Τιμές λεωφορείου Μιλάνο - Μπολόνια από 0,59 €

Ξεκίνα από
0,59 €

Μιλάνο σε Μπολόνια από λεωφορείο

Το ταξίδι από Μιλάνο έως Μπολόνια με λεωφορείο είναι 200,77 χλμ. και διαρκεί 3 ώ. 3 λ.. Υπάρχουν 71 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:20 π.μ. και την τελευταία στο 11:50 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μιλάνο σε Μπολόνια με λεωφορείο για μόλις 0,59 € ή έως και 36,99 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 0,59 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ0,59 €
Διάρκεια Ταξιδίου3 ώ. 3 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα71
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ0,59 €
Υψηλότερη Τιμή36,99 €
Πρώτη Αναχώρηση12:20 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:50 μ.μ.
Απόσταση200,77 χλμ.
ΑναχώρησηΜιλάνο
ΆφιξηΜπολόνια
TransportistasSimet, BlaBlaCar BusΠερισσότερα

Λεωφορείο Εισιτήρια από Milan έως Bologna

Ημερομηνία αναχώρησης
Πέμπτη 29 Φεβ 2024

Ταξιδεύοντας από Μιλάνο προς Μπολόνια με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Μιλάνο προς Μπολόνια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου για να πάω από Μιλάνο προς Μπολόνια;

Τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Μιλάνο για Μπολόνια κοστίζουν 0,59 €. Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 10,45 € για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μιλάνο για Μπολόνια.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Μιλάνο προς Μπολόνια. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Μιλάνο προς Μπολόνια. Παρ' όλα αυτά, κατά μέσο όρο, θα πληρώσετε περίπου 10,45 € για ένα εισιτήριο λεωφορείου. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Επίσης συχνά μπορείτε να βρείτε πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή για συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα πιο φθηνά τους εισιτήρια λεωφορείου.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Μιλάνο προς Μπολόνια με το λεωφορείο;

Με απόσταση 200,77 χλμ. μεταξύ Μιλάνο και Μπολόνια, συνήθως θα χρειαστείτε 3 ώ. 3 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 3 ώ. 3 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Μπολόνια είναι περίπου 200,77 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 3 ώ. 3 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 2 ώ. 15 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Μιλάνο προς Μπολόνια όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Μιλάνο για Μπολόνια;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Μιλάνο από τους ακόλουθους σταθμούς: . Μέχρι την άφιξή σας σε Μπολόνια, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: . Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Μπολόνια.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Μιλάνο προς Μπολόνια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Μιλάνο προς Μπολόνια, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 71 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 71 απευθείας διαδρομές μεταξύ Μιλάνο και Μπολόνια. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Μιλάνο προς Μπολόνια. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Milan έως Bologna

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπολόνια
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μιλάνο έως Μπολόνια.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μιλάνο έως Μπολόνια, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μιλάνο στο Μπολόνια.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Milan έως Bologna

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 2,56 € έως 8,21 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 69% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Μιλάνο έως Μπολόνια

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Μιλάνο - Μπολόνια με 4,00 € αν είστε τυχεροί ή 5,76 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 9,20 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μπολόνια με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Μπολόνια με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το BlaBlaCar Bus είναι μια υπηρεσία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων που διατίθεται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας και της περιοχής Μπενελούξ. Είναι θυγατρική της BlaBlaCar, μιας πλατφόρμας carpooling.BlaBlaCar.Η εταιρεία λειτουργεί λεωφορεία από και προς σταθμούς όπως το Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Αεροδρόμιο Gaulle 3, τρένο Annecy, αεροδρόμιο Στουτγάρδης και σταθμός λεωφορείων Victoria.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Itabus είναι μια εταιρεία λεωφορείων που δραστηριοποιείται στην Ιταλία, προσφέροντας υπηρεσίες λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων μεταξύ μεγάλων πόλεων και αεροδρομίων. Παρέχει υπηρεσίες στο Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Μπολόνια, τη Βενετία και άλλες βασικές πόλεις της Ιταλίας. Η Itabus στοχεύει να παρέχει προσιτές και βιώσιμες ταξιδιωτικές επιλογές για τους επιβάτες, με έμφαση στη μείωση των εκπομπών άνθρακα και στην προώθηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον.

Η Marino Bus είναι μια ιταλική εταιρεία λεωφορείων που εκτελεί δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού. Το Marino Bus εκτελεί δρομολόγια προς μεγάλες ιταλικές πόλεις όπως η Ρώμη, το Μιλάνο, η Φλωρεντία, η Μπολόνια και η Νάπολη, καθώς και διεθνείς προορισμοί όπως το Παρίσι, η Βαρκελώνη και το Μόναχο. Το Marino Bus παρέχει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ενοικιάσεων λεωφορείων και υπεραστικών λεωφορείων, που συνδέουν διάφορους προορισμούς στη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία και το Λουξεμβούργο.

Η Ferrovie dello Stato Italiane είναι η ιδιοκτήτρια της Trenitalia, η οποία λειτουργεί ως ο κύριος φορέας εκμετάλλευσης τρένων στην Ιταλία. Τα τρένα υψηλής ταχύτητας Frecciarossa συνδέουν το Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Νάπολη, τη Φλωρεντία και το Τορίνο με ταχύτητες έως και 300 km/h (186 mph). Το Frecciargento και το Frecciabianca είναι δύο άλλες υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας που λειτουργούν με ελαφρώς πιο αργούς ρυθμούς, αλλά παρέχουν συνδεσιμότητα με μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις. Η Trenitalia λειτουργεί περιφερειακά και υπεραστικά τρένα και παρέχει διεθνείς συνδέσεις με γειτονικές χώρες μέσω τρένων EuroCity.

Υπηρεσίες εν πλω Simet, BlaBlaCar Bus and Trenitalia από Μιλάνο έως Μπολόνια
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μιλάνο έως Μπολόνια κατά bus.
Εγκαταστάσεις Simet BlaBlaCar Bus Trenitalia Autrostrasdale Marino Bus FlixBus Autolinee Federico Itabus Terravission
wifi WiFi check check check cross check check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check cross check cross check check check check cross
air_con Κλιματισμός check check check check check check check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος cross check check cross cross check check check cross
luggage Αποσκευές cross check check cross check check cross check cross
quiet_zone Ήσυχη ζώνη cross cross check cross cross cross cross cross cross
accessibility Προσιτότητα cross cross check cross cross cross cross cross cross
bicycle Ποδήλατο cross cross check cross cross cross check cross check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου cross cross check cross cross cross cross cross cross

Μιλάνο έως Μπολόνια Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
14.05kg
Λεωφορείο
15.06kg
Πτήση
40.15kg
Αυτοκίνητο
32.12kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπολόνια;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπολόνια είναι 10,45 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 0,59 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μιλάνο προς Μπολόνια;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μιλάνο έως Μπολόνια είναι 0,59 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μιλάνο και Μπολόνια από λεωφορείο;
Μιλάνο έως Μπολόνια είναι 200,77 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Μπολόνια;
Το Μιλάνο έως το Μπολόνια είναι κατά μέσο όρο 3 ώ. 3 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ώ. 15 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μιλάνο έως Μπολόνια;
Το Μιλάνο έως το Μπολόνια καλύπτεται από τελεστές 8. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Simet, BlaBlaCar Bus, Trenitalia, Autrostrasdale, Marino Bus, FlixBus, Autolinee Federico, Itabus and Terravission που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Μιλάνο σε Μπολόνια;
Μιλάνο έως Μπολόνια έχει 71 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπολόνια;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπολόνια αναχωρεί στο 12:20 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπολόνια;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπολόνια αναχωρεί στο 11:50 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μιλάνο έως Μπολόνια;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 0,59 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Μιλάνο στο Μπολόνια;
Υπάρχουν σταθμοί 13 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Μιλάνο για να μεταβείτε στο Μπολόνια. Μπορείτε να πάτε από Rho Rho-fiera M1, Milan Linate Airport, Orio al Serio Bergamo Airport, Malpensa Aeroporto, Milan Porta Garibaldi, Milano Lambrate, Milano Centrale, Milan San Donato, Milano Lampugnano, Milano Cadorna, Sesto S. Giovanni, Milano and Milan Rogoredo και μπορείτε να φτάσετε στο Bologna Piazza Franklin Delano Roosevelt, Bologna Centrale, Bologna Airport and Casalecchio di Reno Stazione Casalecchio Garibaldi.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Μιλάνο σε Μπολόνια;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 71 από Μιλάνο έως Μπολόνια.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μιλάνο έως Μπολόνια από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Μπολόνια είναι 2 ώ. 15 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Μιλάνο έως Μπολόνια;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Μπολόνια.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μιλάνο έως Μπολόνια από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Μιλάνο στο Μπολόνια δημιουργεί εκπομπές CO2 15.06kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Μιλάνο

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μιλάνο

Διεθνή δρομολόγια από Μιλάνο και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Μιλάνο

Κύριες διαδρομές προς Μπολόνια

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές