Βρείτε τρένο από Αμύνταιο προς Τρίκαλα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 6 ω 33 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 13:51
Τελευταία αναχώρηση 19:40
απόσταση 126 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αμύνταιο προς Τρίκαλα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αμύνταιο προς Τρίκαλα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αμύνταιο προς Τρίκαλα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Αμύνταιο προς Τρίκαλα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αμύνταιο προς Τρίκαλα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 6 ω 33 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Τρίκαλα σε 4 ω 59 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Αμύνταιο στις 13:51, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:40.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αμύνταιο και Τρίκαλα

Τα τρένα προς Τρίκαλα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αμύνταιο και να φτάνουν στον σταθμό Τρίκαλα.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αμύνταιο προς Τρίκαλα

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Αμύνταιο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 2 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αμύνταιο προς Τρίκαλα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 2 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.