Βρείτε τρένο από Κορινός προς Αμύνταιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 12€
Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 41 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση: 06:52
Τελευταία αναχώρηση: 17:37
Απόσταση 87km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Κορινός προς Αμύνταιο στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Κορινός προς Αμύνταιο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Κορινός και Αμύνταιο.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Κορινός προς Αμύνταιο

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Κορινός προς Αμύνταιο είναι 12,00 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Κορινός προς Αμύνταιο μπορεί να είναι γύρω στα 12,00 €.

Τρένα από Κορινός προς Αμύνταιο


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Κορινός και Αμύνταιο είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κορινός και Αμύνταιο

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Κορινός από τον σταθμό Κορινός και φτάνουν στον σταθμό Αμύνταιο.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Κορινός προς Αμύνταιο: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 8 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Κορινός προς Αμύνταιο με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 8 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αμύνταιο και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αμύνταιο φεύγει στις 06:11, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 17:11. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 21 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αμύνταιο σε 2 hours and 29 minutes.