Τιμές λεωφορείου Κατοβιτσε - Πόζναν από 11,49 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα 16,73 €
Αύριο 14,83 €
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Κατοβιτσε σε Πόζναν από λεωφορείο

Το ταξίδι από Κατοβιτσε έως Πόζναν με λεωφορείο είναι 280,13 χλμ. και διαρκεί 7 ώ. 49 λ.. Υπάρχουν 11 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:10 π.μ. και την τελευταία στο 11:59 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε σε Πόζναν με λεωφορείο για μόλις 11,49 € ή έως και 46,45 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 11,49 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ11,49 €
Διάρκεια Ταξιδίου7 ώ. 49 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα11
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ11,49 €
Υψηλότερη Τιμή46,45 €
Πρώτη Αναχώρηση12:10 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:59 μ.μ.
Απόσταση280,13 χλμ.
ΑναχώρησηΚατοβιτσε
ΆφιξηΠόζναν
TransportistasWISPOL, FlixBus

Λεωφορείο Εισιτήρια από Katowice έως Poznan

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 18 Ιουν 2024

Το ταξίδι σας από Κατοβιτσε προς Πόζναν με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Κατοβιτσε προς Πόζναν; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Κατοβιτσε προς Πόζναν και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο κοστίζει να πάω από Κατοβιτσε προς Πόζναν με λεωφορείο;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Κατοβιτσε προς Πόζναν θα σας κοστίσει 21,65 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 11,49 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Κατοβιτσε προς Πόζναν. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Κατοβιτσε προς Πόζναν διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 21,65 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Κατοβιτσε προς Πόζναν;

Η διαδρομή μεταξύ Κατοβιτσε και Πόζναν με λεωφορείο διαρκεί περίπου 280,13 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 7 ώ. 49 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Η διαδρομή από Κατοβιτσε προς Πόζναν καλύπτει μια απόσταση 280,13 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 7 ώ. 49 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 5 ώ. 15 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Κατοβιτσε προς Πόζναν πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Κατοβιτσε προς Πόζναν;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Κατοβιτσε και Πόζναν. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Κατοβιτσε σε σταθμούς όπως Katowice Glowne,Katowice Ligota. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Poznań Starołęka,Poznań–Ławica,Poznan σε Πόζναν. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Κατοβιτσε προς Πόζναν.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Κατοβιτσε προς Πόζναν;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε προς Πόζναν, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 11 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 3 απευθείας διαδρομές μεταξύ Κατοβιτσε και Πόζναν. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 8 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Κατοβιτσε προς Πόζναν. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Katowice έως Poznan

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Πόζναν
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κατοβιτσε έως Πόζναν.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κατοβιτσε έως Πόζναν, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κατοβιτσε στο Πόζναν.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Katowice έως Poznan

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 12,00 € έως 20,99 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 43% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Κατοβιτσε έως Πόζναν

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Κατοβιτσε - Πόζναν με 15,67 € αν είστε τυχεροί ή 18,02 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 21,95 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Πόζναν με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Πόζναν με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Υπηρεσίες εν πλω FlixBus and Inter από Κατοβιτσε έως Πόζναν
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Κατοβιτσε έως Πόζναν κατά bus.
Εγκαταστάσεις FlixBus Inter
wifi WiFi check cross
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check
luggage Αποσκευές check cross
food_and_drink Φαγητό και ποτό check cross
air_con Κλιματισμός check check

Κατοβιτσε έως Πόζναν Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
19.61kg
Λεωφορείο
21.01kg
Πτήση
56.03kg
Αυτοκίνητο
44.82kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Πόζναν;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Πόζναν είναι 21,65 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 11,49 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Κατοβιτσε προς Πόζναν;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Κατοβιτσε έως Πόζναν είναι 11,49 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κατοβιτσε και Πόζναν από λεωφορείο;
Κατοβιτσε έως Πόζναν είναι 280,13 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Κατοβιτσε και Πόζναν;
Το Κατοβιτσε έως το Πόζναν είναι κατά μέσο όρο 7 ώ. 49 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 5 ώ. 15 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Κατοβιτσε έως Πόζναν;
Το Κατοβιτσε έως το Πόζναν καλύπτεται από τελεστές 2. Μπορείτε να βρείτε στο Virail WISPOL, FlixBus and Inter που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Κατοβιτσε σε Πόζναν;
Κατοβιτσε έως Πόζναν έχει 11 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Πόζναν;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Πόζναν αναχωρεί στο 12:10 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Πόζναν;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Πόζναν αναχωρεί στο 11:59 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Κατοβιτσε έως Πόζναν;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 11,49 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Κατοβιτσε σε Πόζναν;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 3 από Κατοβιτσε έως Πόζναν.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Κατοβιτσε έως Πόζναν από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Κατοβιτσε και Πόζναν είναι 5 ώ. 15 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Πόζναν;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Κατοβιτσε και Πόζναν.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κατοβιτσε έως Πόζναν από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Κατοβιτσε στο Πόζναν δημιουργεί εκπομπές CO2 21.01kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Κατοβιτσε

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Κατοβιτσε

Διεθνή δρομολόγια από Κατοβιτσε και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Κατοβιτσε

Κύριες διαδρομές προς Πόζναν

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές