έχετε πρόσβαση σε βασικές ανέσεις, όπως σχάρες αποσκευών, φώτα ανάγνωσης, τουαλέτες.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Μείνετε συνδεδεμένοι στο Avlo με δωρεάν WiFi μέσω του PlayRenfe. Απολαύστε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και διάφορες αναγνώσεις στα χέρια σας.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Κάθε κάθισμα στο Avlo είναι εξοπλισμένο με πρίζα για την άνεσή σας.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Μπορείτε να φέρετε μια χειραποσκευή χωρίς όριο βάρους, όπως τσάντα, σακίδιο πλάτης ή παρόμοιο αντικείμενο, με διαστάσεις έως 27x36x25 cm και μια παραδοτέα αποσκευή χωρίς όριο βάρους, όπως μια βαλίτσα, με διαστάσεις επάνω έως 55x35x25 cm, χωρίς να πληρώσετε επιπλέον χρέωση πάνω από την τιμή του εισιτηρίου που πληρώνετε βάσει του Βασικού ναύλου.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Η Avlo παρέχει βοήθεια σε επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα. Επικοινωνήστε με το Avlo για περισσότερες λεπτομέρειες.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Αν και το Avlo δεν προσφέρει υπηρεσία φαγητού, μπορείτε να βρείτε μηχανήματα αυτόματης πώλησης εφοδιασμένα με μια σειρά από ποτά και σνακ. Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα μηχανήματα δέχονται μόνο πληρωμές με κάρτα.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Ταξιδέψτε άνετα καθώς τα τρένα Avlo είναι κλιματιζόμενα.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Μπορείτε να έχετε μαζί σας πτυσσόμενα ποδήλατα και σκούτερ, αρκεί να τηρούν τις μέγιστες διαστάσεις για τις αποσκευές: 55x35x25 cm (ως χειραποσκευή χωρίς όριο βάρους, περιλαμβάνεται στην τιμή του βασικού ναύλου) ή 85x60x35 cm, ή το πολύ 180 cm συνολικά (ως πρόσθετη αποσκευή με επιπλέον χρέωση). Για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, όλα τα ποδήλατα και τα σκούτερ πρέπει να διπλώνονται και να φυλάσσονται στις αντίστοιχες θήκες μεταφοράς.
Υπηρεσίες εν πλω AVLO and AVE από Αλικάντε έως Μούρθια
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Αλικάντε έως Μούρθια κατά train.
Εγκαταστάσεις AVLO AVE
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check check
wifi WiFi check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check
luggage Αποσκευές check check
accessibility Προσιτότητα check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check
air_con Κλιματισμός check check
bicycle Ποδήλατο check check

Αλικάντε έως Μούρθια Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
4.86kg
Λεωφορείο
5.2kg
Πτήση
13.87kg
Αυτοκίνητο
11.1kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αλικάντε έως Μούρθια με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Αλικάντε και Μούρθια είναι 4.86kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αλικάντε και Μούρθια; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αλικάντε και Μούρθια θα εξοικονομήσετε 9.01kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.34kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 6.24kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Αλικάντε έως Μούρθια;
Ένα εισιτήριο τρένου από Αλικάντε έως Μούρθια είναι 17,50 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 8,35 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αλικάντε προς Μούρθια;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Αλικάντε έως Μούρθια είναι 8,35 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αλικάντε και Μούρθια από τρένου;
Αλικάντε έως Μούρθια είναι 69,36 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Αλικάντε και Μούρθια;
Το Αλικάντε έως το Μούρθια είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 24 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 52 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Αλικάντε έως Μούρθια;
Το Αλικάντε έως το Μούρθια καλύπτεται από τελεστές 5. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Renfe - Media Distancia, Renfe - Intercity, Renfe AVANT, Renfe, AVLO and AVE που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Αλικάντε σε Μούρθια;
Αλικάντε έως Μούρθια έχει 15 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Αλικάντε έως Μούρθια;
Το παλαιότερο τρένου από Αλικάντε έως Μούρθια αναχωρεί στο 7:00 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Αλικάντε έως Μούρθια;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Αλικάντε έως Μούρθια αναχωρεί στο 9:55 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Αλικάντε έως Μούρθια;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 8,35 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Αλικάντε σε Μούρθια;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 13 από Αλικάντε έως Μούρθια.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αλικάντε έως Μούρθια από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Αλικάντε και Μούρθια είναι 0 ώ. 52 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Αλικάντε έως Μούρθια;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Αλικάντε και Μούρθια.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αλικάντε έως Μούρθια από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Αλικάντε στο Μούρθια δημιουργεί εκπομπές CO2 4.86kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Αλικάντε

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αλικάντε

Διεθνή δρομολόγια από Αλικάντε και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αλικάντε

Κύριες διαδρομές προς Μούρθια

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές