Βρείτε τρένο από Μπέργκαμο προς Μιλάνο

Ξεκίνα από
9,90 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 5,80 €

Αύριο

Από 5 €

2 Μέρες

Από 5 €

Ταξιδεύοντας από Μπέργκαμο προς Μιλάνο με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Μπέργκαμο προς Μιλάνο; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Μπέργκαμο προς Μιλάνο;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Μπέργκαμο προς Μιλάνο κοστίζουν 4,80 €. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 14,36 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μπέργκαμο για Μιλάνο.Μπέργκαμο σε Μιλάνο από Τρένου

Το ταξίδι από Μπέργκαμο έως Μιλάνο με Train είναι 45 km και διαρκεί 1 ω 30 λεπτά. Υπάρχουν 16 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 22:10 και την τελευταία στο 16:00. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μπέργκαμο σε Μιλάνο με Train για μόλις 4,80 € ή έως και 49,80 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 5 €.

Καλύτερη τιμή 5 €
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 47 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 16
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 5 €
Υψηλότερη Τιμή 49,80 €
Πρώτη Αναχώρηση 05:00
Τελευταία Αναχώρηση 16:00
Απόσταση 45 km
Αναχώρηση Μπέργκαμο
Άφιξη Μιλάνο
Transportistas Trenitalia, Italo,

Τρένου Εισιτήρια από Μπέργκαμο έως Μιλάνο

  Apr 02
  5.8
  16°
  Apr 03
  5
  14°
  Apr 04
  5
  14°
  Apr 05
  5
  14°
  Apr 06
  5
  13°
  Apr 07
  5
  15°
  Apr 08
  5
  14°
  Apr 09
  5
  16°
  Apr 10
  5
  16°
  Apr 11
  5
  12°
  Apr 12
  5
  Apr 13
  5
  13°
  Apr 14
  5
  16°
  Apr 15
  5
  13°
  Apr 16
  5
  15°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
16°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Μπέργκαμο έως Μιλάνο

 
Apr 02
Sunday
16°
5,80 €
3,50 €
4 €
Apr 03
Monday
14°
5 €
3,50 €
5 €
Apr 04
Tuesday
14°
5 €
3,50 €
5 €
Apr 05
Wednesday
14°
5 €
3,50 €
5 €
Apr 06
Thursday
13°
5 €
3,50 €
5 €
Apr 07
Friday
15°
5 €
3,50 €
4 €
Apr 08
Saturday
14°
5 €
3,50 €
5 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Μπέργκαμο έως Μιλάνο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Μπέργκαμο έως Μιλάνο Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
13.11kg
Τρένου
0.644kg
Λεωφορείο
3.128kg
Αυτοκίνητο
2.254kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Μιλάνο

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Μπέργκαμο προς Μιλάνο;

Για να πάτε από Μπέργκαμο προς Μιλάνο πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 37 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 1 ω 30 λεπτά για να ταξιδέψετε το 46 km μεταξύ Μπέργκαμο και Μιλάνο.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Μπέργκαμο προς Μιλάνο;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Μπέργκαμο προς Μιλάνο, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 22:10. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 16:00. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Μπέργκαμο για Μιλάνο;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Μπέργκαμο από σταθμούς όπως Bergamo and Bergamo Ospedale. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Μιλάνο στους ακόλουθους σταθμούς: Milano Lambrate, Milano Porta Garibaldi, Milano Centrale, Milano Rogoredo and Milano Greco Pirelli. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Μπέργκαμο και Μιλάνο. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Μπέργκαμο προς Μιλάνο πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Μπέργκαμο προς Μιλάνο μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 19 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Trenitalia, Italo, Loco2, Trenord, Trainline, Regionale and Frecciarossa. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 346 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μπέργκαμο προς Μιλάνο. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Μπέργκαμο προς Μιλάνο διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 3 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 16 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές