Βρείτε τρένο από Πόζναν προς Κρακοβία

Ξεκίνα από
35,73 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 36,12 €

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Από 40,59 €

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Πόζναν προς Κρακοβία

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Πόζναν προς Κρακοβία; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Πόζναν προς Κρακοβία με τρένο;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Πόζναν προς Κρακοβία. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 38,45 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 4,05 €, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.Πόζναν σε Κρακοβία από Τρένου

Το ταξίδι από Πόζναν έως Κρακοβία με Train είναι 334 km και διαρκεί 8 ω 7 λεπτά. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 07:41 και την τελευταία στο 12:49. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Πόζναν σε Κρακοβία με Train για μόλις 4,05 € ή έως και 75 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 36,12 €.

Καλύτερη τιμή 24,49 €
Διάρκεια Ταξιδίου 6 ω 35 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 2
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 24,49 €
Υψηλότερη Τιμή 55,41 €
Πρώτη Αναχώρηση 05:26
Τελευταία Αναχώρηση 12:49
Απόσταση 334 km
Αναχώρηση Πόζναν
Άφιξη Κρακοβία
Transportistas Rozklad, SBB,

Τρένου Εισιτήρια από Πόζναν έως Κρακοβία

  Apr 02
  36.124
  Apr 03
  Περισσότερα
  Apr 04
  40.593
  Apr 05
  41.559
  Apr 06
  29.21
  11°
  Apr 07
  47.707
  12°
  Apr 08
  Περισσότερα
  13°
  Apr 09
  35.596
  14°
  Apr 10
  Περισσότερα
  12°
  Apr 11
  Περισσότερα
  10°
  Apr 12
  24.485
  11°
  Apr 13
  30.266
  12°
  Apr 14
  47.153
  10°
  Apr 15
  35.068
  11°
  Apr 16
  45
  12°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Πόζναν έως Κρακοβία

 
Apr 02
Sunday
36,12 €
20,83 €
Apr 03
Monday
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 04
Tuesday
40,59 €
16,53 €
Apr 05
Wednesday
41,56 €
22,90 €
Apr 06
Thursday
11°
29,21 €
21,48 €
Apr 07
Friday
12°
47,71 €
22,38 €
Apr 08
Saturday
13°
Περισσότερα
20,99 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Πόζναν έως Κρακοβία

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Πόζναν έως Κρακοβία Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
95.475kg
Τρένου
4.69kg
Λεωφορείο
22.78kg
Αυτοκίνητο
16.415kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Κρακοβία

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Πόζναν προς Κρακοβία;

Η απόσταση μεταξύ Πόζναν και Κρακοβία είναι περίπου 335 km. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 8 ω 7 λεπτά. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Πόζναν και Κρακοβία διαρκούν 4 ω 58 λεπτά. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Πόζναν προς Κρακοβία;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Πόζναν προς Κρακοβία είναι στις 07:41 ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 12:49. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Πόζναν και Κρακοβία. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Πόζναν προς Κρακοβία, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Πόζναν χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Poznan Glówny and Poznań. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Kraków Glówny, Kraków Train Station and Krakow σε Κρακοβία. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Πόζναν ή στο Κρακοβία ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Πόζναν προς Κρακοβία;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Πόζναν προς Κρακοβία μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 3 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Rozklad, Sbb and Pkp. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 14 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Πόζναν προς Κρακοβία. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Πόζναν προς Κρακοβία διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 1 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 2 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές