Βρείτε λεωφορείο από Μπολόνια προς Ρώμη

Ξεκίνα από
41 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 12,89 €

Αύριο

Από 7,37 €

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Μπολόνια προς Ρώμη με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Μπολόνια προς Ρώμη; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Μπολόνια προς Ρώμη και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο κοστίζει να πάω από Μπολόνια προς Ρώμη με λεωφορείο;

Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Μπολόνια προς Ρώμη διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε την κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Μπολόνια προς Ρώμη θα κοστίσουν 4,99 €. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 29,86 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.Μπολόνια σε Ρώμη από Λεωφορείο

Το ταξίδι από Μπολόνια έως Ρώμη με Bus είναι 304 km και διαρκεί 5 ω 41 λεπτά. Υπάρχουν 27 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 00:45 και την τελευταία στο 23:20. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μπολόνια σε Ρώμη με Bus για μόλις 4,99 € ή έως και 151,33 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 7,36 €.

Καλύτερη τιμή 6,14 €
Διάρκεια Ταξιδίου 6 ω 17 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 27
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 6,14 €
Υψηλότερη Τιμή 92,54 €
Πρώτη Αναχώρηση 00:25
Τελευταία Αναχώρηση 23:20
Απόσταση 304 km
Αναχώρηση Μπολόνια
Άφιξη Ρώμη
Transportistas Megabus, Flixbus,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Μπολόνια έως Ρώμη

  Apr 02
  12.891
  17°
  Apr 03
  7.365
  14°
  Apr 04
  Περισσότερα
  12°
  Apr 05
  9.99
  10°
  Apr 06
  19.477
  13°
  Apr 07
  24.97
  13°
  Apr 08
  11.87
  13°
  Apr 09
  7.99
  11°
  Apr 10
  26.526
  16°
  Apr 11
  9.9
  19°
  Apr 12
  7.99
  20°
  Apr 13
  Περισσότερα
  21°
  Apr 14
  9.99
  22°
  Apr 15
  7.99
  18°
  Apr 16
  7.99
  21°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
17°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Μπολόνια έως Ρώμη

 
Apr 02
Sunday
17°
37,35 €
12,89 €
24 €
Apr 03
Monday
14°
28,90 €
7,37 €
22 €
Apr 04
Tuesday
12°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 05
Wednesday
10°
29,60 €
9,99 €
24 €
Apr 06
Thursday
13°
23,90 €
19,48 €
Περισσότερα
Apr 07
Friday
13°
29,60 €
24,97 €
23 €
Apr 08
Saturday
13°
30,30 €
11,87 €
29 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Μπολόνια έως Ρώμη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Μπολόνια έως Ρώμη Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
86.64kg
Τρένου
4.256kg
Λεωφορείο
20.672kg
Αυτοκίνητο
14.896kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Ρώμη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Μπολόνια προς Ρώμη με το λεωφορείο;

Για να πάτε από Μπολόνια προς Ρώμη πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Μπολόνια και Ρώμη θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 1 ω 20 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 5 ω 41 λεπτά για να ταξιδέψετε το 304 km μεταξύ Μπολόνια και Ρώμη.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Μπολόνια προς Ρώμη;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Μπολόνια προς Ρώμη, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 00:45. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 23:20. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Μπολόνια προς Ρώμη;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Μπολόνια χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Bologna, Bologna Bus Station Bologna, Xx Settembre Square; House 6, Piazza Xx Settembre, Bologna Terminal Bus 200 Mt Da Stazione Fs, Bologna Autostazione, Bologna Centrale and Bologna (central Bus Station). Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Tiburtina, Rome Bus Station "tiburtina", Largo Guido Mazzoni Street, Piazzale Della Stazione Tiburtina, Roma - Guido Mazzoni, Rome Tiburtina Largo Mazzoni, Aeroporto Ciampino Airport (cia) and Largo Mazzoni (autostaz. Tiburtina) σε Ρώμη. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Μπολόνια ή στο Ρώμη ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Μπολόνια προς Ρώμη;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 25 καθημερινές αναχωρήσεις από Μπολόνια προς Ρώμη. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 64 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν Flixbus, Baltour, Buscenter, Marino, Baltour-eurolines, Eurolines, Deinbus, Ouibus, Sitbus, Autoservizi Salemi, Union Ivkoni Unibus, Distribusion, Saut Asal, Sais and Blablacar Bus και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 19 αναχωρήσεις από Μπολόνια που πηγαίνουν απευθείας Ρώμη. Υπάρχουν 6 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές