Βρείτε τρένο από Βόλος προς Άγιος Στέφανος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 20 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση 08:50
Τελευταία αναχώρηση 20:40
απόσταση 157 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Βόλος προς Άγιος Στέφανος

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Βόλος προς Άγιος Στέφανος με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Βόλος - Άγιος Στέφανος.

Τρένα από Βόλος προς Άγιος Στέφανος

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Άγιος Στέφανος με τρένο

Χρειάζεται χρόνος 5 ω 20 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Άγιος Στέφανος με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 3 ω 41 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 08:50, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Βόλος στις 20:40.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Άγιος Στέφανος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Βόλος από τον σταθμό Βόλος και φτάνουν στον σταθμό Αγ. Στέφανος.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Βόλος και Άγιος Στέφανος, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Βόλος προς Άγιος Στέφανος

Αν επιθυμείτε να πάτε από Βόλος προς Άγιος Στέφανος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 7. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 7 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Άγιος Στέφανος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Άγιος Στέφανος από την πόλη Βόλος, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 7. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 7, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.