Βρείτε τρένο από Μεγάλη Βρύση προς Αγία Μαρίνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αγία Μαρίνα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 11 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση: 05:18
Τελευταία αναχώρηση: 20:56
Απόσταση 9km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Μεγάλη Βρύση προς Αγία Μαρίνα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Μεγάλη Βρύση προς Αγία Μαρίνα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Μεγάλη Βρύση και Αγία Μαρίνα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Μεγάλη Βρύση προς Αγία Μαρίνα

Τρένα από Μεγάλη Βρύση προς Αγία Μαρίνα


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αγία Μαρίνα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Μεγάλη Βρύση από τον σταθμό Μεγάλη Βρύση και φτάνουν στον σταθμό Αγ. Μαρίνα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Μεγάλη Βρύση προς Αγία Μαρίνα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 8 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Μεγάλη Βρύση προς Αγία Μαρίνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 8 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Μεγάλη Βρύση προς Αγία Μαρίνα;

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αγία Μαρίνα φεύγει στις 05:06, ενώ το τελευταίο στις 20:06. Το ταξίδι διαρκεί 11 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αγία Μαρίνα σε 11 minutes.