Βρείτε τρένο από Οινόη προς Άγιος Στέφανος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 32 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση 09:49
Τελευταία αναχώρηση 00:49
απόσταση 29 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Οινόη προς Άγιος Στέφανος στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Οινόη προς Άγιος Στέφανος με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Οινόη - Άγιος Στέφανος.

Τρένα από Οινόη προς Άγιος Στέφανος

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Οινόη προς Άγιος Στέφανος και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 32 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Άγιος Στέφανος με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 32 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 09:49, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Οινόη στις 00:49.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Οινόη προς Άγιος Στέφανος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Οινόη από τον σταθμό Οινόη και φτάνουν στον σταθμό Αγ. Στέφανος.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Οινόη προς Άγιος Στέφανος με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Οινόη προς Άγιος Στέφανος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 11. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 11 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Οινόη προς Άγιος Στέφανος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 11 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 11, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.