Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Ντούπνιτσα προς Θεσσαλονίκη

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Τρένου

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Προσφορές Black Friday
Εξοικονομήστε τουλάχιστον 30% έως 1/12/21.
Δείτε προσφορές

Ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται πριν την 1 Δεκεμβρίου 2021, στις 9:00 (UTC+1). Ισχύουν κι άλλοι όροι.

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Ντούπνιτσα προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Ντούπνιτσα προς Θεσσαλονίκη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Ντούπνιτσα προς το Θεσσαλονίκη μέσω τρένου

απόσταση 181 km

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
-
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-

Ντούπνιτσα - Θεσσαλονίκη

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Λεωφορείο

14,35 €

Ημερομηνία
Κυριακή, Νοέμβριος, th, 2021
Union Ivkoni - Unibus-logo
Dupnitsa Bus Station - Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station
08:45 - 13:00
Union Ivkoni - Unibus
4 ω 15 λεπτά
CO2: 5.8kg
Φτηνότερες
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 5 ω 22 λεπτά
Ντούπνιτσα - Θεσσαλονίκη
19:00 - 00:22

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Ντούπνιτσα προς Θεσσαλονίκη;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι . Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 182 km από Ντούπνιτσα προς Θεσσαλονίκη. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Ντούπνιτσα προς Θεσσαλονίκη να διαρκέσει περισσότερο από .

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Ντούπνιτσα προς Θεσσαλονίκη;

Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Ντούπνιτσα προς Θεσσαλονίκη είναι στις ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις . Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Ντούπνιτσα και Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Ντούπνιτσα προς Θεσσαλονίκη;

Ένα διεθνές ταξίδι από Βουλγαρία προς Ελλάδα μπορεί να ξεκινήσει από διάφορα σημεία αναχώρησης. Σε Βουλγαρία θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στους ακόλουθους σταθμούς: Dupnica and Ντούπνιτσα. Ανάλογα με τον σταθμό αναχώρησής σας, μπορείτε να φτάσετε Ελλάδα σε σταθμούς όπως Thessaloniki and Θεσσαλονίκη. Κάποιες εταιρείες ταξιδεύουν από και προς ορισμένους μόνο από αυτούς τους σταθμούς, οπότε ίσως να είναι απαραίτητο να κάνετε μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να φτάσετε στον προορισμό της προτίμησής σας. Δείτε στη Virail τα απευθείας και με αλλαγή δρομολόγια για την ολοκλήρωση του διεθνούς αυτού ταξιδιού.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ντούπνιτσα και Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Ντούπνιτσα σε σταθμούς όπως Dupnica and Ντούπνιτσα. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Thessaloniki and Θεσσαλονίκη σε Θεσσαλονίκη. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Ντούπνιτσα προς Θεσσαλονίκη.

Πόσες διαδρομές από Ντούπνιτσα προς Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ντούπνιτσα προς Θεσσαλονίκη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback