Βρείτε τρένο από Στυλίδα προς Κιλκίς

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

απόσταση 232 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Στυλίδα προς Κιλκίς στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Στυλίδα προς Κιλκίς. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Στυλίδα προς Κιλκίς

Αν θέλετε να πάτε από Στυλίδα προς Κιλκίς με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Στυλίδα - Κιλκίς.

Τρένα από Στυλίδα προς Κιλκίς

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Στυλίδα προς Κιλκίς

Τα δρομολόγια τρένων που εκτελούνται μεταξύ Στυλίδα και Κιλκίς διαρκούν . Το πρώτο τρένο φεύγει στις , ενώ το τελευταίο στις

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Στυλίδα προς Κιλκίς

Τα τρένα προς Κιλκίς αναχωρούν από Στυλίδα από τον σταθμό Στυλίδα and Βασιλική και φτάνουν στον σταθμό Κιλκίς.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Στυλίδα προς Κιλκίς με τρένο