Τιμές λεωφορείου Μπαρι - Ρώμη από 7,57€

Ξεκίνα από
7,57€
Ανακαλύπτω

Μπαρι σε Ρώμη από λεωφορείο

Το ταξίδι από Μπαρι έως Ρώμη με λεωφορείο είναι 373,7 km και διαρκεί 5 ω. Υπάρχουν 34 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 01:15 και την τελευταία στο 00:00. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μπαρι σε Ρώμη με λεωφορείο για μόλις 7,57€ ή έως και 129,98€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 7,57€.

Καλύτερη τιμή 7,57€
Διάρκεια Ταξιδίου 5 ω
Σύνδεση ανά ημέρα 34
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 7,57€
Υψηλότερη Τιμή 129,98€
Πρώτη Αναχώρηση 01:15
Τελευταία Αναχώρηση 00:00
Απόσταση 373,7 km
Αναχώρηση Μπαρι
Άφιξη Ρώμη
Transportistas Itabus, Marino Bus,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Μπαρι έως Ρώμη

  Sep 30
  13,99€
  25°
  Oct 01
  7,57€
  25°
  Oct 02
  7,99€
  24°
  Oct 03
  12,48€
  25°
  Oct 04
  16,96€
  25°
  Oct 05
  7,99€
  24°
  Oct 06
  8,41€
  25°
  Oct 07
  9,99€
  23°
  Oct 08
  8,19€
  23°
  Oct 09
  7,99€
  20°
  Oct 10
  8,18€
  20°
  Oct 11
  7,99€
  21°
  Oct 12
  7,99€
  23°
  Oct 13
  8,89€
  22°
  Oct 14
  7,99€
  20°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
25°

Μεταβείτε από Μπαρι προς Ρώμη με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Μπαρι προς Ρώμη; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου για να πάω από Μπαρι προς Ρώμη;

Τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Μπαρι για Ρώμη κοστίζουν 4,09€. Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 42,56€ για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μπαρι για Ρώμη.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Μπαρι έως Ρώμη

 
Sep 30
Σάββατο
25°
48,65€
13,99€
80,68€
24€
Oct 01
Κυριακή
25°
19,90€
7,57€
15,79€
Περισσότερα
Oct 02
Δευτέρα
24°
17,90€
7,99€
15€
28€
Oct 03
Τρίτη
25°
15,40€
12,48€
14,20€
Περισσότερα
Oct 04
Τετάρτη
25°
12,90€
16,96€
13,41€
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
24°
17,90€
7,99€
14,13€
Περισσότερα
Oct 06
Παρασκευή
25°
17,90€
8,41€
14,86€
Περισσότερα
Φτηνά εισιτήρια από Μπαρι έως Ρώμη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μπαρι έως Ρώμη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μπαρι έως Ρώμη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μπαρι στο Ρώμη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Μπαρι έως Ρώμη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 7€ έως 25€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 74% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Μπαρι έως Ρώμη

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Μπαρι - Ρώμη με 9€ αν είστε τυχεροί ή 12€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 15€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ρώμη με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Ρώμη με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Itabus είναι μια εταιρεία λεωφορείων που δραστηριοποιείται στην Ιταλία, προσφέροντας υπηρεσίες λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων μεταξύ μεγάλων πόλεων και αεροδρομίων. Παρέχει υπηρεσίες στο Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Μπολόνια, τη Βενετία και άλλες βασικές πόλεις της Ιταλίας. Η Itabus στοχεύει να παρέχει προσιτές και βιώσιμες ταξιδιωτικές επιλογές για τους επιβάτες, με έμφαση στη μείωση των εκπομπών άνθρακα και στην προώθηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον.

Η Marino Bus είναι μια ιταλική εταιρεία λεωφορείων που εκτελεί δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού. Το Marino Bus εκτελεί δρομολόγια προς μεγάλες ιταλικές πόλεις όπως η Ρώμη, το Μιλάνο, η Φλωρεντία, η Μπολόνια και η Νάπολη, καθώς και διεθνείς προορισμοί όπως το Παρίσι, η Βαρκελώνη και το Μόναχο. Το Marino Bus παρέχει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ενοικιάσεων λεωφορείων και υπεραστικών λεωφορείων, που συνδέουν διάφορους προορισμούς στη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία και το Λουξεμβούργο.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Υπηρεσίες εν πλω Itabus, Marino Bus και FlixBus από Μπαρι έως Ρώμη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μπαρι έως Ρώμη κατά λεωφορείο.
Εγκαταστάσεις Itabus Marino Bus FlixBus
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός

Μπαρι έως Ρώμη Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
2.4kg
Λεωφορείο
15.6kg
Πτήση
624.6kg
Αυτοκίνητο
60.2kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Μπαρι έως Ρώμη;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Μπαρι έως Ρώμη είναι 26,18€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 7,57€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μπαρι προς Ρώμη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μπαρι έως Ρώμη είναι 7,57€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μπαρι και Ρώμη από λεωφορείο;
Μπαρι έως Ρώμη είναι 373,7 km.
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Μπαρι και Ρώμη;
Το Μπαρι έως το Ρώμη είναι κατά μέσο όρο 6 ω 56 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 5 ω.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μπαρι έως Ρώμη;
Το Μπαρι έως το Ρώμη καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Itabus, Marino Bus, FlixBus που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Μπαρι σε Ρώμη;
Μπαρι έως Ρώμη έχει 34 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Μπαρι έως Ρώμη;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Μπαρι έως Ρώμη αναχωρεί στο 01:15. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Μπαρι έως Ρώμη;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Μπαρι έως Ρώμη αναχωρεί στο 00:00. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μπαρι έως Ρώμη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 7,57€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Μπαρι στο Ρώμη;
Υπάρχουν σταθμοί 7 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Μπαρι για να μεταβείτε στο Ρώμη. Μπορείτε να πάτε από Piazza Aldo Moro, Via Giuseppe Capruzzi, Bari Centrale, Bari - Modugno, Bari Bari Capruzzi Dea Coffee, Via Giuseppe Capruzzi 136, Bari Port and Bari Capruzzi Dea Coffee και μπορείτε να φτάσετε στο Tiburtina, Fiumicino, Aeroporto Internazionale, Rome Ciampino Airport, Rome Bus Station "tiburtina", Largo Guido Mazzoni Street, Rome Tiburtina Largo Mazzoni, Roma - Guido Mazzoni and Roma, Anagnina.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Μπαρι σε Ρώμη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 18 από Μπαρι έως Ρώμη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μπαρι έως Ρώμη από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Μπαρι και Ρώμη είναι 5 ω.
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Μπαρι έως Ρώμη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Μπαρι και Ρώμη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μπαρι έως Ρώμη από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Μπαρι στο Ρώμη δημιουργεί εκπομπές CO2 15.6kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Μπαρι

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μπαρι

Διεθνή δρομολόγια από Μπαρι και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Μπαρι

Κύριες διαδρομές προς Ρώμη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές