Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Επισκοπή Νάουσας

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 55 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 15
Πρώτη αναχώρηση: 05:33
Τελευταία αναχώρηση: 23:21
Απόσταση 119km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Λάρισα προς Επισκοπή Νάουσας στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Λάρισα προς Επισκοπή Νάουσας με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Λάρισα προς Επισκοπή Νάουσας με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Λάρισα και Επισκοπή Νάουσας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Λάρισα προς Επισκοπή Νάουσας

Τρένα από Λάρισα προς Επισκοπή Νάουσας


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Λάρισα και Επισκοπή Νάουσας, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Λάρισα - Επισκοπή Νάουσας

Τα τρένα προς Επισκοπή Νάουσας μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Λάρισα και να φτάνουν στον σταθμό Επισκοπή Νάουσας.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λάρισα προς Επισκοπή Νάουσας

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 15 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Επισκοπή Νάουσας με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 15 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Λάρισα προς Επισκοπή Νάουσας με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Επισκοπή Νάουσας σε 3 hours and 1 minute, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 7 hours and 45 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Επισκοπή Νάουσας είναι στις 05:05, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Λάρισα στις 17:05.