Βρείτε τρένο από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών

Καλαμπάκα σε Σταθμός Αφιδνών από τρένου

Το ταξίδι από Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών με τρένου είναι 255,47 χλμ. και διαρκεί 4 ώ. 48 λ.. Υπάρχουν 3 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 8:42 π.μ. και την τελευταία στο 8:32 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Καλαμπάκα σε Σταθμός Αφιδνών με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου4 ώ. 48 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα3
Πρώτη Αναχώρηση8:42 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση8:32 μ.μ.
Απόσταση255,47 χλμ.
ΑναχώρησηΚαλαμπάκα
ΆφιξηΣταθμός Αφιδνών
TransportistasHellenic

Ταξιδεύοντας από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών θα κοστίσει . Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου . Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών θα σας κοστίσει . Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών;

Το ταξίδι από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών με τρένο συνήθως διαρκεί 4 ώ. 48 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 255,47 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 4 ώ. 48 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Καλαμπάκα και Σταθμός Αφιδνών συνήθως χρειάζεται 4 ώ. 48 λ. για να καλύψει μια απόσταση 255,47 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών θα χρειαστείτε 3 ώ. 34 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Σταθμός Αφιδνών γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών είναι στις 8:42 π.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 8:32 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες. Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών αναχωρεί στις 8:42 π.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις 8:32 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Καλαμπάκα για Σταθμός Αφιδνών;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Καλαμπάκα από τους ακόλουθους σταθμούς: . Μέχρι την άφιξή σας σε Σταθμός Αφιδνών, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: . Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Σταθμός Αφιδνών.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών;

Το δρομολόγιο από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Καλαμπάκα 3 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 0 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 3 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Καλαμπάκα προς Σταθμός Αφιδνών. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Καλαμπάκα στο Σταθμός Αφιδνών.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Καλαμπάκα - Σταθμός Αφιδνών μπορούν να βρεθούν με 15,49 € αν είστε τυχεροί ή 24,44 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 36,52 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Σταθμός Αφιδνών με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Σταθμός Αφιδνών με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
17.88kg
Λεωφορείο
19.16kg
Πτήση
51.09kg
Αυτοκίνητο
40.88kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Καλαμπάκα και Σταθμός Αφιδνών είναι 17.88kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Καλαμπάκα και Σταθμός Αφιδνών; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Καλαμπάκα και Σταθμός Αφιδνών θα εξοικονομήσετε 33.21kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.28kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 23kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Καλαμπάκα και Σταθμός Αφιδνών από τρένου;
Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών είναι 255,47 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Καλαμπάκα και Σταθμός Αφιδνών;
Το Καλαμπάκα έως το Σταθμός Αφιδνών είναι κατά μέσο όρο 4 ώ. 48 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ώ. 34 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Καλαμπάκα σε Σταθμός Αφιδνών;
Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών έχει 3 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών;
Το παλαιότερο τρένου από Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών αναχωρεί στο 8:42 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών αναχωρεί στο 8:32 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Καλαμπάκα και Σταθμός Αφιδνών είναι 3 ώ. 34 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Καλαμπάκα και Σταθμός Αφιδνών.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Καλαμπάκα έως Σταθμός Αφιδνών από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Καλαμπάκα στο Σταθμός Αφιδνών δημιουργεί εκπομπές CO2 17.88kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Καλαμπάκα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Καλαμπάκα

Διεθνή δρομολόγια από Καλαμπάκα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Καλαμπάκα

Κύριες διαδρομές προς Σταθμός Αφιδνών

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές