Τρένο Μασσαλία - Νίκαια τιμές από 19,90 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα 24,20 €
Αύριο 23,40 €
2 ημέρες 24,20 €
3 ημέρες 24,20 €

Μασσαλία σε Νίκαια από τρένου

Το ταξίδι από Μασσαλία έως Νίκαια με τρένου είναι 158,78 χλμ. και διαρκεί 2 ώ. 45 λ.. Υπάρχουν 36 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 5:57 π.μ. και την τελευταία στο 9:38 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μασσαλία σε Νίκαια με τρένου για μόλις 19,90 € ή έως και 92,20 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 19,90 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ19,90 €
Διάρκεια Ταξιδίου2 ώ. 45 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα36
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ19,90 €
Υψηλότερη Τιμή92,20 €
Πρώτη Αναχώρηση5:57 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση9:38 μ.μ.
Απόσταση158,78 χλμ.
ΑναχώρησηΜασσαλία
ΆφιξηΝίκαια
TransportistasTER, OUIGO

Τρένου Εισιτήρια από Marseille έως Nice

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 18 Ιουν 2024

Μεταβείτε από Μασσαλία προς Νίκαια με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Μασσαλία προς Νίκαια; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Μασσαλία προς Νίκαια με τρένο;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Μασσαλία προς Νίκαια διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Μασσαλία προς Νίκαια θα κοστίσει 19,90 €. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 40,21 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Μασσαλία προς Νίκαια. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Όταν ταξιδεύετε από Μασσαλία προς Νίκαια, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 40,21 €. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Μασσαλία προς Νίκαια με τρένο;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώ. 45 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 158,78 χλμ. από Μασσαλία προς Νίκαια. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Μασσαλία προς Νίκαια να διαρκέσει περισσότερο από 2 ώ. 45 λ.. Το ταξίδι μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια είναι περίπου 158,78 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 2 ώ. 45 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 2 ώ. 27 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Μασσαλία προς Νίκαια όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Μασσαλία προς Νίκαια;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Μασσαλία προς Νίκαια είναι στις 5:57 π.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 9:38 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες. Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Μασσαλία προς Νίκαια, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 5:57 π.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 9:38 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Μασσαλία προς Νίκαια;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Μασσαλία σε σταθμούς όπως Marseille Saint-Charles,Picon Busserine,Marseille - Blancarde,Séon-Saint-Henry. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Nice Port,Nice Airport (Terminal 1),Nice-Ville,Nice - Riquier,Place Massena,Nice Center Bus Station,Gare SNCF NICE PONT MICHEL σε Νίκαια. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Μασσαλία προς Νίκαια.

Πόσες διαδρομές από Μασσαλία προς Νίκαια πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Μασσαλία προς Νίκαια, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 36 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 21 απευθείας διαδρομές μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 15 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Μασσαλία προς Νίκαια. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Marseille έως Nice

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μασσαλία έως Νίκαια, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μασσαλία στο Νίκαια.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Marseille έως Nice

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 21,73 € έως 26,89 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 19% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Μασσαλία - Νίκαια μπορούν να βρεθούν με 23,96 € αν είστε τυχεροί ή 25,56 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 33,71 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Νίκαια με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Νίκαια με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το 2013, η γαλλική εθνική σιδηροδρομική εταιρεία SNCF παρουσίασε το OUIGO για να προσφέρει φιλικές προς τον προϋπολογισμό ταξιδιωτικές επιλογές TGV. Επιλέξτε μεταξύ του αστραπιαίου OUIGO Grande Vitesse, που φτάνει σε ταχύτητες 300 km/h, ή του πιο χαλαρού OUIGO Classique, που προσφέρει μια νοσταλγική εμπειρία διαδρομής με το τρένο.

Η SNCF, η γαλλική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων, προσφέρει TER, μια ολοκληρωμένη περιφερειακή υπηρεσία τρένων. Τα τρένα TER (Transport Express Régional) συνδέουν πόλεις και χωριά εντός περιοχών της Γαλλίας, προσφέροντας τοπικές μεταφορές για επιβάτες και τουρίστες καθώς εξερευνούν τον περιφερειακό πολιτισμό, το τοπίο και τα αξιοθέατα μέσω του τεράστιου δικτύου περιφερειακών διαδρομών του. Τα τρένα TER είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας, αλλά προσφέρουν μια πιο προσιτή και άνετη εναλλακτική λύση για μικρότερα ταξίδια εντός των περιοχών.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Μασσαλία έως Νίκαια

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το OUIGO και TER όταν ταξιδεύετε από το Μασσαλία στο Νίκαια.

Standard Class / Classical

Το OUIGO Train Classique έχει μόνο μία θέση, η οποία ισοδυναμεί με ταξίδια δεύτερης θέσης, γι' αυτό και οι τιμές των εισιτηρίων είναι φθηνές. Τα εισιτήρια διατίθενται από 10 € για ενήλικες (ανάλογα με τον προορισμό) και 5 € για παιδιά, ενώ τα εισιτήρια τρένων OUIGO διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard Class / TGV

Το OUIGO Grande Vitesse προσφέρει μία κατηγορία, παρόμοια με τα ταξίδια δεύτερης κατηγορίας, η οποία ευθύνεται για τις προσιτές τιμές των εισιτηρίων του. Οι ναύλοι για ενήλικες ξεκινούν από 10€, ανάλογα με τον προορισμό, ενώ τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με 5€. Τα εισιτήρια για το OUIGO μπορούν να αγοραστούν μόνο ηλεκτρονικά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard

Τα εισιτήρια τρένου TER έχουν σταθερό ναύλο "Tarif Normal" και ισχύουν για ένα μόνο ταξίδι μέχρι τα μεσάνυχτα της επομένης της επικύρωσης σε μηχανήματα σφραγίδας πλατφόρμας. Ορισμένες περιοχές ενδέχεται να προσφέρουν εκπτώσεις εκτός αιχμής.
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Έχετε πρόσβαση στο WiFi (OUIFI) και εμβαθύνετε στην πύλη ψυχαγωγίας OUIFUN με πρόσθετη χρέωση.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Στα τρένα Ouigo, μόνο τα καθίσματα στο επάνω κατάστρωμα σε επιλεγμένα πούλμαν διαθέτουν πρίζες. Σημειώστε ότι αυτά τα καθίσματα διατίθενται με πρόσθετη χρέωση και ότι στο κάτω κατάστρωμα δεν υπάρχουν καθόλου πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Το OUIGO σάς επιτρέπει να φέρετε δύο μικρές χειραποσκευές ή ένα τεμάχιο διαστάσεων 36 x 27 x 15 cm δωρεάν, μαζί με χειραποσκευές στα 55x35x25 cm χωρίς περιορισμούς βάρους. Για μεγαλύτερα είδη, ισχύει χρέωση 5 € για online κρατήσεις που γίνονται εκ των προτέρων και ανέρχεται στα 20 € εάν πληρώσετε αυτοπροσώπως στο σταθμό.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Για ταξιδιώτες με προβλήματα κινητικότητας, το TGV INOUI προσφέρει την υπηρεσία «Accès Plus». Αυτό παρέχει ειδική βοήθεια από το σταθμό απευθείας στο κάθισμα του τρένου. Συνιστάται οι επιβάτες να επικοινωνούν με το «Accès Plus» αφού εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους και να βεβαιωθούν ότι έχουν γίνει ρυθμίσεις τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στη Γαλλία, οι υπηρεσίες Train classique της OUIGO παρέχουν υπηρεσία σνακ στο κάθισμα, αν και αυτό δεν είναι διαθέσιμο στα τρένα υψηλής ταχύτητας. Για όσους ταξιδεύουν στην Ισπανία, μια επίσκεψη στο OUIBAR στο λεωφορείο 4 σερβίρει μια ποικιλία από ποτά και σνακ.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Ταξιδέψτε με άνεση με όλα τα πούλμαν να είναι κλιματιζόμενα.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Σκοπεύετε να φέρετε μαζί σας μεγαλύτερα αντικείμενα όπως ποδήλατο, σκούτερ, σκι ή ένα μουσικό όργανο; Εάν κάνετε κράτηση online εκ των προτέρων, είναι μόνο μια χρέωση 5 €. Όμως, αν αποφασίσετε να πληρώσετε στο σταθμό, η χρέωση ανεβαίνει στα 20€.
wifi WiFi open icon close icon
Τα τρένα TER είναι επί του παρόντος χωρίς υπηρεσίες WiFi.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Τα σύγχρονα τρένα TER είναι εξοπλισμένα με πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Τα τρένα TER δεν έχουν περιορισμούς στο μέγεθος των αποσκευών, αρκεί να είναι εντός των προσωπικών σας δυνατοτήτων χειρισμού και μπορούν να χωρέσουν σε καθορισμένους χώρους αποσκευών.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Το Acès TER προσφέρει εξειδικευμένη βοήθεια σε επιβάτες με αναπηρία ή μειωμένη κινητικότητα, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Τα τρένα TER δεν παρέχουν τροφοδοσία επί του σκάφους. σκεφτείτε να φέρετε τα αναψυκτικά σας.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Το ταξίδι με ποδήλατο στα τρένα TER είναι δωρεάν, απλώς κρεμάστε το ή αποθηκεύστε το σε καθορισμένους χώρους με σειρά προτεραιότητας, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα κράτησης.
Υπηρεσίες εν πλω TER, OUIGO and TGV inOui από Μασσαλία έως Νίκαια
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μασσαλία έως Νίκαια κατά train.
Εγκαταστάσεις TER OUIGO TGV inOui
wifi WiFi check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check
luggage Αποσκευές check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check
quiet_zone Ήσυχη ζώνη cross cross check
accessibility Προσιτότητα cross cross check
air_con Κλιματισμός cross cross check
bicycle Ποδήλατο cross cross check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου cross cross check

Μασσαλία έως Νίκαια Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
11.11kg
Λεωφορείο
11.91kg
Πτήση
31.76kg
Αυτοκίνητο
25.4kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μασσαλία έως Νίκαια με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια είναι 11.11kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια θα εξοικονομήσετε 20.65kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.8kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 14.29kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια;
Ένα εισιτήριο τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια είναι 40,21 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 19,90 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μασσαλία προς Νίκαια;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μασσαλία έως Νίκαια είναι 19,90 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια από τρένου;
Μασσαλία έως Νίκαια είναι 158,78 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια;
Το Μασσαλία έως το Νίκαια είναι κατά μέσο όρο 2 ώ. 45 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ώ. 27 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μασσαλία έως Νίκαια;
Το Μασσαλία έως το Νίκαια καλύπτεται από τελεστές 2. Μπορείτε να βρείτε στο Virail TER, OUIGO and TGV inOui που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Μασσαλία σε Νίκαια;
Μασσαλία έως Νίκαια έχει 36 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια;
Το παλαιότερο τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια αναχωρεί στο 5:57 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια αναχωρεί στο 9:38 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μασσαλία έως Νίκαια;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 19,90 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Μασσαλία σε Νίκαια;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 21 από Μασσαλία έως Νίκαια.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μασσαλία έως Νίκαια από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια είναι 2 ώ. 27 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Μασσαλία έως Νίκαια;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Μασσαλία και Νίκαια.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μασσαλία έως Νίκαια από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Μασσαλία στο Νίκαια δημιουργεί εκπομπές CO2 11.11kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Μασσαλία

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μασσαλία

Διεθνή δρομολόγια από Μασσαλία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Μασσαλία

Κύριες διαδρομές προς Νίκαια

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές