Τιμές λεωφορείου Βαρσοβία - Βερολίνο από 21,80 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα 26,38 €
Αύριο 22,50 €
2 ημέρες 26,38 €
3 ημέρες 30,32 €

Βαρσοβία σε Βερολίνο από λεωφορείο

Το ταξίδι από Βαρσοβία έως Βερολίνο με λεωφορείο είναι 517,35 χλμ. και διαρκεί 8 ώ. 6 λ.. Υπάρχουν 126 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:45 π.μ. και την τελευταία στο 11:55 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βαρσοβία σε Βερολίνο με λεωφορείο για μόλις 21,80 € ή έως και 87,28 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 21,80 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ21,80 €
Διάρκεια Ταξιδίου8 ώ. 6 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα126
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ21,80 €
Υψηλότερη Τιμή87,28 €
Πρώτη Αναχώρηση12:45 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:55 μ.μ.
Απόσταση517,35 χλμ.
ΑναχώρησηΒαρσοβία
ΆφιξηΒερολίνο
TransportistasSindbad, FlixBusΠερισσότερα

Λεωφορείο Εισιτήρια από Warsaw έως Berlin

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 18 Ιουν 2024

Ταξιδεύοντας από Βαρσοβία προς Βερολίνο με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Βερολίνο. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο κοστίζει να πάω από Βαρσοβία προς Βερολίνο με λεωφορείο;

Όταν ταξιδεύετε από Βαρσοβία προς Βερολίνο, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 33,52 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 21,80 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Βαρσοβία προς Βερολίνο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 33,52 € για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Βαρσοβία για Βερολίνο.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Βαρσοβία προς Βερολίνο με το λεωφορείο;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώ. 6 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 517,35 χλμ. από Βαρσοβία προς Βερολίνο. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Βαρσοβία προς Βερολίνο να διαρκέσει περισσότερο από 8 ώ. 6 λ.. Το ταξίδι μεταξύ Βαρσοβία και Βερολίνο είναι περίπου 517,35 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 8 ώ. 6 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 6 ώ. 55 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Βαρσοβία προς Βερολίνο όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Βαρσοβία προς Βερολίνο;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Βαρσοβία από σταθμούς όπως Warsaw Metro Mlociny,Warsaw Central,Warszawa Dworzec Zachodni,Warszawa, Wschodnia,Warsaw Chopin Airport (WAW),Warszawa, Metro Marymont 01. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Βερολίνο στους ακόλουθους σταθμούς: Berlin Friedrichstraße,Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin, Ostbahnhof,Berlin, ZOB,Berlin, Alexanderplatz,Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin Ostkreuz station,Berlin - Spandau,Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin Hbf (tief). Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Βαρσοβία και Βερολίνο. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Βαρσοβία προς Βερολίνο;

Το δρομολόγιο από Βαρσοβία προς Βερολίνο εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Βαρσοβία 126 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Βαρσοβία προς Βερολίνο, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 118 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 8 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Βαρσοβία προς Βερολίνο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Warsaw έως Berlin

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Βαρσοβία έως Βερολίνο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βαρσοβία έως Βερολίνο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βαρσοβία έως Βερολίνο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βαρσοβία στο Βερολίνο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Warsaw έως Berlin

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 23,21 € έως 31,66 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 27% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Βαρσοβία έως Βερολίνο

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Βαρσοβία - Βερολίνο με 23,51 € αν είστε τυχεροί ή 26,84 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 31,15 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Βερολίνο με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Βερολίνο με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Sindbad είναι μια εταιρεία λεωφορείων που δραστηριοποιείται στην Πολωνία, προσφέροντας εσωτερικές και διεθνείς υπηρεσίες λεωφορείων. Το εκτεταμένο δίκτυο του Sindbad συνδέει την Πολωνία με πολλές χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Δανία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Ελβετία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Ουκρανία και η Ιταλία.

Υπηρεσίες εν πλω Sindbad, FlixBus and AGA TRAVEL από Βαρσοβία έως Βερολίνο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βαρσοβία έως Βερολίνο κατά bus.
Εγκαταστάσεις Sindbad FlixBus AGA TRAVEL
wifi WiFi check check cross
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check
luggage Αποσκευές check check cross
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check cross
air_con Κλιματισμός check check check

Βαρσοβία έως Βερολίνο Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
36.21kg
Λεωφορείο
38.8kg
Πτήση
103.47kg
Αυτοκίνητο
82.78kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Βερολίνο;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Βερολίνο είναι 33,52 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 21,80 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βαρσοβία προς Βερολίνο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βαρσοβία έως Βερολίνο είναι 21,80 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βαρσοβία και Βερολίνο από λεωφορείο;
Βαρσοβία έως Βερολίνο είναι 517,35 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Βαρσοβία και Βερολίνο;
Το Βαρσοβία έως το Βερολίνο είναι κατά μέσο όρο 8 ώ. 6 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 6 ώ. 55 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Βαρσοβία έως Βερολίνο;
Το Βαρσοβία έως το Βερολίνο καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Sindbad, FlixBus, Ecolines and AGA TRAVEL που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Βαρσοβία σε Βερολίνο;
Βαρσοβία έως Βερολίνο έχει 126 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Βερολίνο;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Βερολίνο αναχωρεί στο 12:45 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Βερολίνο;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Βερολίνο αναχωρεί στο 11:55 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βαρσοβία έως Βερολίνο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 21,80 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Βαρσοβία σε Βερολίνο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 118 από Βαρσοβία έως Βερολίνο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βαρσοβία έως Βερολίνο από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Βαρσοβία και Βερολίνο είναι 6 ώ. 55 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Βαρσοβία έως Βερολίνο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Βαρσοβία και Βερολίνο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βαρσοβία έως Βερολίνο από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Βαρσοβία στο Βερολίνο δημιουργεί εκπομπές CO2 38.8kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Βαρσοβία

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βαρσοβία

Διεθνή δρομολόγια από Βαρσοβία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βαρσοβία

Κύριες διαδρομές προς Βερολίνο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές