Τρένο Βρυξέλλες - Σαρλερουά τιμές από 12,80€

Ξεκίνα από
12,80€
Ανακαλύπτω

Βρυξέλλες σε Σαρλερουά από τρένου

Το ταξίδι από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά με τρένου είναι 49,3 km και διαρκεί 50 λεπτά. Υπάρχουν 26 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 01:24 και την τελευταία στο 22:30. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βρυξέλλες σε Σαρλερουά με τρένου για μόλις 12,80€ ή έως και 13,59€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 12,80€.

Καλύτερη τιμή 12,80€
Διάρκεια Ταξιδίου 50 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 26
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 12,80€
Υψηλότερη Τιμή 13,59€
Πρώτη Αναχώρηση 01:24
Τελευταία Αναχώρηση 22:30
Απόσταση 49,3 km
Αναχώρηση Βρυξέλλες
Άφιξη Σαρλερουά
Transportistas Regional, Ic,

Τρένου Εισιτήρια από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά

  Sep 30
  12,80€
  19°
  Oct 01
  12,80€
  21°
  Oct 02
  13,54€
  23°
  Oct 03
  12,80€
  18°
  Oct 04
  12,80€
  17°
  Oct 05
  12,80€
  16°
  Oct 06
  12,80€
  15°
  Oct 07
  12,80€
  16°
  Oct 08
  12,80€
  16°
  Oct 09
  12,80€
  14°
  Oct 10
  13,56€
  15°
  Oct 11
  13,56€
  14°
  Oct 12
  13,56€
  10°
  Oct 13
  13,56€
  11°
  Oct 14
  12,80€
  12°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
19°

Το ταξίδι σας από Βρυξέλλες προς Σαρλερουά με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Βρυξέλλες προς Σαρλερουά. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Βρυξέλλες προς Σαρλερουά με τρένο;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Βρυξέλλες προς Σαρλερουά. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 12,84€ για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 12,80€, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά

 
Sep 30
Σάββατο
19°
12,80€
19,08€
6€
Oct 01
Κυριακή
21°
12,80€
18,99€
Περισσότερα
Oct 02
Δευτέρα
23°
13,54€
19,45€
6€
Oct 03
Τρίτη
18°
12,80€
19,92€
6€
Oct 04
Τετάρτη
17°
12,80€
18,99€
6€
Oct 05
Πέμπτη
16°
12,80€
18,99€
6€
Oct 06
Παρασκευή
15°
12,80€
18,99€
Περισσότερα
Φτηνά εισιτήρια από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βρυξέλλες στο Σαρλερουά.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Βρυξέλλες έως Σαρλερουά

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 13€ έως 13€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 4% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Βρυξέλλες - Σαρλερουά μπορούν να βρεθούν με 8€ αν είστε τυχεροί ή 10€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 13€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Σαρλερουά με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Σαρλερουά με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το DB - Intercity όταν ταξιδεύετε από το Βρυξέλλες στο Σαρλερουά.

Second Class

Στα τρένα SBB Intercity, εκτός από τις βασικές ανέσεις για εισιτήριο Δεύτερης Θέσης, υπάρχει μια Οικογενειακή Ζώνη ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση σε οικογένειες με παιδιά. Αν πεινάσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα στην άμαξα του εστιατορίου.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class

Στην First Class του SBB Intercity, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσωπική πρίζα, τα πιο άνετα καθίσματα και τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Ορισμένα τρένα IC προσφέρουν επίσης ήσυχες ζώνες και επιχειρηματικές περιοχές.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Υπηρεσίες εν πλω Regional and DB - Intercity από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Regional DB - Intercity
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Βαγόνι ύπνου
Αποσκευές

Βρυξέλλες έως Σαρλερουά Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.4kg
Λεωφορείο
2.4kg
Πτήση
94.0kg
Αυτοκίνητο
9.1kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βρυξέλλες έως Σαρλερουά με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Βρυξέλλες και Σαρλερουά είναι 0.4kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βρυξέλλες και Σαρλερουά; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βρυξέλλες και Σαρλερουά θα εξοικονομήσετε 93.7kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 2.0kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 8.7kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά;
Ένα εισιτήριο τρένου από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά είναι 13,07€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 12,80€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βρυξέλλες προς Σαρλερουά;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά είναι 12,80€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βρυξέλλες και Σαρλερουά από τρένου;
Βρυξέλλες έως Σαρλερουά είναι 49,3 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Βρυξέλλες και Σαρλερουά;
Το Βρυξέλλες έως το Σαρλερουά είναι κατά μέσο όρο 1 ω 2 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 50 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά;
Το Βρυξέλλες έως το Σαρλερουά καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Regional, Ic, DB - Intercity που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Βρυξέλλες σε Σαρλερουά;
Βρυξέλλες έως Σαρλερουά έχει 26 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά;
Το παλαιότερο τρένου από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά αναχωρεί στο 01:24. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά αναχωρεί στο 22:30. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 12,80€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Βρυξέλλες στο Σαρλερουά;
Υπάρχουν σταθμοί 6 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Βρυξέλλες για να μεταβείτε στο Σαρλερουά. Μπορείτε να πάτε από Brux.-/ Brus-centr., Etterbeek, Brux.-nord/brus.-noord, Brux./brus.-schuman, Bru.-luxemburg/brux.-luxembourg and Brussel-zuid και μπορείτε να φτάσετε στο Charleroi-sud, Marchienne-au-pont and Roux.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Βρυξέλλες σε Σαρλερουά;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 19 από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βρυξέλλες έως Σαρλερουά από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Βρυξέλλες και Σαρλερουά είναι 50 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Βρυξέλλες έως Σαρλερουά;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Βρυξέλλες και Σαρλερουά.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βρυξέλλες έως Σαρλερουά από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Βρυξέλλες στο Σαρλερουά δημιουργεί εκπομπές CO2 0.4kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Βρυξέλλες

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βρυξέλλες

Διεθνή δρομολόγια από Βρυξέλλες και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βρυξέλλες

Κύριες διαδρομές προς Σαρλερουά

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές