Βρείτε τρένο από Σκύδρα προς Τρίκαλα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 36 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 14:49
Τελευταία αναχώρηση 20:37
απόσταση 139 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Σκύδρα προς Τρίκαλα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Σκύδρα προς Τρίκαλα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Σκύδρα προς Τρίκαλα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Σκύδρα προς Τρίκαλα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Σκύδρα προς Τρίκαλα

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Σκύδρα προς Τρίκαλα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 ω 36 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Τρίκαλα σε 4 ω 2 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Σκύδρα στις 14:49, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 20:37.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Σκύδρα και Τρίκαλα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Τρίκαλα από τον σταθμό Σκύδρα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Τρίκαλα.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Σκύδρα και Τρίκαλα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σκύδρα προς Τρίκαλα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Σκύδρα προς Τρίκαλα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Σκύδρα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 2, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.