Βρείτε λεωφορείο από Μιλάνο προς Μπολόνια

Ξεκίνα από
7,99 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 4,09 €

Αύριο

Από 3,99 €

2 Μέρες

Από 3,99 €

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Μιλάνο προς Μπολόνια με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Μιλάνο προς Μπολόνια; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Μιλάνο προς Μπολόνια και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια λεωφορείου από Μιλάνο προς Μπολόνια;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Μιλάνο προς Μπολόνια θα σας κοστίσει 15,37 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 1,99 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.Μιλάνο σε Μπολόνια από Λεωφορείο

Το ταξίδι από Μιλάνο έως Μπολόνια με Bus είναι 201 km και διαρκεί 3 ω. Υπάρχουν 27 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 02:20 και την τελευταία στο 23:10. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μιλάνο σε Μπολόνια με Bus για μόλις 1,99 € ή έως και 520 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 3,99 €.

Καλύτερη τιμή 1,99 €
Διάρκεια Ταξιδίου 2 ω 52 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 27
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 1,99 €
Υψηλότερη Τιμή 51,43 €
Πρώτη Αναχώρηση 05:20
Τελευταία Αναχώρηση 23:10
Απόσταση 201 km
Αναχώρηση Μιλάνο
Άφιξη Μπολόνια
Transportistas Megabus, Flixbus,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Μιλάνο έως Μπολόνια

  Apr 02
  4.093
  17°
  Apr 03
  3.99
  14°
  Apr 04
  3.99
  15°
  Apr 05
  3.99
  15°
  Apr 06
  7.99
  16°
  Apr 07
  8.97
  14°
  Apr 08
  4.99
  14°
  Apr 09
  3.99
  16°
  Apr 10
  3.99
  19°
  Apr 11
  3.99
  22°
  Apr 12
  4.99
  23°
  Apr 13
  3.99
  24°
  Apr 14
  3.99
  24°
  Apr 15
  3.99
  20°
  Apr 16
  3.99
  20°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
17°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Μιλάνο έως Μπολόνια

 
Apr 02
Sunday
17°
17,65 €
4,09 €
9 €
Apr 03
Monday
14°
17,65 €
3,99 €
14 €
Apr 04
Tuesday
15°
14,90 €
3,99 €
13 €
Apr 05
Wednesday
15°
17,65 €
3,99 €
14 €
Apr 06
Thursday
16°
17,65 €
7,99 €
11 €
Apr 07
Friday
14°
16,90 €
8,97 €
Περισσότερα
Apr 08
Saturday
14°
17,65 €
4,99 €
13 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Μιλάνο έως Μπολόνια

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Μιλάνο έως Μπολόνια Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
57.285kg
Τρένου
2.814kg
Λεωφορείο
13.668kg
Αυτοκίνητο
9.849kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Μπολόνια

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Μιλάνο προς Μπολόνια;

Η απόσταση μεταξύ Μιλάνο και Μπολόνια είναι περίπου 201 km. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 3 ω. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Μιλάνο και Μπολόνια διαρκούν 2 ω 15 λεπτά. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Μιλάνο προς Μπολόνια;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Μιλάνο προς Μπολόνια, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 02:20. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 23:10. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Μιλάνο προς Μπολόνια;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Μιλάνο χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Lampugnano, San Donato Milanese (metro M3), Aeroporto Malpensa Airport (mxp) T1, Bergamo Airport Bus Station, San Donato, Milan Lampugnano Via Giulio Natta, Milan Centrale Piazza Duca D'aosta, Milan, Parma Parma Viale Delle Esposizioni, Viale Delle Esposizioni and Milano Rogoredo. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Piazza Xx Settembre, Bologna, Bologna Terminal Bus 200 Mt Da Stazione Fs, Stazione Centrale, Bologna Bus Station Bologna, Xx Settembre Square; House 6, Bologna (central Bus Station), Bologna Autostazione and Bologna Centrale σε Μπολόνια. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Μιλάνο ή στο Μπολόνια ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Μιλάνο προς Μπολόνια;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Μιλάνο προς Μπολόνια μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 36 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Flixbus, Baltour, Buscenter, Goopti, Eurolines, Marino, Baltour-eurolines, Ouibus, Deinbus, Terravision, Autolinee Federico, Simet, Itabus, Union Ivkoni Unibus, Distribusion and Blablabus. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 73 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μιλάνο προς Μπολόνια. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Μιλάνο προς Μπολόνια διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 36 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές