Βρείτε τρένο από Τρίκαλα προς Σκύδρα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 18 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση: 07:16
Τελευταία αναχώρηση: 19:56
Απόσταση 139km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Τρίκαλα προς Σκύδρα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Τρίκαλα προς Σκύδρα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Τρίκαλα προς Σκύδρα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Τρίκαλα και Σκύδρα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Τρίκαλα προς Σκύδρα

Τρένα από Τρίκαλα προς Σκύδρα


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Τρίκαλα - Σκύδρα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Σκύδρα από τον σταθμό Τρίκαλα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Σκύδρα.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Τρίκαλα προς Σκύδρα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Σκύδρα από την πόλη Τρίκαλα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 4. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 4 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Σκύδρα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Σκύδρα φεύγει στις 07:07, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:07. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 hours and 18 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Σκύδρα σε 3 hours and 24 minutes.