Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε λεωφορείο από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη

Starting from
110,38 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Λεωφορείο

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Λεωφορείο

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Λεωφορείο

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Θεσσαλονίκη

Ανακαλύπτω

Το ταξίδι σας από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη θα σας κοστίσει 122,92 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 110,38 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.Βαρσοβία προς το Θεσσαλονίκη μέσω λεωφορείο

Καλύτερη τιμή 132,93 €
Διάρκεια ταξιδιού 30 ω 50 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 00:10
Τελευταία αναχώρηση 00:10
απόσταση 1.297 km
Αναχώρηση Βαρσοβία
Άφιξη Θεσσαλονίκη
Transportistas Adamis Tours

Τιμή εισιτηρίου Βαρσοβία - Θεσσαλονίκη κάθε μέρα

 
Σήμερα
132,93 €
21 €
Αύριο
Περισσότερα
Περισσότερα
Σε 2 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Σε 3 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Σε 4 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Σε 5 ημέρες
Περισσότερα
46 €
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα

Σύνοψη Διαδρομής με Λεωφορείο

συνδέσεις
1
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
110,38 €
Μέγιστη τιμή
132,93 €

Βαρσοβία - Θεσσαλονίκη

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Λεωφορείο

132,93 €

Ημερομηνία
Τρίτη, Μάιος, th, 2022
ADAMIS TOURS-logo
Warsaw Warszawa-Zachodnia bus station, Al. Jerozolimskie 144 - Thessaloniki Bus station KTEL, Giannitson St 244
00:10 - 08:00
ADAMIS TOURS
30 ω 50 λεπτά
CO2: 45.64kg
Μέσω Πτήση

84 €

Ημερομηνία
Δευτέρα, Μάιος, th, 2022
Ryanair-logo
Modlin - Αερολιμένας Θεσσαλονίκης
16:15 - 09:20
Ryanair
16 ω 5 λεπτά
1 αλλαγές
CO2: 239.85kg
Φτηνότερες

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 30 ω 50 λεπτά. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 1.297 km από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη να διαρκέσει περισσότερο από 30 ω 50 λεπτά.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη;

Γενικά, το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ από Βαρσοβία αναχωρεί στις 00:10 και το τελευταίο στις 00:10. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Βαρσοβία για Θεσσαλονίκη;

Αν πραγματοποιείτε διεθνές ταξίδι από Πολωνία προς Ελλάδα, έχετε τον νου σας για τα δρομολόγια που είναι διαθέσιμα για εσάς. Μπορείτε να αναχωρήσετε από Warsaw Zachodni Bus Station and Warsaw Warszawa-Zachodnia Bus Station, Al. Jerozolimskie 144 και να φτάσετε στο Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station, Thessaloniki Bus station KTEL, Giannitson St 244 and Thessaloniki Bus station KTEL, Giannitson street 244. Δεν συνδέονται όλοι οι σταθμοί του Πολωνία με τους σταθμούς σε Ελλάδα, για αυτόν τον λόγο μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την καλύτερη διαδρομή. Για διεθνή ταξίδια, ελέγχετε πάντα προσεκτικά ώστε να βεβαιωθείτε ότι φτάνετε σε κάποιον σταθμό που σας εξυπηρετεί και να είστε ανοιχτοί όταν κάνετε την κράτησή σας. Συχνά μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και με το οποίο πρέπει να κάνετε μία ή περισσότερες αλλαγές είναι καλύτερο από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Βαρσοβία και Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Βαρσοβία σε σταθμούς όπως Warsaw Zachodni Bus Station and Warsaw Warszawa-Zachodnia Bus Station, Al. Jerozolimskie 144. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station, Thessaloniki Bus station KTEL, Giannitson St 244 and Thessaloniki Bus station KTEL, Giannitson street 244 σε Θεσσαλονίκη. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 1 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Adamis Tours. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 1 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Βαρσοβία προς Θεσσαλονίκη διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 1 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές