Βρείτε λεωφορείο από Μπέργκαμο προς Μιλάνο

Ξεκίνα από
3,50 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 3,50 €

Αύριο

Από 3,50 €

2 Μέρες

Από 3,50 €

Ταξιδεύοντας από Μπέργκαμο προς Μιλάνο με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Μπέργκαμο προς Μιλάνο; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Μπέργκαμο προς Μιλάνο;

Τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Μπέργκαμο για Μιλάνο κοστίζουν 2,45 €. Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 20,43 € για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μπέργκαμο για Μιλάνο.Σύνοψη ταξιδιού με Λεωφορείο

Το ταξίδι από Μπέργκαμο έως Μιλάνο με Bus είναι 45 km και διαρκεί 1 ω 10 λεπτά. Υπάρχουν 151 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 00:10 και την τελευταία στο 23:00. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μπέργκαμο σε Μιλάνο με Bus για μόλις 2,45 € ή έως και 219 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 3,50 €.

Καλύτερη τιμή 2,45 €
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 23 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 151
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 2,45 €
Υψηλότερη Τιμή 145,97 €
Πρώτη Αναχώρηση 00:00
Τελευταία Αναχώρηση 23:00
Απόσταση 45 km
Αναχώρηση Μπέργκαμο
Άφιξη Μιλάνο
Transportistas Terravision, Autostradale,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Μπέργκαμο έως Μιλάνο

  Jan 28
  3.5
  Jan 29
  3.5
  Jan 30
  3.5
  Jan 31
  3.5
  Feb 01
  3.5
  Feb 02
  3.5
  10°
  Feb 03
  3.5
  10°
  Feb 04
  2.8
  Feb 05
  3.5
  Feb 06
  3.5
  Feb 07
  3.5
  Feb 08
  3.5
  Feb 09
  3.5
  Feb 10
  3.5
  11°
  Feb 11
  3.5
  12°
Departure date
Saturday,Jan 28 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια

 
Jan 28
Saturday
5 €
3,50 €
4 €
Jan 29
Sunday
5 €
3,50 €
4 €
Jan 30
Monday
5 €
3,50 €
4 €
Jan 31
Tuesday
5 €
3,50 €
5 €
Feb 01
Wednesday
5 €
3,50 €
5 €
Feb 02
Thursday
10°
5 €
3,50 €
5 €
Feb 03
Friday
10°
5 €
3,50 €
5 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση Μπέργκαμο - Μιλάνο Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Μπέργκαμο έως Μιλάνο Εκπομπές Co2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
13.11kg
Τρένου
0.644kg
Λεωφορείο
3.128kg
Αυτοκίνητο
2.254kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Μιλάνο

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Μπέργκαμο προς Μιλάνο με το λεωφορείο;

Για να πάτε από Μπέργκαμο προς Μιλάνο πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 5 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 1 ω 10 λεπτά για να ταξιδέψετε το 46 km μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Μπέργκαμο προς Μιλάνο;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Μπέργκαμο προς Μιλάνο, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 00:10. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 23:00. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Μπέργκαμο για Μιλάνο;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Μπέργκαμο από σταθμούς όπως Bergamo Bergamo Viale Papa Giovanni XXIII, Viale Papa Giovanni XXIII 124, Bergamo FS, Metro San Donato, Lampugnano, Milan Aeroporto Malpensa and Bergamo Airport Departures. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Μιλάνο στους ακόλουθους σταθμούς: Cusano Milanino, Malpensa Terminal 2, Milan (Malpensa Shuttle Stop T2), Milan Bus station Lampugnano M1, Giulio Natta street, Parma (Fronte Reale Mutua), Fermata dell'autobus Parma, Stazione de Parma, Viale Paolo Toschi, Parma and Milán. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Μπέργκαμο και Μιλάνο. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Μπέργκαμο προς Μιλάνο πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Μπέργκαμο προς Μιλάνο μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 103 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Terravision, Autostradale, GoOpti, Trenitalia, Flixbus, GOPT, Autolinee Federico, MarinoBus, Itabus, Simet, Distribusion and Locatelli. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 467 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μπέργκαμο προς Μιλάνο. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Μπέργκαμο προς Μιλάνο διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 103 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές