Τιμές λεωφορείου Μπέργκαμο - Μιλάνο από 3,50 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

3,50 €
3,50 €
3,50 €

Μπέργκαμο σε Μιλάνο από λεωφορείο

Το ταξίδι από Μπέργκαμο έως Μιλάνο με λεωφορείο είναι 45,52 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 23 λ.. Υπάρχουν 795 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:10 π.μ. και την τελευταία στο 11:55 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μπέργκαμο σε Μιλάνο με λεωφορείο για μόλις 3,50 € ή έως και 105,05 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 3,50 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ3,50 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 23 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα795
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ3,50 €
Υψηλότερη Τιμή105,05 €
Πρώτη Αναχώρηση12:10 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:55 μ.μ.
Απόσταση45,52 χλμ.
ΑναχώρησηΜπέργκαμο
ΆφιξηΜιλάνο
TransportistasAutrostrasdale, TerravissionΠερισσότερα

Λεωφορείο Εισιτήρια από Bergamo έως Milan

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Μεταβείτε από Μπέργκαμο προς Μιλάνο με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Μπέργκαμο προς Μιλάνο; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Μπέργκαμο προς Μιλάνο;

Όταν ταξιδεύετε από Μπέργκαμο προς Μιλάνο, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 30,12 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 3,50 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Μπέργκαμο προς Μιλάνο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 30,12 € για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μπέργκαμο για Μιλάνο.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Μπέργκαμο προς Μιλάνο με το λεωφορείο;

Η διαδρομή μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο με λεωφορείο διαρκεί περίπου 45,52 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 1 ώ. 23 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Η απόσταση μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο είναι περίπου 45,52 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώ. 23 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο διαρκούν 0 ώ. 45 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Στο ταξίδι με λεωφορείο από Μπέργκαμο προς Μιλάνο, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Μπέργκαμο χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Milan Bergamo Airport (BGY),Stazione di Bergamo. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Milan Linate Airport (LIN),Milan Bergamo Airport (BGY),Milano Cadorna,Milan Rogoredo,MILANO,Milano - Porta Garibaldi,Rho - Fiera Milano,Milano, Lampugnano,Milan - San Donato,Milano Centrale,Milano, Sesto San Giovanni,Milan (Malpensa Aeroporto Terminal 1),Milano, Lambrate σε Μιλάνο. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Μπέργκαμο ή στο Μιλάνο ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Μπέργκαμο προς Μιλάνο;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Μπέργκαμο προς Μιλάνο μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 795 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως . Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μπέργκαμο προς Μιλάνο. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Μπέργκαμο προς Μιλάνο διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 794 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 1 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Μπέργκαμο προς Μιλάνο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Bergamo έως Milan

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Μπέργκαμο έως Μιλάνο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μπέργκαμο έως Μιλάνο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μπέργκαμο έως Μιλάνο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μπέργκαμο στο Μιλάνο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Bergamo έως Milan

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 3,35 € έως 4,00 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 16% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Μπέργκαμο έως Μιλάνο

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Μπέργκαμο - Μιλάνο με 3,64 € αν είστε τυχεροί ή 4,38 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 7,38 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μιλάνο με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Μιλάνο με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Flibco είναι μια εταιρεία μεταφορών που ειδικεύεται στις υπηρεσίες μεταφοράς που συνδέει αεροδρόμια και πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Με δραστηριότητες σε πολλές χώρες όπως το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία και η Ισπανία, η Flibco προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες, όπως μεταφορές από αεροδρόμιο, μεταφορές από πόλη σε πόλη και ιδιωτικές μεταφορές. Η εταιρεία διαθέτει ένα στόλο από σύγχρονα και άνετα οχήματα και οι οδηγοί της είναι γνωστοί για την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Itabus είναι μια εταιρεία λεωφορείων που δραστηριοποιείται στην Ιταλία, προσφέροντας υπηρεσίες λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων μεταξύ μεγάλων πόλεων και αεροδρομίων. Παρέχει υπηρεσίες στο Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Μπολόνια, τη Βενετία και άλλες βασικές πόλεις της Ιταλίας. Η Itabus στοχεύει να παρέχει προσιτές και βιώσιμες ταξιδιωτικές επιλογές για τους επιβάτες, με έμφαση στη μείωση των εκπομπών άνθρακα και στην προώθηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον.

Υπηρεσίες εν πλω Autrostrasdale, Terravission and Flibco από Μπέργκαμο έως Μιλάνο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μπέργκαμο έως Μιλάνο κατά bus.
Εγκαταστάσεις Autrostrasdale Terravission Flibco Itabus Autobus FlixBus
air_con Κλιματισμός check check check check cross check
wifi WiFi cross check check check check check
bicycle Ποδήλατο cross check cross cross cross cross
power_sockets Υποδοχές ρεύματος cross cross check check cross check
luggage Αποσκευές cross cross check check cross check
food_and_drink Φαγητό και ποτό cross cross cross check cross check

Μπέργκαμο έως Μιλάνο Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
3.19kg
Λεωφορείο
3.41kg
Πτήση
9.1kg
Αυτοκίνητο
7.28kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Μπέργκαμο έως Μιλάνο;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Μπέργκαμο έως Μιλάνο είναι 30,12 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 3,50 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μπέργκαμο προς Μιλάνο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μπέργκαμο έως Μιλάνο είναι 3,50 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο από λεωφορείο;
Μπέργκαμο έως Μιλάνο είναι 45,52 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο;
Το Μπέργκαμο έως το Μιλάνο είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 23 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 45 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μπέργκαμο έως Μιλάνο;
Το Μπέργκαμο έως το Μιλάνο καλύπτεται από τελεστές 8. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Autrostrasdale, Terravission, Flibco, Itabus, FlixBus Italia S.r.l., Regionale Veloce, Autobus, FlixBus and GoOpti που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Μπέργκαμο σε Μιλάνο;
Μπέργκαμο έως Μιλάνο έχει 795 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Μπέργκαμο έως Μιλάνο;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Μπέργκαμο έως Μιλάνο αναχωρεί στο 12:10 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Μπέργκαμο έως Μιλάνο;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Μπέργκαμο έως Μιλάνο αναχωρεί στο 11:55 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μπέργκαμο έως Μιλάνο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 3,50 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Μπέργκαμο σε Μιλάνο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 794 από Μπέργκαμο έως Μιλάνο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μπέργκαμο έως Μιλάνο από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο είναι 0 ώ. 45 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Μπέργκαμο έως Μιλάνο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μπέργκαμο έως Μιλάνο από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Μπέργκαμο στο Μιλάνο δημιουργεί εκπομπές CO2 3.41kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Μπέργκαμο

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μπέργκαμο

Διεθνή δρομολόγια από Μπέργκαμο και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Μπέργκαμο

Κύριες διαδρομές προς Μιλάνο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές