Τιμές λεωφορείου Μιλάνο - Μπέργκαμο από 3,50 €

Ξεκίνα από
3,50 €

Μιλάνο σε Μπέργκαμο από λεωφορείο

Το ταξίδι από Μιλάνο έως Μπέργκαμο με λεωφορείο είναι 45,52 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 12 λ.. Υπάρχουν 506 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:10 π.μ. και την τελευταία στο 11:50 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μιλάνο σε Μπέργκαμο με λεωφορείο για μόλις 3,50 € ή έως και 109,47 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 3,50 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ3,50 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 12 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα506
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ3,50 €
Υψηλότερη Τιμή109,47 €
Πρώτη Αναχώρηση12:10 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:50 μ.μ.
Απόσταση45,52 χλμ.
ΑναχώρησηΜιλάνο
ΆφιξηΜπέργκαμο
TransportistasBlaBlaCar Bus, TerravissionΠερισσότερα

Λεωφορείο Εισιτήρια από Milan έως Bergamo

Ημερομηνία αναχώρησης
Πέμπτη 29 Φεβ 2024

Το ταξίδι σας από Μιλάνο προς Μπέργκαμο με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Μιλάνο προς Μπέργκαμο; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου για να πάω από Μιλάνο προς Μπέργκαμο;

Όταν ταξιδεύετε από Μιλάνο προς Μπέργκαμο, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 28,20 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 3,50 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Μιλάνο προς Μπέργκαμο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Μιλάνο προς Μπέργκαμο διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 28,20 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Πόση ώρα θα χρειαστεί από Μιλάνο προς Μπέργκαμο με το λεωφορείο;

Η απόσταση μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο είναι περίπου 45,52 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 1 ώ. 12 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι παρακάμψεις και το είδος του δρόμου που χρειάζεται να διασχίσετε. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Για να πάτε από Μιλάνο προς Μπέργκαμο πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 0 ώ. 35 λ.. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 1 ώ. 12 λ. για να ταξιδέψετε το 45,52 χλμ. μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Μιλάνο προς Μπέργκαμο;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Μιλάνο σε σταθμούς όπως . Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως σε Μπέργκαμο. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Μιλάνο προς Μπέργκαμο.

Πόσες διαδρομές από Μιλάνο προς Μπέργκαμο πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 506 καθημερινές αναχωρήσεις από Μιλάνο προς Μπέργκαμο. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 505 αναχωρήσεις από Μιλάνο που πηγαίνουν απευθείας Μπέργκαμο. Υπάρχουν 1 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Μιλάνο προς Μπέργκαμο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Milan έως Bergamo

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπέργκαμο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μιλάνο έως Μπέργκαμο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μιλάνο έως Μπέργκαμο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Milan έως Bergamo

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 3,15 € έως 6,84 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 54% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Μιλάνο έως Μπέργκαμο

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Μιλάνο - Μπέργκαμο με 3,78 € αν είστε τυχεροί ή 4,61 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 7,09 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μπέργκαμο με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Μπέργκαμο με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το BlaBlaCar Bus είναι μια υπηρεσία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων που διατίθεται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας και της περιοχής Μπενελούξ. Είναι θυγατρική της BlaBlaCar, μιας πλατφόρμας carpooling.BlaBlaCar.Η εταιρεία λειτουργεί λεωφορεία από και προς σταθμούς όπως το Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Αεροδρόμιο Gaulle 3, τρένο Annecy, αεροδρόμιο Στουτγάρδης και σταθμός λεωφορείων Victoria.

Η Flibco είναι μια εταιρεία μεταφορών που ειδικεύεται στις υπηρεσίες μεταφοράς που συνδέει αεροδρόμια και πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Με δραστηριότητες σε πολλές χώρες όπως το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία και η Ισπανία, η Flibco προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες, όπως μεταφορές από αεροδρόμιο, μεταφορές από πόλη σε πόλη και ιδιωτικές μεταφορές. Η εταιρεία διαθέτει ένα στόλο από σύγχρονα και άνετα οχήματα και οι οδηγοί της είναι γνωστοί για την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η GoOpti είναι μια εταιρεία μεταφορών με έδρα τη Σλοβενία που προσφέρει κοινές υπηρεσίες μεταφοράς σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 και έκτοτε επεκτάθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες σε 4 χώρες. Οι υπηρεσίες του Goopti έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν προσιτές και βολικές επιλογές μεταφοράς για τους ταξιδιώτες, με έμφαση στις μεταφορές από το αεροδρόμιο και τα υπεραστικά ταξίδια.

Η Itabus είναι μια εταιρεία λεωφορείων που δραστηριοποιείται στην Ιταλία, προσφέροντας υπηρεσίες λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων μεταξύ μεγάλων πόλεων και αεροδρομίων. Παρέχει υπηρεσίες στο Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Μπολόνια, τη Βενετία και άλλες βασικές πόλεις της Ιταλίας. Η Itabus στοχεύει να παρέχει προσιτές και βιώσιμες ταξιδιωτικές επιλογές για τους επιβάτες, με έμφαση στη μείωση των εκπομπών άνθρακα και στην προώθηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον.

Υπηρεσίες εν πλω BlaBlaCar Bus, Terravission and Autrostrasdale από Μιλάνο έως Μπέργκαμο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μιλάνο έως Μπέργκαμο κατά bus.
Εγκαταστάσεις BlaBlaCar Bus Terravission Autrostrasdale FlixBus Autobus Itabus Flibco
wifi WiFi check check cross check check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check cross cross check cross check check
luggage Αποσκευές check cross cross check cross check check
air_con Κλιματισμός check check check check cross check check
bicycle Ποδήλατο cross check cross cross cross cross cross
food_and_drink Φαγητό και ποτό cross cross cross check cross check cross

Μιλάνο έως Μπέργκαμο Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
3.19kg
Λεωφορείο
3.41kg
Πτήση
9.1kg
Αυτοκίνητο
7.28kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπέργκαμο;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπέργκαμο είναι 28,20 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 3,50 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μιλάνο προς Μπέργκαμο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μιλάνο έως Μπέργκαμο είναι 3,50 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο από λεωφορείο;
Μιλάνο έως Μπέργκαμο είναι 45,52 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο;
Το Μιλάνο έως το Μπέργκαμο είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 12 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 35 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μιλάνο έως Μπέργκαμο;
Το Μιλάνο έως το Μπέργκαμο καλύπτεται από τελεστές 8. Μπορείτε να βρείτε στο Virail BlaBlaCar Bus, Terravission, Autrostrasdale, GoOpti, FlixBus, Autobus, Itabus, Flibco and Regionale Veloce που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Μιλάνο σε Μπέργκαμο;
Μιλάνο έως Μπέργκαμο έχει 506 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπέργκαμο;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπέργκαμο αναχωρεί στο 12:10 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπέργκαμο;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπέργκαμο αναχωρεί στο 11:50 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μιλάνο έως Μπέργκαμο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 3,50 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο;
Υπάρχουν σταθμοί 13 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Μιλάνο για να μεταβείτε στο Μπέργκαμο. Μπορείτε να πάτε από Milan Rogoredo, Milan Porta Garibaldi, Rho Rho-fiera M1, Milano Cadorna, Milano, Malpensa Aeroporto, Milano Centrale, Milano Lambrate, Milan Linate Airport, Milano Lampugnano, Sesto S. Giovanni, Milan San Donato and Orio al Serio Bergamo Airport και μπορείτε να φτάσετε στο Stazione di Bergamo and Orio al Serio Bergamo Airport.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Μιλάνο σε Μπέργκαμο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 505 από Μιλάνο έως Μπέργκαμο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μιλάνο έως Μπέργκαμο από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο είναι 0 ώ. 35 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπέργκαμο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μιλάνο έως Μπέργκαμο από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο δημιουργεί εκπομπές CO2 3.41kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Μιλάνο

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μιλάνο

Διεθνή δρομολόγια από Μιλάνο και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Μιλάνο

Κύριες διαδρομές προς Μπέργκαμο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές