• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε πτήση από Χάρκοβο προς Αθήνα Starting from 31 €

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Πτήση

Σήμερα

Μέσω Πτήση

Αύριο

Μέσω Πτήση

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αθήνα

Μεταβείτε από Χάρκοβο προς Αθήνα με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Χάρκοβο προς Αθήνα. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια για να ταξιδέψω από Χάρκοβο προς Αθήνα;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Χάρκοβο προς Αθήνα. Ωστόσο, κατά μέσο όρο θα πληρώσετε περίπου 185,13 € για ένα αεροπορικό εισιτήριο. Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε τιμές χαμηλές που φτάνουν τα 31 €, αλλά ίσως απαιτείται κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επιπλέον να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για συγκεκριμένες ώρες την ημέρα ή για ορισμένες ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Παρ' όλα αυτά πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τους πιο φθηνούς ναύλους τους.Χάρκοβο προς το Αθήνα μέσω πτήση

Καλύτερη τιμή 71,99 €
Διάρκεια ταξιδιού 17 ω 29 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 35
Πρώτη αναχώρηση 06:55
Τελευταία αναχώρηση 22:15
απόσταση 1.665 km

Σύνοψη Διαδρομής με Πτήση

συνδέσεις
49
Transportistas
7
Ελάχιστη τιμή
31 €
Μέγιστη τιμή
1.053,99 €

Χάρκοβο - Αθήνα

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Wizz Air-logo
Wizz Air
Διάρκεια: 28 ω 25 λεπτά
Kharkiv Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
18:55 - 22:20
71,99 €
SkyUp-logo
SkyUp
Διάρκεια: 22 ω 45 λεπτά
Kharkiv Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
10:30 - 08:15
86 €
Windrose-logo
Windrose
Διάρκεια: 10 ω 35 λεπτά
Kharkiv Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
12:20 - 22:55
86,99 €
Wizz Air-logo
Wizz Air
Διάρκεια: 27 ω 35 λεπτά
Kharkiv Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
18:55 - 21:30
91,99 €
Wizz Air-logo
Wizz Air
Διάρκεια: 17 ω 15 λεπτά
Kharkiv Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
18:55 - 11:10
96,99 €
Windrose-logo
Windrose
Διάρκεια: 16 ω
Kharkiv Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
06:55 - 22:55
98,99 €
Ukraine International Airlines-logo
Ukraine International Airlines
Διάρκεια: 10 ω 35 λεπτά
Kharkiv Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
12:20 - 22:55
98,99 €

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω από Χάρκοβο προς Αθήνα αεροπορικώς;

Η απόσταση μεταξύ Χάρκοβο και Αθήνα είναι περίπου 1.665 km. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 20 ω 35 λεπτά. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Χάρκοβο και Αθήνα διαρκούν 5 ω 40 λεπτά. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Χάρκοβο προς Αθήνα;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Χάρκοβο προς Αθήνα είναι στις 06:55. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 22:15. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Χάρκοβο προς Αθήνα;

Η οργάνωση του διεθνούς σας ταξιδιού από Ουκρανία προς Ελλάδα είναι πιο εύκολη όταν γίνεται με τη Virail. Κατά την αναχώρησή σας από Ουκρανία, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αεροδρόμια όπως Kharkiv Intl. Κατά την άφιξή σας σε Ελλάδα οι επιλογές σας περιλαμβάνουν Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Δεν έχει κάθε αεροδρόμιο σε Ουκρανία ένα απευθείας δρομολόγιο σύνδεσης με κάθε αεροδρόμιο σε Ελλάδα. Για αυτόν τον λόγο ίσως χρειαστεί να κάνετε κράτηση ενός δρομολογίου που δεν είναι απευθείας για να συνδεθείτε με άλλη πόλη ή ακόμα και να κάνετε πολλαπλές συνδέσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί να είναι πιο γρήγορο από ένα απευθείας δρομολόγιο. Και στις δύο περιπτώσεις η Virail μπορεί να σας καθοδηγήσει στις διαθέσιμες διαδρομές για να είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσετε στον προορισμό που επιθυμείτε.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Χάρκοβο και Αθήνα. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Χάρκοβο από αεροδρόμια όπως Kharkiv Intl. Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στο Αθήνα. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Χάρκοβο προς Αθήνα.

Πόσες διαδρομές από Χάρκοβο προς Αθήνα πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Το δρομολόγιο από Χάρκοβο προς Αθήνα εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Ukraine Intl Air, , Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Ryanair, Wizz Air and Ukraine International Airlines. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 62 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Χάρκοβο 42 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Χάρκοβο προς Αθήνα, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 42 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.