Βρείτε τρένο από Κιλκίς προς Δροσάτο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 16 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 22:20
Τελευταία αναχώρηση 08:26
απόσταση 20 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Κιλκίς προς Δροσάτο στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Κιλκίς προς Δροσάτο με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Κιλκίς και Δροσάτο.

Τρένα από Κιλκίς προς Δροσάτο

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Κιλκίς προς Δροσάτο με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 16 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Δροσάτο με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 16 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 22:20, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Κιλκίς στις 08:26.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Δροσάτο και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Κιλκίς από τον σταθμό Κιλκίς και φτάνουν στον σταθμό Δοϊράνη.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Κιλκίς προς Δροσάτο με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Δροσάτο από την πόλη Κιλκίς. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κιλκίς προς Δροσάτο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 2, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.