Βρείτε τρένο από Αμύνταιο προς Νέοι Πόροι

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 27 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 07:26
Τελευταία αναχώρηση: 16:40
Απόσταση 114km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αμύνταιο προς Νέοι Πόροι

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αμύνταιο προς Νέοι Πόροι. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Αμύνταιο προς Νέοι Πόροι

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αμύνταιο και Νέοι Πόροι.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αμύνταιο προς Νέοι Πόροι

Τρένα από Αμύνταιο προς Νέοι Πόροι


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Νέοι Πόροι και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Νέοι Πόροι αναχωρούν από Αμύνταιο από τον σταθμό Αμύνταιο και φτάνουν στον σταθμό Νέοι Πόροι.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αμύνταιο προς Νέοι Πόροι

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Νέοι Πόροι από την πόλη Αμύνταιο, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 3. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Νέοι Πόροι και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 27 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Νέοι Πόροι σε 3 hours and 18 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Αμύνταιο στις 07:07, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 16:07.