Τρένο Μασσαλία - Νίκαια τιμές από 16,40€

Ξεκίνα από
16,40€
Ανακαλύπτω

Μασσαλία σε Νίκαια από τρένου

Το ταξίδι από Μασσαλία έως Νίκαια με τρένου είναι 158,6 km και διαρκεί 2 ω 24 λεπτά. Υπάρχουν 25 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:32 και την τελευταία στο 23:56. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μασσαλία σε Νίκαια με τρένου για μόλις 16,40€ ή έως και 68€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 16,40€.

Καλύτερη τιμή 16,40€
Διάρκεια Ταξιδίου 2 ω 24 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 25
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 16,40€
Υψηλότερη Τιμή 68€
Πρώτη Αναχώρηση 06:32
Τελευταία Αναχώρηση 23:56
Απόσταση 158,6 km
Αναχώρηση Μασσαλία
Άφιξη Νίκαια
Transportistas OUIGO, TGV inOui,

Τρένου Εισιτήρια από Μασσαλία έως Νίκαια

  Sep 30
  23,70€
  24°
  Oct 01
  23,70€
  24°
  Oct 02
  23,70€
  23°
  Oct 03
  23,70€
  22°
  Oct 04
  23,70€
  23°
  Oct 05
  23,70€
  22°
  Oct 06
  23,70€
  22°
  Oct 07
  23,70€
  21°
  Oct 08
  23,70€
  21°
  Oct 09
  23,70€
  21°
  Oct 10
  23,70€
  22°
  Oct 11
  23,70€
  20°
  Oct 12
  23,70€
  18°
  Oct 13
  23,70€
  16°
  Oct 14
  16,40€
  15°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
24°

Μεταβείτε από Μασσαλία προς Νίκαια με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Μασσαλία προς Νίκαια; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Μασσαλία προς Νίκαια;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Μασσαλία προς Νίκαια διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Μασσαλία προς Νίκαια θα κοστίσει 10€. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 39,94€. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Μασσαλία έως Νίκαια

 
Sep 30
Σάββατο
24°
23,70€
8,99€
12€
Oct 01
Κυριακή
24°
23,70€
5,99€
10€
Oct 02
Δευτέρα
23°
23,70€
5,61€
11€
Oct 03
Τρίτη
22°
23,70€
5,99€
12€
Oct 04
Τετάρτη
23°
23,70€
5,99€
15€
Oct 05
Πέμπτη
22°
23,70€
5,99€
15€
Oct 06
Παρασκευή
22°
23,70€
8,99€
15€
Φτηνά εισιτήρια από Μασσαλία έως Νίκαια
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μασσαλία έως Νίκαια, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μασσαλία στο Νίκαια.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Μασσαλία έως Νίκαια

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 29€ έως 39€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 26% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Μασσαλία - Νίκαια μπορούν να βρεθούν με 24€ αν είστε τυχεροί ή 31€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 38€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Νίκαια με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Νίκαια με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το 2013, η γαλλική εθνική σιδηροδρομική εταιρεία SNCF παρουσίασε το OUIGO για να προσφέρει φιλικές προς τον προϋπολογισμό ταξιδιωτικές επιλογές TGV. Επιλέξτε μεταξύ του αστραπιαίου OUIGO Grande Vitesse, που φτάνει σε ταχύτητες 300 km/h, ή του πιο χαλαρού OUIGO Classique, που προσφέρει μια νοσταλγική εμπειρία διαδρομής με το τρένο.

Το TGV inOui, το οποίο αντικαθιστά τις παραδοσιακές υπηρεσίες TGV προσφέροντας μια σύγχρονη αναβάθμιση, είναι μια υπηρεσία τρένου υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί από τους Γαλλικούς Εθνικούς Σιδηροδρόμους, SNCF και διευκολύνει την εξερεύνηση περίπου 50 προορισμών σε γειτονικές χώρες όπως το Βέλγιο, η Γερμανία και η Ισπανία. Το TGV inOUI έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει περισσότερη άνεση και ευελιξία στους ταξιδιώτες, με χαρακτηριστικά όπως ευρύχωρα καθίσματα, Wi-Fi και υπηρεσίες catering. Συνδέει μεγάλες πόλεις της Γαλλίας και παρέχει έναν γρήγορο, άνετο και άνετο τρόπο ταξιδιού.

Η SNCF, η γαλλική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων, προσφέρει TER, μια ολοκληρωμένη περιφερειακή υπηρεσία τρένων. Τα τρένα TER (Transport Express Régional) συνδέουν πόλεις και χωριά εντός περιοχών της Γαλλίας, προσφέροντας τοπικές μεταφορές για επιβάτες και τουρίστες καθώς εξερευνούν τον περιφερειακό πολιτισμό, το τοπίο και τα αξιοθέατα μέσω του τεράστιου δικτύου περιφερειακών διαδρομών του. Τα τρένα TER είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας, αλλά προσφέρουν μια πιο προσιτή και άνετη εναλλακτική λύση για μικρότερα ταξίδια εντός των περιοχών.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Μασσαλία έως Νίκαια

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το OUIGO, TER και TGV inOui όταν ταξιδεύετε από το Μασσαλία στο Νίκαια.

Standard Class / Classical

Το OUIGO Train Classique έχει μόνο μία θέση, η οποία ισοδυναμεί με ταξίδια δεύτερης θέσης, γι' αυτό και οι τιμές των εισιτηρίων είναι φθηνές. Τα εισιτήρια διατίθενται από 10 € για ενήλικες (ανάλογα με τον προορισμό) και 5 € για παιδιά, ενώ τα εισιτήρια τρένων OUIGO διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Standard Class / TGV

Το OUIGO Grande Vitesse προσφέρει μία κατηγορία, παρόμοια με τα ταξίδια δεύτερης κατηγορίας, η οποία ευθύνεται για τις προσιτές τιμές των εισιτηρίων του. Οι ναύλοι για ενήλικες ξεκινούν από 10€, ανάλογα με τον προορισμό, ενώ τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με 5€. Τα εισιτήρια για το OUIGO μπορούν να αγοραστούν μόνο ηλεκτρονικά.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Standard

Τα εισιτήρια τρένου TER έχουν σταθερό ναύλο "Tarif Normal" και ισχύουν για ένα μόνο ταξίδι μέχρι τα μεσάνυχτα της επομένης της επικύρωσης σε μηχανήματα σφραγίδας πλατφόρμας. Ορισμένες περιοχές ενδέχεται να προσφέρουν εκπτώσεις εκτός αιχμής.

Αποσκευές
Προσιτότητα
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Second Class (The essentials)

Για ένα πρακτικό και οικονομικό ταξίδι, το TGV INOUI έχει δύο ναύλους για εισιτήρια δεύτερης θέσης: The Prems Second, μια προσιτή επιλογή και The Second, την κλασική δεύτερη θέση. Και τα δύο μπορούν να αντικατασταθούν και να επιστραφούν, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Τα εισιτήρια ναύλων του Prem είναι τέλεια αν ψάχνετε για τις χαμηλότερες τιμές, που ξεκινούν από μόλις 15 € και είναι διαθέσιμα για κράτηση έως και 4 μήνες νωρίτερα.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class (The comfort)

Τα εισιτήρια πρώτης θέσης ανεβάζουν το ταξίδι σας στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας βελτιωμένη άνεση και αποκλειστικά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής θέσεων στην Ήσυχη Περιοχή. Επιπλέον, αυτό το εισιτήριο προσφέρει ευελιξία για την κράτησή σας και παρέχει πρόσθετα οφέλη στις λειτουργίες Δεύτερης Θέσης.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Business Première (The flexibility)

Το Business Première προσφέρει premium πλεονεκτήματα, όπως ανταλλαγές χωρίς κόστος ή επιστροφές χρημάτων και αποκλειστικές ανέσεις, όπως προηγμένο Wi-Fi και πρόσβαση στα σαλόνια του Grand Voyageur, όλα αυτά εξασφαλίζοντας ευελιξία στην κράτησή σας.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Υπηρεσίες εν πλω OUIGO, TGV inOui και TER από Μασσαλία έως Νίκαια
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μασσαλία έως Νίκαια κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις OUIGO TGV inOui TER
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Φαγητό και ποτό
Ήσυχη ζώνη
Προσιτότητα
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Βαγόνι ύπνου

Μασσαλία έως Νίκαια Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.9kg
Λεωφορείο
6.1kg
Πτήση
242.0kg
Αυτοκίνητο
23.3kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μασσαλία έως Νίκαια με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια είναι 0.9kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια θα εξοικονομήσετε 241.1kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 5.1kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 22.4kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια;
Ένα εισιτήριο τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια είναι 39,02€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 16,40€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μασσαλία προς Νίκαια;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μασσαλία έως Νίκαια είναι 16,40€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια από τρένου;
Μασσαλία έως Νίκαια είναι 158,6 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια;
Το Μασσαλία έως το Νίκαια είναι κατά μέσο όρο 2 ω 41 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ω 24 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μασσαλία έως Νίκαια;
Το Μασσαλία έως το Νίκαια καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail OUIGO, TGV inOui, TER που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Μασσαλία σε Νίκαια;
Μασσαλία έως Νίκαια έχει 25 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια;
Το παλαιότερο τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια αναχωρεί στο 06:32. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια αναχωρεί στο 23:56. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μασσαλία έως Νίκαια;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 16,40€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Μασσαλία στο Νίκαια;
Υπάρχουν σταθμοί 10 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Μασσαλία για να μεταβείτε στο Νίκαια. Μπορείτε να πάτε από Marseille, Marseille-saint-charles, Saint-laurent-du-var, Nice Saint-augustin, L'ariane, Drap - Cantaron, La Trinité-victor, Eze, Marseille Blancarde, Villefranche-sur-mer and Nice Pont Michel και μπορείτε να φτάσετε στο Cannes, Gare De Cannes (centre), Lille Europe, Lille Flandres, Tourcoing, Nice St Augustin, Saint-laurent-du-var, Gare Sncf St Laurent Du Var, Bordeaux Saint-jean, Nice Ville, Nice and Paris Gare De Lyon.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Μασσαλία σε Νίκαια;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 18 από Μασσαλία έως Νίκαια.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μασσαλία έως Νίκαια από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια είναι 2 ω 24 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μασσαλία έως Νίκαια από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Μασσαλία στο Νίκαια δημιουργεί εκπομπές CO2 0.9kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Μασσαλία

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μασσαλία

Διεθνή δρομολόγια από Μασσαλία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Μασσαλία

Κύριες διαδρομές προς Νίκαια

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές