Τρένο Μπέργκαμο - Μιλάνο τιμές από 5,20 €

13/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com
Ξεκίνα από
5,20 €

Μπέργκαμο σε Μιλάνο από τρένου

Το ταξίδι από Μπέργκαμο έως Μιλάνο με τρένου είναι 45,52 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 25 λ.. Υπάρχουν 342 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 4:49 π.μ. και την τελευταία στο 11:00 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μπέργκαμο σε Μιλάνο με τρένου για μόλις 5,20 € ή έως και 19,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 5,20 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ5,20 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 25 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα342
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ5,20 €
Υψηλότερη Τιμή19,00 €
Πρώτη Αναχώρηση4:49 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:00 μ.μ.
Απόσταση45,52 χλμ.
ΑναχώρησηΜπέργκαμο
ΆφιξηΜιλάνο
TransportistasRegionale Veloce, Autobus

Τρένου Εισιτήρια από Bergamo έως Milan

Ημερομηνία αναχώρησης
Σάββατο 13 Απρ 2024

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Μπέργκαμο προς Μιλάνο

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Μπέργκαμο προς Μιλάνο; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του τρένου από Μπέργκαμο προς Μιλάνο;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Μπέργκαμο προς Μιλάνο. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 8,91 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 5,20 €, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Μπέργκαμο προς Μιλάνο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Μπέργκαμο προς Μιλάνο διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 8,91 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Μπέργκαμο προς Μιλάνο με τρένο;

Το ταξίδι από Μπέργκαμο προς Μιλάνο με τρένο συνήθως διαρκεί 1 ώ. 25 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 45,52 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 1 ώ. 25 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Το ταξίδι μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο είναι περίπου 45,52 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 1 ώ. 25 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 0 ώ. 37 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Μπέργκαμο προς Μιλάνο όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Μπέργκαμο για Μιλάνο;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Μπέργκαμο σε σταθμούς όπως Milan Bergamo Airport (BGY),Stazione di Bergamo. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Milano Cadorna,Milan (Malpensa Aeroporto Terminal 1),Milan Linate Airport (LIN),Milan Bergamo Airport (BGY),Milan - San Donato,Milano, Lambrate,Rho - Fiera Milano,Milano, Lampugnano,Milano Centrale,MILANO,Milan Rogoredo,Milano - Porta Garibaldi,Milano, Sesto San Giovanni σε Μιλάνο. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Μπέργκαμο προς Μιλάνο.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Μπέργκαμο προς Μιλάνο;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Μπέργκαμο προς Μιλάνο μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 342 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως . Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μπέργκαμο προς Μιλάνο. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Μπέργκαμο προς Μιλάνο διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 47 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 295 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Μπέργκαμο προς Μιλάνο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Bergamo έως Milan

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Μπέργκαμο έως Μιλάνο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μπέργκαμο έως Μιλάνο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μπέργκαμο έως Μιλάνο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μπέργκαμο στο Μιλάνο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Bergamo έως Milan

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 5,21 € έως 9,06 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 42% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μπέργκαμο έως Μιλάνο

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Μπέργκαμο - Μιλάνο μπορούν να βρεθούν με 5,00 € αν είστε τυχεροί ή 5,38 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 7,01 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μιλάνο με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Μιλάνο με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Autobus από Μπέργκαμο έως Μιλάνο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μπέργκαμο έως Μιλάνο κατά train.
Εγκαταστάσεις Autobus
wifi WiFi check

Μπέργκαμο έως Μιλάνο Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
3.19kg
Λεωφορείο
3.41kg
Πτήση
9.1kg
Αυτοκίνητο
7.28kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μπέργκαμο έως Μιλάνο με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο είναι 3.19kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο θα εξοικονομήσετε 5.91kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.22kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 4.09kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Μπέργκαμο έως Μιλάνο;
Ένα εισιτήριο τρένου από Μπέργκαμο έως Μιλάνο είναι 8,91 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 5,20 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μπέργκαμο προς Μιλάνο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μπέργκαμο έως Μιλάνο είναι 5,20 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο από τρένου;
Μπέργκαμο έως Μιλάνο είναι 45,52 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο;
Το Μπέργκαμο έως το Μιλάνο είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 25 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 37 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μπέργκαμο έως Μιλάνο;
Το Μπέργκαμο έως το Μιλάνο καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Regionale Veloce and Autobus που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Μπέργκαμο σε Μιλάνο;
Μπέργκαμο έως Μιλάνο έχει 342 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Μπέργκαμο έως Μιλάνο;
Το παλαιότερο τρένου από Μπέργκαμο έως Μιλάνο αναχωρεί στο 4:49 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Μπέργκαμο έως Μιλάνο;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Μπέργκαμο έως Μιλάνο αναχωρεί στο 11:00 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μπέργκαμο έως Μιλάνο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 5,20 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Μπέργκαμο σε Μιλάνο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 47 από Μπέργκαμο έως Μιλάνο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μπέργκαμο έως Μιλάνο από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο είναι 0 ώ. 37 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Μπέργκαμο έως Μιλάνο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μπέργκαμο έως Μιλάνο από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Μπέργκαμο στο Μιλάνο δημιουργεί εκπομπές CO2 3.19kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Μπέργκαμο

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μπέργκαμο

Διεθνή δρομολόγια από Μπέργκαμο και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Μπέργκαμο

Κύριες διαδρομές προς Μιλάνο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές