Βρείτε τρένο από Κατοβιτσε προς Κρακοβία

Ξεκίνα από
8,70 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 8,70 €

Αύριο

Από 9,67 €

2 Μέρες

Από 9,67 €

Το ταξίδι σας από Κατοβιτσε προς Κρακοβία με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε προς Κρακοβία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Κατοβιτσε προς Κρακοβία;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Κατοβιτσε προς Κρακοβία κοστίζουν 1,90 €. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 9,70 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Κατοβιτσε για Κρακοβία.Κατοβιτσε σε Κρακοβία από Τρένου

Το ταξίδι από Κατοβιτσε έως Κρακοβία με Train είναι 68 km και διαρκεί 1 ω 25 λεπτά. Υπάρχουν 5 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 15:54 και την τελευταία στο 20:56. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε σε Κρακοβία με Train για μόλις 1,90 € ή έως και 20,79 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 8,70 €.

Καλύτερη τιμή 5,80 €
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 36 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 5
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 5,80 €
Υψηλότερη Τιμή 15,25 €
Πρώτη Αναχώρηση 05:54
Τελευταία Αναχώρηση 20:56
Απόσταση 68 km
Αναχώρηση Κατοβιτσε
Άφιξη Κρακοβία
Transportistas Rozklad, SBB,

Τρένου Εισιτήρια από Κατοβιτσε έως Κρακοβία

  Apr 02
  8.7
  Apr 03
  9.665
  Apr 04
  9.665
  Apr 05
  9.665
  Apr 06
  Περισσότερα
  Apr 07
  5.8
  10°
  Apr 08
  10
  12°
  Apr 09
  5.8
  12°
  Apr 10
  10
  10°
  Apr 11
  Περισσότερα
  11°
  Apr 12
  Περισσότερα
  Apr 13
  Περισσότερα
  12°
  Apr 14
  8.3
  Apr 15
  Περισσότερα
  Apr 16
  Περισσότερα
  13°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Κατοβιτσε έως Κρακοβία

 
Apr 02
Sunday
8,70 €
4,72 €
Apr 03
Monday
9,67 €
4,29 €
Apr 04
Tuesday
9,67 €
4,29 €
Apr 05
Wednesday
9,67 €
3,65 €
Apr 06
Thursday
Περισσότερα
5,99 €
Apr 07
Friday
10°
5,80 €
4,29 €
Apr 08
Saturday
12°
10 €
4,49 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Κατοβιτσε έως Κρακοβία

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Κατοβιτσε έως Κρακοβία Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
19.665kg
Τρένου
0.966kg
Λεωφορείο
4.692kg
Αυτοκίνητο
3.381kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Κρακοβία

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Κατοβιτσε προς Κρακοβία με τρένο;

Η διαδρομή από Κατοβιτσε προς Κρακοβία καλύπτει μια απόσταση 69 km. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 1 ω 25 λεπτά. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 49 λεπτά. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Κατοβιτσε προς Κρακοβία πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Κατοβιτσε προς Κρακοβία;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Κατοβιτσε προς Κρακοβία, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 15:54. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 20:56. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Κατοβιτσε προς Κρακοβία, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Κατοβιτσε από σταθμούς όπως Katowice, Katowice - žst. and Katowice Dworzec. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Κρακοβία στους ακόλουθους σταθμούς: Kraków Glówny, Kraków Train Station, Краков - Hlavní Nádraží and Krakow. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Κατοβιτσε και Κρακοβία. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Κατοβιτσε προς Κρακοβία πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε προς Κρακοβία, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως Rozklad, Sbb, Polregio, Pkp, Leoext, Regiojet, Distribusion and Leo Express. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 40 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 6 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 6 απευθείας διαδρομές μεταξύ Κατοβιτσε και Κρακοβία. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές