Βρείτε λεωφορείο από Μπαρι προς Μιλάνο

Ξεκίνα από
14,97 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Μεταβείτε από Μπαρι προς Μιλάνο με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Μπαρι προς Μιλάνο; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια λεωφορείου από Μπαρι προς Μιλάνο;

Όταν ταξιδεύετε από Μπαρι προς Μιλάνο, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 60,60 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 10,97 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Μπαρι σε Μιλάνο από Λεωφορείο

Το ταξίδι από Μπαρι έως Μιλάνο με Bus είναι 786 km και διαρκεί 13 ω 51 λεπτά. Υπάρχουν 23 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 22:05 και την τελευταία στο 21:00. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μπαρι σε Μιλάνο με Bus για μόλις 10,97 € ή έως και 243,42 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Καλύτερη τιμή 11,06 €
Διάρκεια Ταξιδίου 14 ω 43 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 23
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 11,06 €
Υψηλότερη Τιμή 166,98 €
Πρώτη Αναχώρηση 01:00
Τελευταία Αναχώρηση 21:00
Απόσταση 786 km
Αναχώρηση Μπαρι
Άφιξη Μιλάνο
Transportistas Flixbus, Baltour SRL,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Μπαρι έως Μιλάνο

  Apr 02
  Περισσότερα
  16°
  Apr 03
  Περισσότερα
  15°
  Apr 04
  Περισσότερα
  13°
  Apr 05
  Περισσότερα
  13°
  Apr 06
  13.99
  13°
  Apr 07
  13.99
  13°
  Apr 08
  19.98
  15°
  Apr 09
  Περισσότερα
  16°
  Apr 10
  47.97
  15°
  Apr 11
  56
  15°
  Apr 12
  31.98
  17°
  Apr 13
  Περισσότερα
  18°
  Apr 14
  Περισσότερα
  18°
  Apr 15
  Περισσότερα
  18°
  Apr 16
  Περισσότερα
  18°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
16°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Μπαρι έως Μιλάνο

 
Apr 02
Sunday
16°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 03
Monday
15°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 04
Tuesday
13°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 05
Wednesday
13°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 06
Thursday
13°
45,90 €
13,99 €
Περισσότερα
Apr 07
Friday
13°
60,90 €
13,99 €
Περισσότερα
Apr 08
Saturday
15°
49,90 €
19,98 €
36 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Μπαρι έως Μιλάνο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Μπαρι έως Μιλάνο Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
224.01kg
Τρένου
11.004kg
Λεωφορείο
53.448kg
Αυτοκίνητο
38.514kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Μιλάνο

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα είναι η διαδρομή από Μπαρι προς Μιλάνο με λεωφορείο;

Το ταξίδι μεταξύ Μπαρι και Μιλάνο είναι περίπου 786 km και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 13 ω 51 λεπτά. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 10 ω 10 λεπτά. Αν θέλετε να πάτε από Μπαρι προς Μιλάνο όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Μπαρι προς Μιλάνο;

Το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ αναχωρεί από Μπαρι στις 22:05. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά το βράδυ, το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις 21:00. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Μπαρι και Μιλάνο. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Μπαρι για Μιλάνο;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Μπαρι και Μιλάνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Μπαρι σε σταθμούς όπως Bari Bari Capruzzi Dea Coffee, Via Giuseppe Capruzzi 136, Bari Centrale, Bari - Modugno, Bari Capruzzi Dea Coffee, Bari Airport Arrivals Terminal and Aeroporto / Airport (bri). Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Parma Bus Stop, Villa Sant'angelo St, Lampugnano, San Donato Milanese (metro M3), Aeroporto Malpensa Airport (mxp) T1, Bergamo Airport Bus Station, San Donato, Milan Bus Station San Donato, Giuseppe Impastato St, Parma Parma Via Villa Sant'angelo, Via Villa Sant'angelo, Milan Bus Station Lampugnano M1, Giulio Natta Street and Fermata Dell'autobus Parma σε Μιλάνο. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Μπαρι προς Μιλάνο.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Μπαρι προς Μιλάνο;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 27 καθημερινές αναχωρήσεις από Μπαρι προς Μιλάνο. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 47 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν Flixbus, Baltour Srl, Eurolines, Marino, Baltour-eurolines, Ouibus, Deinbus, Buscenter, Autostradale, Goopti, Terravision, Itabus and Distribusion και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 11 αναχωρήσεις από Μπαρι που πηγαίνουν απευθείας Μιλάνο. Υπάρχουν 16 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές