Βρείτε τρένο από Τρίκαλα προς Κορινός

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 1 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 10:16
Τελευταία αναχώρηση 20:31
απόσταση 110 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Τρίκαλα προς Κορινός στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Τρίκαλα προς Κορινός με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Τρίκαλα προς Κορινός

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Τρίκαλα και Κορινός.

Τρένα από Τρίκαλα προς Κορινός

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κορινός και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κορινός σε 2 ω 12 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 3 ω 1 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Κορινός είναι στις 10:16, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Τρίκαλα στις 20:31.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κορινός και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Τρίκαλα από τον σταθμό Τρίκαλα και φτάνουν στον σταθμό Κορινός.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Τρίκαλα και Κορινός είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Τρίκαλα προς Κορινός με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 3 για να φθάσετε στην πόλη Κορινός από την πόλη Τρίκαλα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 3 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Κορινός την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Τρίκαλα προς Κορινός με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 3 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.