Βρείτε τρένο από Κάτω Τιθορέα προς Αλεξανδρούπολη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 23,50€
Διάρκεια ταξιδιού 12 ω 20 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 01:39
Τελευταία αναχώρηση: 15:08
Απόσταση 368km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Κάτω Τιθορέα προς Αλεξανδρούπολη στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Κάτω Τιθορέα προς Αλεξανδρούπολη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Κάτω Τιθορέα προς Αλεξανδρούπολη

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Κάτω Τιθορέα και Αλεξανδρούπολη.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Κάτω Τιθορέα προς Αλεξανδρούπολη

Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, είναι πιθανόν να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κάτω Τιθορέα προς Αλεξανδρούπολη με 23,50 €. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, τα εισιτήρια τρένου προς Αλεξανδρούπολη κοστίζουν 27,10 € κατά μέσον όρο.

,

Τρένα από Κάτω Τιθορέα προς Αλεξανδρούπολη


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κάτω Τιθορέα και Αλεξανδρούπολη

Τα τρένα προς Αλεξανδρούπολη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη or Τιθορέα και να φτάνουν στον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Κάτω Τιθορέα προς Αλεξανδρούπολη με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Κάτω Τιθορέα προς Αλεξανδρούπολη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 1 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Κάτω Τιθορέα προς Αλεξανδρούπολη με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 10 hours and 30 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αλεξανδρούπολη σε 8 hours and 11 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κάτω Τιθορέα στις 01:07, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 15:07.