Βρείτε λεωφορείο από Ρώμη προς Μπολόνια

Ξεκίνα από
18,99 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 9,90 €

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Από 7,99 €

Μεταβείτε από Ρώμη προς Μπολόνια με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Ρώμη προς Μπολόνια; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Ρώμη προς Μπολόνια;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Ρώμη προς Μπολόνια θα σας κοστίσει 29,41 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 4,97 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.Ρώμη σε Μπολόνια από Λεωφορείο

Το ταξίδι από Ρώμη έως Μπολόνια με Bus είναι 304 km και διαρκεί 6 ω 20 λεπτά. Υπάρχουν 25 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 00:30 και την τελευταία στο 23:35. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ρώμη σε Μπολόνια με Bus για μόλις 4,97 € ή έως και 76,98 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 7,99 €.

Καλύτερη τιμή 6,14 €
Διάρκεια Ταξιδίου 6 ω 50 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 25
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 6,14 €
Υψηλότερη Τιμή 76,98 €
Πρώτη Αναχώρηση 01:20
Τελευταία Αναχώρηση 23:35
Απόσταση 304 km
Αναχώρηση Ρώμη
Άφιξη Μπολόνια
Transportistas Megabus, Flixbus,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Ρώμη έως Μπολόνια

  Apr 02
  9.9
  16°
  Apr 03
  Περισσότερα
  14°
  Apr 04
  7.99
  10°
  Apr 05
  9.9
  12°
  Apr 06
  9.9
  12°
  Apr 07
  7.99
  13°
  Apr 08
  7.99
  14°
  Apr 09
  6.89
  15°
  Apr 10
  17.97
  15°
  Apr 11
  13.99
  12°
  Apr 12
  13.959
  12°
  Apr 13
  7.365
  11°
  Apr 14
  7.99
  13°
  Apr 15
  9.9
  17°
  Apr 16
  9.99
  15°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
16°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Ρώμη έως Μπολόνια

 
Apr 02
Sunday
16°
30,30 €
9,90 €
20 €
Apr 03
Monday
14°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 04
Tuesday
10°
28,90 €
7,99 €
23 €
Apr 05
Wednesday
12°
18,90 €
9,90 €
24 €
Apr 06
Thursday
12°
29,90 €
9,90 €
24 €
Apr 07
Friday
13°
24,90 €
7,99 €
30 €
Apr 08
Saturday
14°
24,90 €
7,99 €
35 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Ρώμη έως Μπολόνια

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Ρώμη έως Μπολόνια Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
86.64kg
Τρένου
4.256kg
Λεωφορείο
20.672kg
Αυτοκίνητο
14.896kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Μπολόνια

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Ρώμη προς Μπολόνια με το λεωφορείο;

Η απόσταση μεταξύ Ρώμη και Μπολόνια είναι περίπου 304 km. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 6 ω 20 λεπτά. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Ρώμη και Μπολόνια διαρκούν 1 ω 20 λεπτά. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Ρώμη προς Μπολόνια;

Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Ρώμη προς Μπολόνια είναι στις 00:30 ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις 23:35. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Ρώμη και Μπολόνια. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Ρώμη για Μπολόνια;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Ρώμη χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Tiburtina, Rome Bus Station "tiburtina", Largo Guido Mazzoni Street, Cia Aeroporto, Roma - Guido Mazzoni, Rome Tiburtina Largo Mazzoni, Roma, Anagnina, Fiumicino, Aeroporto Internazionale and Rome Ciampino Airport. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Bologna, Bologna Bus Station Bologna, Xx Settembre Square; House 6, Bologna Piazza Xx Settembre, Autostazione, Bologna Terminal Bus 200 Mt Da Stazione Fs and Bologna (central Bus Station) σε Μπολόνια. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Ρώμη ή στο Μπολόνια ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Ρώμη προς Μπολόνια;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Ρώμη προς Μπολόνια μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 36 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Flixbus, Baltour, Buscenter, Eurolines, Marino, Baltour-eurolines, Ouibus, Deinbus, Sitbus, Autoservizi Salemi, Distribusion, Saut Asal, Sais and Blablacar Bus. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 82 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Ρώμη προς Μπολόνια. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Ρώμη προς Μπολόνια διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 27 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 9 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές