Τιμές λεωφορείου Βαρσοβία - Κρακοβία από 6,91 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα 10,48 €
Αύριο 10,09 €
2 ημέρες 9,69 €
3 ημέρες 10,81 €

Βαρσοβία σε Κρακοβία από λεωφορείο

Το ταξίδι από Βαρσοβία έως Κρακοβία με λεωφορείο είναι 252,78 χλμ. και διαρκεί 6 ώ. 18 λ.. Υπάρχουν 97 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:20 π.μ. και την τελευταία στο 11:59 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βαρσοβία σε Κρακοβία με λεωφορείο για μόλις 6,91 € ή έως και 77,90 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 6,91 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ6,91 €
Διάρκεια Ταξιδίου6 ώ. 18 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα97
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ6,91 €
Υψηλότερη Τιμή77,90 €
Πρώτη Αναχώρηση12:20 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:59 μ.μ.
Απόσταση252,78 χλμ.
ΑναχώρησηΒαρσοβία
ΆφιξηΚρακοβία
TransportistasFlixBus

Λεωφορείο Εισιτήρια από Βαρσοβία έως Κρακοβία

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Το ταξίδι σας από Βαρσοβία προς Κρακοβία με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Κρακοβία; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια λεωφορείου από Βαρσοβία προς Κρακοβία;

Όταν ταξιδεύετε από Βαρσοβία προς Κρακοβία, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 21,85 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 6,91 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Βαρσοβία προς Κρακοβία. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Βαρσοβία προς Κρακοβία διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 21,85 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Βαρσοβία προς Κρακοβία;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώ. 18 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 252,78 χλμ. από Βαρσοβία προς Κρακοβία. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Βαρσοβία προς Κρακοβία να διαρκέσει περισσότερο από 6 ώ. 18 λ.. Για να πάτε από Βαρσοβία προς Κρακοβία πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 3 ώ. 35 λ.. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 6 ώ. 18 λ. για να ταξιδέψετε το 252,78 χλμ. μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Βαρσοβία προς Κρακοβία;

Σε Βαρσοβία, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Warsaw Chopin Airport (WAW),Warsaw Central,Warszawa, Wschodnia,Warszawa, Metro Marymont 01,Warszawa Dworzec Zachodni,Warsaw Metro Mlociny. Όταν φτάσετε Κρακοβία, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Kraków Airport,Krakow Straszewskiego,Krakow, ul. Dworcowa,Kraków, Rondo Matecznego,Krakow. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές από Βαρσοβία προς Κρακοβία υπάρχουν κάθε μέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Κρακοβία, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 97 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 43 απευθείας διαδρομές μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 54 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Βαρσοβία προς Κρακοβία. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Βαρσοβία έως Κρακοβία

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κρακοβία
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βαρσοβία έως Κρακοβία.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βαρσοβία έως Κρακοβία, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βαρσοβία στο Κρακοβία.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Βαρσοβία έως Κρακοβία

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 8,91 € έως 14,67 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 39% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Βαρσοβία έως Κρακοβία

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Βαρσοβία - Κρακοβία με 10,34 € αν είστε τυχεροί ή 13,06 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 16,36 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κρακοβία με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Κρακοβία με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω FlixBus από Βαρσοβία έως Κρακοβία
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βαρσοβία έως Κρακοβία κατά bus.
Εγκαταστάσεις FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check

Βαρσοβία έως Κρακοβία Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
17.69kg
Λεωφορείο
18.96kg
Πτήση
50.56kg
Αυτοκίνητο
40.44kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κρακοβία;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κρακοβία είναι 21,85 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 6,91 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βαρσοβία προς Κρακοβία;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βαρσοβία έως Κρακοβία είναι 6,91 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία από λεωφορείο;
Βαρσοβία έως Κρακοβία είναι 252,78 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία;
Το Βαρσοβία έως το Κρακοβία είναι κατά μέσο όρο 6 ώ. 18 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ώ. 35 λ..
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Βαρσοβία σε Κρακοβία;
Βαρσοβία έως Κρακοβία έχει 97 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κρακοβία;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κρακοβία αναχωρεί στο 12:20 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κρακοβία;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κρακοβία αναχωρεί στο 11:59 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βαρσοβία έως Κρακοβία;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 6,91 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Βαρσοβία σε Κρακοβία;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 43 από Βαρσοβία έως Κρακοβία.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βαρσοβία έως Κρακοβία από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία είναι 3 ώ. 35 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Βαρσοβία έως Κρακοβία;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Βαρσοβία και Κρακοβία.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βαρσοβία έως Κρακοβία από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Βαρσοβία στο Κρακοβία δημιουργεί εκπομπές CO2 18.96kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Βαρσοβία

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βαρσοβία

Διεθνή δρομολόγια από Βαρσοβία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βαρσοβία

Κύριες διαδρομές προς Κρακοβία

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές