Τιμές λεωφορείου Βαρσοβία - Κίεβο από 9,67 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα 24,26 €
Αύριο 23,48 €
2 ημέρες 24,73 €
3 ημέρες 24,71 €

Βαρσοβία σε Κίεβο από λεωφορείο

Το ταξίδι από Βαρσοβία έως Κίεβο με λεωφορείο είναι 689,74 χλμ. και διαρκεί 15 ώ. 40 λ.. Υπάρχουν 94 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:10 π.μ. και την τελευταία στο 11:40 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βαρσοβία σε Κίεβο με λεωφορείο για μόλις 9,67 € ή έως και 99,99 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 9,67 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ9,67 €
Διάρκεια Ταξιδίου15 ώ. 40 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα94
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ9,67 €
Υψηλότερη Τιμή99,99 €
Πρώτη Αναχώρηση12:10 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:40 μ.μ.
Απόσταση689,74 χλμ.
ΑναχώρησηΒαρσοβία
ΆφιξηΚίεβο
TransportistasI Travel Bus SP Zo.o., FlixBusΠερισσότερα

Λεωφορείο Εισιτήρια από Βαρσοβία έως Κίεβο

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Μεταβείτε από Βαρσοβία προς Κίεβο με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Κίεβο; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια λεωφορείου από Βαρσοβία προς Κίεβο;

Όταν ταξιδεύετε από Βαρσοβία προς Κίεβο, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 41,77 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 9,67 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Βαρσοβία προς Κίεβο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Βαρσοβία προς Κίεβο θα σας κοστίσει 41,77 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.

Πόση ώρα θα χρειαστεί από Βαρσοβία προς Κίεβο με το λεωφορείο;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 15 ώ. 40 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 689,74 χλμ. από Βαρσοβία προς Κίεβο. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Βαρσοβία προς Κίεβο να διαρκέσει περισσότερο από 15 ώ. 40 λ.. Η διαδρομή από Βαρσοβία προς Κίεβο καλύπτει μια απόσταση 689,74 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 15 ώ. 40 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 12 ώ. 20 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Βαρσοβία προς Κίεβο πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Στο ταξίδι με λεωφορείο από Βαρσοβία προς Κίεβο, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Σε Βαρσοβία, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Warsaw Central,Warszawa Dworzec Zachodni,Warszawa, Metro Marymont 01,Warsaw Chopin Airport (WAW),Warsaw Metro Mlociny,Warszawa, Wschodnia. Όταν φτάσετε Κίεβο, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Kiev Bus Station Tsentralʹnyy,Terminal A,Kiev Vokzal'na Square,Kyiv (Vydubychi BS),Kiev,Kyiv (Kyiv BS). Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές από Βαρσοβία προς Κίεβο πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Κίεβο χρησιμοποιώντας εταιρείες όπως . Αυτές οι εταιρείες συνολικά προσφέρουν κατά μέσο όρο 94 διαδρομές κάθε μέρα. Αυτός ο μέσος όρος δεν εκφράζει απαραίτητα τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες διαδρομές διαθέσιμες. Τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής θα υπάρξουν έως αναχωρήσεις διαθέσιμες σε μία μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Κίεβο χρησιμοποιώντας απευθείας και μη απευθείας δρομολόγια. Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαδρομή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας, στο ωράριό σας και στις συνθήκες του ταξιδιού σας. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 85 απευθείας συνδέσεις από Βαρσοβία προς Κίεβο κάθε μέρα. Οι μη απευθείας συνδέσεις προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και σας δίνουν επιπλέον ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Σε μια συνηθισμένη μέρα θα βρείτε 9 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί ίσως να διαφέρουν σε ορισμένες περιόδους του έτους και κάποιες διαδρομές μπορεί να μη λειτουργούν κάθε μέρα. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Βαρσοβία προς Κίεβο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Βαρσοβία έως Κίεβο

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κίεβο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βαρσοβία έως Κίεβο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βαρσοβία έως Κίεβο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βαρσοβία στο Κίεβο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Βαρσοβία έως Κίεβο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 19,84 € έως 28,08 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 29% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Βαρσοβία έως Κίεβο

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Βαρσοβία - Κίεβο με 19,01 € αν είστε τυχεροί ή 26,36 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 30,26 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κίεβο με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Κίεβο με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Υπηρεσίες εν πλω FlixBus, AGA TRAVEL and Sindbad από Βαρσοβία έως Κίεβο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βαρσοβία έως Κίεβο κατά bus.
Εγκαταστάσεις FlixBus AGA TRAVEL Sindbad
wifi WiFi check cross check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check
luggage Αποσκευές check cross check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check cross check
air_con Κλιματισμός check check check

Βαρσοβία έως Κίεβο Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
48.28kg
Λεωφορείο
51.73kg
Πτήση
137.95kg
Αυτοκίνητο
110.36kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κίεβο;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κίεβο είναι 41,77 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 9,67 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βαρσοβία προς Κίεβο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βαρσοβία έως Κίεβο είναι 9,67 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βαρσοβία και Κίεβο από λεωφορείο;
Βαρσοβία έως Κίεβο είναι 689,74 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Βαρσοβία και Κίεβο;
Το Βαρσοβία έως το Κίεβο είναι κατά μέσο όρο 15 ώ. 40 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 12 ώ. 20 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Βαρσοβία έως Κίεβο;
Το Βαρσοβία έως το Κίεβο καλύπτεται από τελεστές 13. Μπορείτε να βρείτε στο Virail I Travel Bus SP Zo.o., FlixBus, Eurolines Madeltrans, Anatoli Kantor, Iarmoliuk P.I. FOP, AGA TRAVEL, Openline, Transtempo, Euroticket, Ecolines, JSC "ATASS-BORYSPIL", TocoBus, EUROVOYAGE and Sindbad που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Βαρσοβία σε Κίεβο;
Βαρσοβία έως Κίεβο έχει 94 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κίεβο;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κίεβο αναχωρεί στο 12:10 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κίεβο;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κίεβο αναχωρεί στο 11:40 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βαρσοβία έως Κίεβο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 9,67 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Βαρσοβία σε Κίεβο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 85 από Βαρσοβία έως Κίεβο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βαρσοβία έως Κίεβο από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Βαρσοβία και Κίεβο είναι 12 ώ. 20 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κίεβο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Βαρσοβία και Κίεβο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βαρσοβία έως Κίεβο από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Βαρσοβία στο Κίεβο δημιουργεί εκπομπές CO2 51.73kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Βαρσοβία

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βαρσοβία

Διεθνή δρομολόγια από Βαρσοβία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βαρσοβία

Κύριες διαδρομές προς Κίεβο

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές