Τιμές λεωφορείου Κατοβιτσε - Jastrzębie Zdrój από 2,77 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Περισσότερο
Περισσότερο
Περισσότερο

Κατοβιτσε σε Jastrzębie Zdrój από λεωφορείο

Το ταξίδι από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój με λεωφορείο είναι 46,72 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 10 λ.. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:15 μ.μ. και την τελευταία στο 7:40 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε σε Jastrzębie Zdrój με λεωφορείο για μόλις 2,77 € ή έως και 6,95 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 2,77 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ2,77 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 10 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα4
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ2,77 €
Υψηλότερη Τιμή6,95 €
Πρώτη Αναχώρηση12:15 μ.μ.
Τελευταία Αναχώρηση7:40 μ.μ.
Απόσταση46,72 χλμ.
ΑναχώρησηΚατοβιτσε
ΆφιξηJastrzębie Zdrój
TransportistasFlixBus

Λεωφορείο Εισιτήρια από Katowice έως Jastrzębie Zdrój

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Μεταβείτε από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój;

Όταν ταξιδεύετε από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 4,33 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 2,77 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Όταν ταξιδεύετε από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 4,33 €. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πόση ώρα διαρκεί η διαδρομή με λεωφορείο από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój;

Με απόσταση 46,72 χλμ. μεταξύ Κατοβιτσε και Jastrzębie Zdrój, συνήθως θα χρειαστείτε 1 ώ. 10 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 1 ώ. 10 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Το ταξίδι μεταξύ Κατοβιτσε και Jastrzębie Zdrój είναι περίπου 46,72 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 1 ώ. 10 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 0 ώ. 50 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Κατοβιτσε είναι στις 12:15 μ.μ. και η τελευταία στις 7:40 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων. Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 12:15 μ.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 7:40 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Κατοβιτσε για Jastrzębie Zdrój;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Κατοβιτσε από σταθμούς όπως Katowice Ligota,Katowice Glowne. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Jastrzębie Zdrój στους ακόλουθους σταθμούς: Jastrzebie Zdroj,Jastrzębie-Zdrój, Dw. Autobusowy. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Κατοβιτσε και Jastrzębie Zdrój. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój;

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój χρησιμοποιώντας εταιρείες όπως . Αυτές οι εταιρείες συνολικά προσφέρουν κατά μέσο όρο 4 διαδρομές κάθε μέρα. Αυτός ο μέσος όρος δεν εκφράζει απαραίτητα τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες διαδρομές διαθέσιμες. Τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής θα υπάρξουν έως αναχωρήσεις διαθέσιμες σε μία μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój χρησιμοποιώντας απευθείας και μη απευθείας δρομολόγια. Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαδρομή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας, στο ωράριό σας και στις συνθήκες του ταξιδιού σας. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 4 απευθείας συνδέσεις από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój κάθε μέρα. Οι μη απευθείας συνδέσεις προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και σας δίνουν επιπλέον ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Σε μια συνηθισμένη μέρα θα βρείτε 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί ίσως να διαφέρουν σε ορισμένες περιόδους του έτους και κάποιες διαδρομές μπορεί να μη λειτουργούν κάθε μέρα. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Katowice έως Jastrzębie Zdrój

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κατοβιτσε στο Jastrzębie Zdrój.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Katowice έως Jastrzębie Zdrój

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Κατοβιτσε - Jastrzębie Zdrój με 2,73 € αν είστε τυχεροί ή 3,48 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 4,64 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Jastrzębie Zdrój με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Jastrzębie Zdrój με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω FlixBus από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój κατά bus.
Εγκαταστάσεις FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check

Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
3.27kg
Λεωφορείο
3.5kg
Πτήση
9.34kg
Αυτοκίνητο
7.47kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój είναι 4,33 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 2,77 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Κατοβιτσε προς Jastrzębie Zdrój;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój είναι 2,77 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κατοβιτσε και Jastrzębie Zdrój από λεωφορείο;
Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój είναι 46,72 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Κατοβιτσε και Jastrzębie Zdrój;
Το Κατοβιτσε έως το Jastrzębie Zdrój είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 10 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 50 λ..
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Κατοβιτσε σε Jastrzębie Zdrój;
Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój έχει 4 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój αναχωρεί στο 12:15 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój αναχωρεί στο 7:40 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 2,77 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Κατοβιτσε σε Jastrzębie Zdrój;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 4 από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Κατοβιτσε και Jastrzębie Zdrój είναι 0 ώ. 50 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Κατοβιτσε και Jastrzębie Zdrój.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κατοβιτσε έως Jastrzębie Zdrój από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Κατοβιτσε στο Jastrzębie Zdrój δημιουργεί εκπομπές CO2 3.5kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Κατοβιτσε

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Κατοβιτσε

Διεθνή δρομολόγια από Κατοβιτσε και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Κατοβιτσε

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές