• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Κιλκίς προς Βέροια

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Βέροια

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Κιλκίς προς Βέροια στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Κιλκίς προς Βέροια

Για να φτάσετε στην πόλη Βέροια με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 13 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 12:56
Τελευταία αναχώρηση 12:56
απόσταση 77 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 13 λεπτά
Κιλκίς - Βέροια
12:56 - 17:09

Πότε φεύγουν τα τρένα για Βέροια και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Τα δρομολόγια τρένων που εκτελούνται μεταξύ Κιλκίς και Βέροια διαρκούν 4 ω 13 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει στις 12:56, ενώ το τελευταίο στις 12:56

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Κιλκίς προς Βέροια

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Κιλκίς από τον σταθμό Κιλκίς και φτάνουν στον σταθμό Βέροια.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Κιλκίς προς Βέροια

Αν επιθυμείτε να πάτε από Κιλκίς προς Βέροια με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 1. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 1 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή. Αν θέλετε να πάτε από Κιλκίς προς Βέροια με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κιλκίς προς Βέροια με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 1 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.

Σταθμοί αναχώρησης

Κιλκίς

Σταθμοί προορισμού

Βέροια
Logo

Σχετικά με εμάς