Βρείτε λεωφορείο από Κατοβιτσε προς Γκντανσκ

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 6,99€
Διάρκεια ταξιδιού 9 ω 49 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση: 03:20
Τελευταία αναχώρηση: 21:50
Απόσταση 456km

Το virail βρίσκει για εσάς τις καλύτερες προσφορές λεωφορείων από Κατοβιτσε προς Γκντανσκ

Η εύρεση των τέλειων εισιτηρίων λεωφορείων για να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε προς Γκντανσκ είναι τόσο εύκολη με το virail. Μόλις επιλέξετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας, το virail θα συγκρίνει εκατοντάδες προσφορές από τον συνεργάτη μας για να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο χαμηλού κόστους για λεωφορεία από Κατοβιτσε προς Γκντανσκ

Μην περιμένετε πάρα πολύ για να κλείσετε το εισιτήριό σας: με κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να πάρετε εισιτήρια λεωφορείου από Κατοβιτσε προς Γκντανσκ μόνο για 6,99 €. Ωστόσο, εάν δεν γνωρίζετε ακόμα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για 9,74 € κατά μέσο όρο.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από λεωφορεία από Κατοβιτσε προς Γκντανσκ

Λεωφορεία από Κατοβιτσε προς Γκντανσκ φεύγουν από τις Katowice Bus Station and Skargi, 8 και φτάνουν στις Gdansk, Gdańsk Hala Olivia and Dworzec PKS.

Τιμή εισιτηρίου Κατοβιτσε - Γκντανσκ κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
71,41 €57,13 €104,94 €70,26 €18,14 € Περισσότερα 17,11 €
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα
15,99 €17,98 €9,99 €13,99 €15,99 € Περισσότερα 11,99 €
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα 14,03 €16,14 € Περισσότερα Περισσότερα

Εάν αναζητάτε διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις για να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε προς Γκντανσκ, οι λύσεις τρένων και συνεπιβατισμού θα μπορούσαν να θεωρηθούν πολύ καλές δεδομένης της μικρής απόστασης.

Πόσες λεωφορειακές γραμμές υπάρχουν για να μεταβείτε από Κατοβιτσε προς Γκντανσκ ανά ημέρα

Οι γραμμές 5 είναι διαθέσιμες κάθε μέρα για να ταξιδεύετε από Κατοβιτσε προς Γκντανσκ με λεωφορείο. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των γραμμών υπάρχουν διαδρομές 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι διαδρομών 2 που είναι απευθείας γραμμές. Συνεπώς, παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι ακόμα και αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για ένα εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε λεωφορεία.

Τι ώρα φεύγουν τα λεωφορεία προς Γκντανσκ

Ενώ το πρώτο λεωφορείο φεύγει στις 03:04, το τελευταίο φεύγει από Κατοβιτσε στις 00:04. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι κατά μέσο όρο 8 hours and 58 minutes, αλλά μπορεί να σας πάρει μόνο 8 hours and 25 minutes με τις πιο γρήγορες γραμμές.

Ποιες εταιρείες λεωφορείων εξυπηρετούν τη διαδρομή Κατοβιτσε - Γκντανσκ

Με FlixBus and AD Eurotrans θα μπορείτε να ταξιδέψετε από Κατοβιτσε προς Γκντανσκ με λεωφορείο.

Η Flixbus είναι αναμφισβήτητα μία από τις νεότερες και πιο διάσημες εταιρείες λεωφορείων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με περισσότερα από 40 εκατομμύρια επιβάτες το 2017, η Flixbus προσφέρει εθνικές και διεθνείς λεωφορειακές γραμμές, επίσης με νυχτερινά λεωφορεία.