Βρείτε λεωφορείο από Μιλάνο προς Μπέργκαμο

Ξεκίνα από
5,80 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 3,50 €

Αύριο

Από 3,50 €

2 Μέρες

Από 3,50 €

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Μιλάνο προς Μπέργκαμο

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Μιλάνο προς Μπέργκαμο; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Μιλάνο προς Μπέργκαμο;

Όταν ταξιδεύετε από Μιλάνο προς Μπέργκαμο, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 12,91 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 1,99 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Μιλάνο σε Μπέργκαμο από Λεωφορείο

Το ταξίδι από Μιλάνο έως Μπέργκαμο με Bus είναι 45 km και διαρκεί 1 ω 24 λεπτά. Υπάρχουν 12 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 23:30 και την τελευταία στο 21:00. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μιλάνο σε Μπέργκαμο με Bus για μόλις 1,99 € ή έως και 229,97 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 3,50 €.

Καλύτερη τιμή 3,50 €
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 45 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 12
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 3,50 €
Υψηλότερη Τιμή 150 €
Πρώτη Αναχώρηση 00:00
Τελευταία Αναχώρηση 21:00
Απόσταση 45 km
Αναχώρηση Μιλάνο
Άφιξη Μπέργκαμο
Transportistas Terravision, Autostradale,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Μιλάνο έως Μπέργκαμο

  Apr 02
  3.5
  17°
  Apr 03
  3.5
  14°
  Apr 04
  3.5
  15°
  Apr 05
  3.5
  15°
  Apr 06
  3.5
  16°
  Apr 07
  3.5
  14°
  Apr 08
  3.5
  14°
  Apr 09
  3.5
  16°
  Apr 10
  3.5
  19°
  Apr 11
  3.5
  22°
  Apr 12
  3.5
  23°
  Apr 13
  Περισσότερα
  24°
  Apr 14
  3.5
  24°
  Apr 15
  3.5
  20°
  Apr 16
  3.5
  20°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
17°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Μιλάνο έως Μπέργκαμο

 
Apr 02
Sunday
17°
5,80 €
3,50 €
4 €
Apr 03
Monday
14°
5 €
3,50 €
4 €
Apr 04
Tuesday
15°
5 €
3,50 €
5 €
Apr 05
Wednesday
15°
5 €
3,50 €
5 €
Apr 06
Thursday
16°
5 €
3,50 €
5 €
Apr 07
Friday
14°
5 €
3,50 €
5 €
Apr 08
Saturday
14°
5 €
3,50 €
Περισσότερα

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Μιλάνο έως Μπέργκαμο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Μιλάνο έως Μπέργκαμο Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
13.11kg
Τρένου
0.644kg
Λεωφορείο
3.128kg
Αυτοκίνητο
2.254kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Μπέργκαμο

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Μιλάνο προς Μπέργκαμο με το λεωφορείο;

Το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο είναι περίπου 46 km και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 1 ω 24 λεπτά. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 15 λεπτά. Αν θέλετε να πάτε από Μιλάνο προς Μπέργκαμο όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Μιλάνο προς Μπέργκαμο;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Μιλάνο προς Μπέργκαμο, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 23:30. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 21:00. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Μιλάνο προς Μπέργκαμο;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Μιλάνο από τους ακόλουθους σταθμούς: Cormano - Cusano Milanino East, Milan Bus Station Lampugnano M1, Giulio Natta Street, Milan Centrale Piazza Duca D'aosta, Milan Linate Airport, Milan (malpensa Shuttle Stop T2), Malpensa Terminal 2, Bergamo Airport Departures, Fermata Dell'autobus Parma, Piazza Luigi Di Savoia and Parma (fronte Reale Mutua). Μέχρι την άφιξή σας σε Μπέργκαμο, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: Bergamo (orio Al Serio Airport - Bgy), Bergamo Bergamo Viale Papa Giovanni Xxiii, Viale Papa Giovanni Xxiii 124, Aeroporto / Airport (bgy), Stazione De Bergamo, Bergamo Central Bus Station, Lampugnano, Bergamo Fs, Milan Aeroporto Malpensa, San Donato and Bergamo Airport Departures. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Μπέργκαμο.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Μιλάνο προς Μπέργκαμο;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 46 καθημερινές αναχωρήσεις από Μιλάνο προς Μπέργκαμο. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 514 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν Terravision, Autostradale, Goopti, Flixbus, Autolinee Federico, Marinobus, Itabus, Simet, Locatelli, Distribusion and Flyski Shuttle και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 45 αναχωρήσεις από Μιλάνο που πηγαίνουν απευθείας Μπέργκαμο. Υπάρχουν 1 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές