Τιμές λεωφορείου Χμελνίτσι - Μπορισπίλ από 13,00 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Περισσότερο
Περισσότερο
Περισσότερο

Χμελνίτσι σε Μπορισπίλ από λεωφορείο

Το ταξίδι από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ με λεωφορείο είναι 302,19 χλμ. και διαρκεί 6 ώ. 37 λ.. Υπάρχουν 3 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 10:20 π.μ. και την τελευταία στο 10:50 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Χμελνίτσι σε Μπορισπίλ με λεωφορείο για μόλις 13,00 € ή έως και 20,65 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 13,00 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ13,00 €
Διάρκεια Ταξιδίου6 ώ. 37 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα3
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ13,00 €
Υψηλότερη Τιμή20,65 €
Πρώτη Αναχώρηση10:20 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση10:50 μ.μ.
Απόσταση302,19 χλμ.
ΑναχώρησηΧμελνίτσι
ΆφιξηΜπορισπίλ
TransportistasDentrans, DenisivkaΠερισσότερα

Λεωφορείο Εισιτήρια από Hmelnickij έως Boryspil

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο κοστίζει να πάω από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ με λεωφορείο;

Τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Χμελνίτσι για Μπορισπίλ κοστίζουν 13,00 €. Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 16,26 € για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Χμελνίτσι για Μπορισπίλ.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ θα σας κοστίσει 16,26 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ με το λεωφορείο;

Το ταξίδι από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ με λεωφορείο συνήθως χρειάζεται 6 ώ. 37 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 302,19 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 6 ώ. 37 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Για να πάτε από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Χμελνίτσι και Μπορισπίλ θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 5 ώ. 10 λ.. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 6 ώ. 37 λ. για να ταξιδέψετε το 302,19 χλμ. μεταξύ Χμελνίτσι και Μπορισπίλ.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ είναι στις 10:20 π.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 10:50 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες. Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ αναχωρεί στις 10:20 π.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις 10:50 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Χμελνίτσι και Μπορισπίλ. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Χμελνίτσι σε σταθμούς όπως Khmelnytskyi Vinnytske Hwy,Khmelnytskyi,Khmelnytskyi Shevchenka St. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Kiev Boryspil International Airport P1,Boryspil' Kyivskyi shliakh Street,Boryspil', Aeromall σε Μπορισπίλ. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ.

Πόσες διαδρομές από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 3 καθημερινές αναχωρήσεις από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 3 αναχωρήσεις από Χμελνίτσι που πηγαίνουν απευθείας Μπορισπίλ. Υπάρχουν 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Hmelnickij έως Boryspil

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Χμελνίτσι στο Μπορισπίλ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Hmelnickij έως Boryspil

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Χμελνίτσι - Μπορισπίλ με 2,12 € αν είστε τυχεροί ή 8,41 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 14,00 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μπορισπίλ με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Μπορισπίλ με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
21.15kg
Λεωφορείο
22.66kg
Πτήση
60.44kg
Αυτοκίνητο
48.35kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ είναι 16,26 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 13,00 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Χμελνίτσι προς Μπορισπίλ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ είναι 13,00 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Χμελνίτσι και Μπορισπίλ από λεωφορείο;
Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ είναι 302,19 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Χμελνίτσι και Μπορισπίλ;
Το Χμελνίτσι έως το Μπορισπίλ είναι κατά μέσο όρο 6 ώ. 37 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 5 ώ. 10 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ;
Το Χμελνίτσι έως το Μπορισπίλ καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Dentrans, Denisivka, Infobus and Denysivka που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Χμελνίτσι σε Μπορισπίλ;
Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ έχει 3 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ αναχωρεί στο 10:20 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ αναχωρεί στο 10:50 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 13,00 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Χμελνίτσι σε Μπορισπίλ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 3 από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Χμελνίτσι και Μπορισπίλ είναι 5 ώ. 10 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Χμελνίτσι και Μπορισπίλ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Χμελνίτσι έως Μπορισπίλ από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Χμελνίτσι στο Μπορισπίλ δημιουργεί εκπομπές CO2 22.66kg.

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Χμελνίτσι

Άλλοι προορισμοί από Χμελνίτσι

Κύριες διαδρομές προς Μπορισπίλ

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές