Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Βαθύ προς Αυλώνα

Starting from
∞ €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Τρένου

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αυλώνα

Ανακαλύπτω

Ταξιδεύοντας από Βαθύ προς Αυλώνα με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Βαθύ προς Αυλώνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Βαθύ προς το Αυλώνα μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 21 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 22
Πρώτη αναχώρηση 08:35
Τελευταία αναχώρηση 01:35
απόσταση 19 km

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
22
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
∞ €
Μέγιστη τιμή
-∞ €

Βαθύ - Αυλώνα

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 19 λεπτά
Αυλίδα - Αγ. Θωμάς
08:35 - 08:54
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 24 λεπτά
Αυλίδα - Αυλώνα
08:35 - 08:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 24 λεπτά
Αυλίδα - Αυλώνα
09:35 - 09:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 19 λεπτά
Αυλίδα - Αγ. Θωμάς
09:35 - 09:54
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 24 λεπτά
Αυλίδα - Αυλώνα
11:35 - 11:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 19 λεπτά
Αυλίδα - Αγ. Θωμάς
11:35 - 11:54
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 19 λεπτά
Αυλίδα - Αγ. Θωμάς
13:35 - 13:54

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Βαθύ προς Αυλώνα;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Βαθύ και Αυλώνα συνήθως χρειάζεται 21 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 19 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Βαθύ προς Αυλώνα θα χρειαστείτε 19 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Αυλώνα γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Βαθύ προς Αυλώνα;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Βαθύ προς Αυλώνα είναι στις 08:35 ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 01:35. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Βαθύ και Αυλώνα. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Βαθύ προς Αυλώνα, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Βαθύ από τους ακόλουθους σταθμούς: Αυλίδα. Μέχρι την άφιξή σας σε Αυλώνα, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: Αγ. Θωμάς and Αυλώνα. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Αυλώνα.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Βαθύ προς Αυλώνα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Βαθύ προς Αυλώνα μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 22 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως TrainOSE. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 24 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Βαθύ προς Αυλώνα. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Βαθύ προς Αυλώνα διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 22 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33