Τιμές λεωφορείου Κατοβιτσε - Κρακοβία από 2,98 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα 3,42 €
Αύριο 3,30 €
2 ημέρες 3,30 €
3 ημέρες 3,14 €

Κατοβιτσε σε Κρακοβία από λεωφορείο

Το ταξίδι από Κατοβιτσε έως Κρακοβία με λεωφορείο είναι 68,44 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 31 λ.. Υπάρχουν 100 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:10 π.μ. και την τελευταία στο 11:55 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε σε Κρακοβία με λεωφορείο για μόλις 2,98 € ή έως και 20,93 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 2,98 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ2,98 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 31 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα100
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ2,98 €
Υψηλότερη Τιμή20,93 €
Πρώτη Αναχώρηση12:10 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:55 μ.μ.
Απόσταση68,44 χλμ.
ΑναχώρησηΚατοβιτσε
ΆφιξηΚρακοβία
TransportistasMatuszek, Leo ExpressΠερισσότερα

Λεωφορείο Εισιτήρια από Katowice έως Kraków

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 18 Ιουν 2024

Ταξιδεύοντας από Κατοβιτσε προς Κρακοβία με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε προς Κρακοβία. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Κατοβιτσε προς Κρακοβία;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Κατοβιτσε προς Κρακοβία θα σας κοστίσει 10,93 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 2,98 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Κατοβιτσε προς Κρακοβία. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Κατοβιτσε προς Κρακοβία. Παρ' όλα αυτά, κατά μέσο όρο, θα πληρώσετε περίπου 10,93 € για ένα εισιτήριο λεωφορείου. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Επίσης συχνά μπορείτε να βρείτε πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή για συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα πιο φθηνά τους εισιτήρια λεωφορείου.

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Κατοβιτσε προς Κρακοβία;

Η διαδρομή μεταξύ Κατοβιτσε και Κρακοβία με λεωφορείο διαρκεί περίπου 68,44 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 1 ώ. 31 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Για να πάτε από Κατοβιτσε προς Κρακοβία πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Κατοβιτσε και Κρακοβία θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 0 ώ. 50 λ.. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 1 ώ. 31 λ. για να ταξιδέψετε το 68,44 χλμ. μεταξύ Κατοβιτσε και Κρακοβία.

Στο ταξίδι με λεωφορείο από Κατοβιτσε προς Κρακοβία, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Κατοβιτσε από σταθμούς όπως Katowice Ligota,Katowice Glowne. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Κρακοβία στους ακόλουθους σταθμούς: Krakow, ul. Dworcowa,Krakow,Krakow Straszewskiego,Kraków, Rondo Matecznego,Kraków Airport. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Κατοβιτσε και Κρακοβία. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Κατοβιτσε προς Κρακοβία;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 100 καθημερινές αναχωρήσεις από Κατοβιτσε προς Κρακοβία. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 96 αναχωρήσεις από Κατοβιτσε που πηγαίνουν απευθείας Κρακοβία. Υπάρχουν 4 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Κατοβιτσε προς Κρακοβία. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Katowice έως Kraków

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Κρακοβία
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κατοβιτσε έως Κρακοβία.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κατοβιτσε έως Κρακοβία, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κατοβιτσε στο Κρακοβία.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Katowice έως Kraków

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 3,29 € έως 4,40 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 25% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Κατοβιτσε έως Κρακοβία

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Κατοβιτσε - Κρακοβία με 3,48 € αν είστε τυχεροί ή 4,48 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 11,97 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κρακοβία με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Κρακοβία με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Leo Express είναι μια εταιρεία μεταφορών με έδρα την Τσεχία που προσφέρει υπηρεσίες λεωφορείων και τρένων σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 και έκτοτε έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της για να περιλαμβάνει δρομολόγια σε Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία, Ουκρανία, Κροατία, Ουγγαρία και Αυστρία. Η Leo Express επέκτεινε τις υπηρεσίες της από την Πράγα στην Οστράβα το 2012 και έκτοτε έχει αναπτυχθεί για να παρέχει μεταφορά τρένων και λεωφορείων σε όλη τη χώρα και σε διεθνείς προορισμούς όπως το Βερολίνο, η Βαρσοβία, η Κρακοβία, η Βουδαπέστη και η Μπρατισλάβα. Η εταιρεία λειτουργεί επίσης υπεραστικά τρένα που συνδέουν την Πράγα με την Οστράβα και διεθνή τρένα μεγάλων αποστάσεων που εκτελούν δρομολόγια από Βερολίνο προς Στουτγάρδη.

Υπηρεσίες εν πλω Leo Express, FlixBus and Neobus από Κατοβιτσε έως Κρακοβία
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Κατοβιτσε έως Κρακοβία κατά bus.
Εγκαταστάσεις Leo Express FlixBus Neobus Inter
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check cross cross cross
wifi WiFi check check cross cross
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check check
luggage Αποσκευές check check cross cross
accessibility Προσιτότητα check cross cross cross
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check cross cross
air_con Κλιματισμός check check cross check
bicycle Ποδήλατο check cross cross cross
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου check cross cross cross

Κατοβιτσε έως Κρακοβία Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
4.79kg
Λεωφορείο
5.13kg
Πτήση
13.69kg
Αυτοκίνητο
10.95kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Κρακοβία;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Κρακοβία είναι 10,93 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 2,98 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Κατοβιτσε προς Κρακοβία;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Κατοβιτσε έως Κρακοβία είναι 2,98 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κατοβιτσε και Κρακοβία από λεωφορείο;
Κατοβιτσε έως Κρακοβία είναι 68,44 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Κατοβιτσε και Κρακοβία;
Το Κατοβιτσε έως το Κρακοβία είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 31 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 50 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Κατοβιτσε έως Κρακοβία;
Το Κατοβιτσε έως το Κρακοβία καλύπτεται από τελεστές 4. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Matuszek, Leo Express, FlixBus, Neobus and Inter που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Κατοβιτσε σε Κρακοβία;
Κατοβιτσε έως Κρακοβία έχει 100 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Κρακοβία;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Κρακοβία αναχωρεί στο 12:10 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Κρακοβία;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Κρακοβία αναχωρεί στο 11:55 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Κατοβιτσε έως Κρακοβία;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 2,98 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Κατοβιτσε σε Κρακοβία;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 96 από Κατοβιτσε έως Κρακοβία.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Κατοβιτσε έως Κρακοβία από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Κατοβιτσε και Κρακοβία είναι 0 ώ. 50 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Κρακοβία;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Κατοβιτσε και Κρακοβία.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κατοβιτσε έως Κρακοβία από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Κατοβιτσε στο Κρακοβία δημιουργεί εκπομπές CO2 5.13kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Κατοβιτσε

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Κατοβιτσε

Διεθνή δρομολόγια από Κατοβιτσε και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Κατοβιτσε

Κύριες διαδρομές προς Κρακοβία

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές