Βρείτε τρένο από Βελεστίνο προς Βόλος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 16 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 9
Πρώτη αναχώρηση: 05:09
Τελευταία αναχώρηση: 23:02
Απόσταση 17km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Βελεστίνο προς Βόλος στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Βελεστίνο προς Βόλος

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Βελεστίνο και Βόλος.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Βελεστίνο προς Βόλος

Τιμή εισιτηρίου Βελεστίνο - Βόλος κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Βόλος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Βελεστίνο από τον σταθμό Βελεστίνο και φτάνουν στον σταθμό Βόλος.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Βελεστίνο προς Βόλος με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 7 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Βελεστίνο προς Βόλος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 7 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Βελεστίνο προς Βόλος;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Βόλος σε 16 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 16 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Βόλος είναι στις 05:05, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Βελεστίνο στις 23:10.