Βρείτε λεωφορείο από Μπολόνια προς Μιλάνο

Ξεκίνα από
3,99 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 3,68 €

Αύριο

Από 3,99 €

2 Μέρες

Από 3,99 €

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Μπολόνια προς Μιλάνο

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Μπολόνια προς Μιλάνο; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια λεωφορείου από Μπολόνια προς Μιλάνο;

Τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Μπολόνια για Μιλάνο κοστίζουν 1,99 €. Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 14,69 € για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μπολόνια για Μιλάνο.Μπολόνια σε Μιλάνο από Λεωφορείο

Το ταξίδι από Μπολόνια έως Μιλάνο με Bus είναι 201 km και διαρκεί 2 ω 57 λεπτά. Υπάρχουν 24 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 01:20 και την τελευταία στο 22:05. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μπολόνια σε Μιλάνο με Bus για μόλις 1,99 € ή έως και 532,19 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 3,68 €.

Καλύτερη τιμή 1,99 €
Διάρκεια Ταξιδίου 2 ω 55 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 24
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 1,99 €
Υψηλότερη Τιμή 300 €
Πρώτη Αναχώρηση 01:20
Τελευταία Αναχώρηση 22:05
Απόσταση 201 km
Αναχώρηση Μπολόνια
Άφιξη Μιλάνο
Transportistas Megabus, Flixbus,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Μπολόνια έως Μιλάνο

  Apr 02
  3.682
  17°
  Apr 03
  3.99
  14°
  Apr 04
  3.99
  12°
  Apr 05
  3.99
  10°
  Apr 06
  3.99
  13°
  Apr 07
  4.99
  13°
  Apr 08
  3.99
  13°
  Apr 09
  3.99
  11°
  Apr 10
  7.99
  16°
  Apr 11
  8
  19°
  Apr 12
  4.99
  20°
  Apr 13
  3.99
  21°
  Apr 14
  3.932
  22°
  Apr 15
  3.682
  18°
  Apr 16
  3.99
  21°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
17°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Μπολόνια έως Μιλάνο

 
Apr 02
Sunday
17°
17,65 €
3,68 €
13 €
Apr 03
Monday
14°
17,65 €
3,99 €
27 €
Apr 04
Tuesday
12°
17,65 €
3,99 €
13 €
Apr 05
Wednesday
10°
17,65 €
3,99 €
13 €
Apr 06
Thursday
13°
17,65 €
3,99 €
13 €
Apr 07
Friday
13°
17,65 €
4,99 €
Περισσότερα
Apr 08
Saturday
13°
17,65 €
3,99 €
Περισσότερα

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Μπολόνια έως Μιλάνο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Μπολόνια έως Μιλάνο Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
57.285kg
Τρένου
2.814kg
Λεωφορείο
13.668kg
Αυτοκίνητο
9.849kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Μιλάνο

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα χρειαστεί από Μπολόνια προς Μιλάνο με το λεωφορείο;

Η διαδρομή μεταξύ Μπολόνια και Μιλάνο με λεωφορείο συνήθως διαρκεί 2 ω 57 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 201 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Μπολόνια προς Μιλάνο θα χρειαστείτε 2 ω. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Μιλάνο γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Μπολόνια προς Μιλάνο;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Μπολόνια προς Μιλάνο, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 01:20. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 22:05. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Στο ταξίδι με λεωφορείο από Μπολόνια προς Μιλάνο, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Μπολόνια και Μιλάνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Μπολόνια σε σταθμούς όπως Bologna, Piazza Xx Settembre, Bologna Bus Station Bologna, Xx Settembre Square; House 6, Bologna (central Bus Station), Stazione Centrale, Bologna Terminal Bus 200 Mt Da Stazione Fs, Railway Station Bologna, Bologna Autostazione and Bologna Centrale. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Metro San Donato, Milano Rogoredo, Parma Parma Viale Delle Esposizioni, Viale Delle Esposizioni, Milano, Bergamo Aeroporto (orio Al Serio - Bgy), Milan Bus Station San Donato, Giuseppe Impastato St, Milan Bus Station Lampugnano M1, Giulio Natta Street, Terminal Bus Milano-lampugnano, Malpensa Aeroporto and Malpensa Terminal 1 σε Μιλάνο. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Μπολόνια προς Μιλάνο.

Πόσες διαδρομές από Μπολόνια προς Μιλάνο υπάρχουν κάθε μέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 36 καθημερινές αναχωρήσεις από Μπολόνια προς Μιλάνο. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 76 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν Flixbus, Baltour, Buscenter, Goopti, Baltour-eurolines, Marino, Eurolines, Deinbus, Terravision, Ouibus, Autostradale, Autolinee Federico, Simet, Itabus, Union Ivkoni, Distribusion and Blablabus και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 35 αναχωρήσεις από Μπολόνια που πηγαίνουν απευθείας Μιλάνο. Υπάρχουν 1 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές