Βρείτε τρένο από Τορίνο προς Παλέρμο

Ξεκίνα από
113,40 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Από 103,40 €

2 Μέρες

Από 113,40 €

Ταξιδεύοντας από Τορίνο προς Παλέρμο με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Τορίνο προς Παλέρμο. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Τορίνο προς Παλέρμο;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Τορίνο προς Παλέρμο κοστίζουν 41 €. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 137,11 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Τορίνο για Παλέρμο.Τορίνο σε Παλέρμο από Τρένου

Το ταξίδι από Τορίνο έως Παλέρμο με Train είναι 905 km και διαρκεί 19 ω 59 λεπτά. Υπάρχουν 8 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 07:00 και την τελευταία στο 18:40. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Τορίνο σε Παλέρμο με Train για μόλις 41 € ή έως και 413 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 103,40 €.

Καλύτερη τιμή 41,80 €
Διάρκεια Ταξιδίου 19 ω 43 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 8
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 41,80 €
Υψηλότερη Τιμή 212,50 €
Πρώτη Αναχώρηση 06:50
Τελευταία Αναχώρηση 18:40
Απόσταση 905 km
Αναχώρηση Τορίνο
Άφιξη Παλέρμο
Transportistas Trenitalia, SNCF

Τρένου Εισιτήρια από Τορίνο έως Παλέρμο

  Apr 02
  Περισσότερα
  16°
  Apr 03
  103.4
  15°
  Apr 04
  113.4
  15°
  Apr 05
  130.5
  15°
  Apr 06
  Περισσότερα
  14°
  Apr 07
  130.5
  15°
  Apr 08
  89.35
  15°
  Apr 09
  Περισσότερα
  17°
  Apr 10
  89.35
  18°
  Apr 11
  41.8
  14°
  Apr 12
  Περισσότερα
  10°
  Apr 13
  Περισσότερα
  14°
  Apr 14
  Περισσότερα
  16°
  Apr 15
  Περισσότερα
  12°
  Apr 16
  Περισσότερα
  14°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
16°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Τορίνο έως Παλέρμο

 
Apr 02
Sunday
16°
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 03
Monday
15°
103,40 €
79,99 €
Apr 04
Tuesday
15°
113,40 €
85,99 €
Apr 05
Wednesday
15°
130,50 €
176,98 €
Apr 06
Thursday
14°
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 07
Friday
15°
130,50 €
99,99 €
Apr 08
Saturday
15°
89,35 €
57,94 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Τορίνο έως Παλέρμο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τορίνο έως Παλέρμο Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
258.21kg
Τρένου
12.684kg
Λεωφορείο
61.608kg
Αυτοκίνητο
44.394kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Παλέρμο

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Τορίνο προς Παλέρμο με το τρένο;

Η απόσταση μεταξύ Τορίνο και Παλέρμο είναι περίπου 906 km. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 19 ω 59 λεπτά. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Τορίνο και Παλέρμο διαρκούν 15 ω 5 λεπτά. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Τορίνο προς Παλέρμο;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Τορίνο είναι στις 07:00 και η τελευταία στις 18:40. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Τορίνο προς Παλέρμο μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Τορίνο προς Παλέρμο, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Σε Τορίνο, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Torino Porta Nuova. Όταν φτάσετε Παλέρμο, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Palermo Centrale. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές από Τορίνο προς Παλέρμο υπάρχουν κάθε μέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 7 καθημερινές αναχωρήσεις από Τορίνο προς Παλέρμο. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 14 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν Trenitalia και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο αναχωρήσεις από Τορίνο που πηγαίνουν απευθείας Παλέρμο. Υπάρχουν 7 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές